بحث تخصصی ^ بهترین بازیگران مرد اسکار در تاریخ . . . .
سلام . [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در این تایپک میخوام بین بازیگران مردی که بیشترین اسکار را در تاریخ مراسم اسکار گرفته اند نظر سنجی ای برگزار کنم . از تاریخ 1928 تا کنون 9 بازیگر توانستند با داشتن نفری 2 اسکار بهترین بازیگران اسکار نام بگیرند . این بازیگران به ترتیب زیر هستند :
Spencer Tracy
Fredric March
Gary Cooper
Marlon Brando
Dustin Hoffman
Tom Hanks
Jack Nicholson
Daniel Day-Lewis
Sean Penn
من از بین لیست بالا 3 بازیگر اول رو که خیلی قدیمی و نا آشنا هستند رو حذف کردم و بین بقیه که بیشتر بین شما شناخته شده هستند یک نظر سنجی گذاشتم تا نظر شما هم بدونم . باز هم میگم مبنی انتخاب این بازیگران تعداد اسکار های گرفته شده است وگرنه بازیگرانی مثل آل پایچنو , رابرت د نیرو , برد پیت و .... دیگر هم میتونستند در این لیست قرار بگیرند اما برای اینکه مبنای انتخاب یکی بشه مسابقه رو بین کسانی که بیشترین اسکار رو گرفتند انجام دادم . این شما و این هم لیست افراد .
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Marlon Brando
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فیلم هایی که برای آن اسکار گرفت : On the Waterfront , The Godfather
شاید بشه اون رو بازیگر ماندگار ترین کاراکتر دنیای سینما دانست . دون ویتو کورلئونه . کمتر کسی هست که اهل سینما باشه و شاهکار پدرخوانده رو با بازی فوق العاده زیبای اون ندیده باشه . بازیگری که اول هم شرکت تولید کننده و هم عوامل فیلم مخالف حظور او در پدر خوانده بودند و میخواستند دنی توماس رو به عنوان پدر خوانده معرفی کنند . فورد کاپولا هم برای اینکه او را سر کار بزاره گفت با گریم خود بیا و تست بده . براندو هم با استفاده از 2 گوی چنان نقشی بازی کرد که کاپلولا به طور 100 درصد موافقت کرد ولی باز شرکت سازنده مخالف براندو بود . تا اینکه 1 روز براندو روی سن رفت و بدون اینکه خودش رو معرفی کنه برای اعضای شرکت تولید کننده هم تست داد و وقتی تست تمام شد مسئول شرکت گفت : آقایون , اون پیرمرد فوق العاده کی هست که اینطوری داره بازی میکنه ؟ سریع با او قرارداد ببندید . و این گونه بود که افسانه براندو و دون ویتو شکل گرفت . البته ویتو قبل از بازی در پدر خوانده هم در سال 1954 یک اسکار برای بازی در فیلم درام On the Waterfront گرفته بود . ولی بازی او در پدر خوانده اصلا یک فلسفه دیگری داشت . نکته جالب هم اینجا بود که وقتی او اسکار را در اکادمی برد خودش بر روی سن نرفت و یک زن سرخپوست را به عنوان نماینده خود و با لباس محلی به سن فرستاد تا به گونه ای با نژاد پرستی مبارزه کند . او بدون شک یکی از بزرگترین چهره های سینمای دنیا هست . همه ی سینما دان ها باید به او احترام بزارند .
Dustin Hoffman
فیلم هایی که برای ان اسکار گرفته : Kramer Vs Kramer , Rain Man
مرد عقب مانده سینمای هالیوود . کمتر کسی هست که بازی فوق العاده او در فیلم مرد بارانی و در کنار تام کروز را دیده باشد و او را تحسین نکرده باشد . او واقعا هنر بازیگری را در اون فیلم به سطح جدیدی برد و توانایی های خودش رو که قبلا و به دلیل بازی در فیلم کرامر Vs کرامر نشان داده بود ثابت کرد . او در فیلم کرامر هم ( خودم هنوز این فیلم رو ندیدم ) نقش یک پدری رو بازی میکنه که همسرش به یکباره ترکش میکنه و او باید به تنهایی پسرش رو بزرگ کند و برای این کار باید با بعضی از عادت های خود مبارزه کند تا کودکش آسیب نبیند . فیلمی که در همه ی محافل تحسین شده است و به حق جایزه اسکار بهترین فیلم و بهترین بازیگر مرد را برده است . هافمن پیر شده ی سینمای هالیوود هست و با 2 اسکار خود که برده است در هالیوود تبدیل به یک قدیس شده است .. هافمن برای همیشه قابل احترام هست .
Tom Hanks
فیلم هایی که برای آن اسکار گرفته است : Forrest Gump , Philadelphia
تنها بازیگری که توانسته 2 سال متوالی اعضای آکادمی را تحت تاثیر قرار بدهید و جایزه اسکار را مال خود کند . البته اکادمی حق داشت یعنی باید 2 سال متوالی به او اسکار میداد . او در فیلادلفیا در یک فیلم درام انقدر خوب بود که همه برای بهترین بودن فقط و فقط اسم او را آوردند . ولی کار اصلی هنکس سال بعدش بود . بازیِ میشه گفت خارق العادش تو فیلم بسیار زیبای فورست گامپ . بازیش تو فورست گامپ انقدر عالی و درخشان بود که همه رو مجبور کرد برای دومین سال متوالی به او اسکار بدهند و او در تاریخ بی رقیب بشه . او بدون شک بازیگر بزرگی هست . همین که 5 بار در آکادمی نامزد شده و 2 اسکار هم گرفته نشان از بزرگی او هست . او در سال 2002 هم به عنوان بهترین بازیگر سال هالیوود معرفی شد . واقعا هرچی از توانایی بازیگری او در بازیگری بگم باز کم گفتم ...
Jack Nicholson
فیلم هایی که برای ان اسکار گرفته است : One Flew Over the Cuckoo's Nest , As Good as It Gets
بازیگر بی نظیر هالیوود .. واقعا میشه گفت کمتر کسی در دنیای هالیوود هست که مانند او بازی کنه . مسیر بازیگری او پر است از نقش های متفاوت و عالی . وقتی همه بازی او را در فیلم پرواز بر آشیانه فاخته و در نقش دزدی که برای فرار از زندان خودش را به دیوانگی زده و به تیمارستان رفته دیدن گفتند که فوق العاده هست و توانست برای او یک اسکار بگیرد . او بعد از این فیلم در نقش یک روانی واقعی و اینار در فیلم تلاءلو فیلمی که از دید خیلی از کارشناس ها ترسناک ترین فیلم موجود هست نیز بازی کرد و در کمال ناباوردی حتی نامزد اسکار هم نشد . ولی بالاخره و پس از 27 سال از اسکار اولش برای بازی زیباش در فیلم As Good As It Gets توانست دومین اسکار خودش را بگیرد و به قول خیلی ها به حق خودش برسد . البته خیلی ها هنوز اظهار دارند که او در اصل باید به خاطر بازی زیبایش در تلاءلو الان 3 اسکار داشته باشد ولی اکنون او هم به حق بر صدر جدول بازیگرانی با تعداد اسکار ایستاده و کسی حتی جرات نمیکنه به این امر اعتراض کنه . جک نیکلسون بدون شک یکی از ستارگان تاریخ دنیای سینمای هالیوود هست و میشه گفت هیچوقت تکرار نمیشود .
Daniel Day Lewis
فیلم هایی که برای آن اسکار گرفته :My Left Foot , There Will Be Blood
بازیگری که شاید خیلی نشناسیدش واس همین عکسی از بازی او در فیلم دارو دسته های نیو یورکی گذاشتم تا ببینید و شاید او را بشناسید . فیلمی که او برای بازی در ان و برای اینکه لهجه اش نیویورکی غلیظ بشود حتی 1 روز هم از نیویرک بیرون نرفت و هر روز با لهجه خاص و غلیظ صحبت میکرد . اما او برای بازی در این فیلم اسکار نبرد و فقط نامزد شد . اما مشکلی نبود او انقدر بازیگر خوبی هست که مثل آب خوردن اسکار ببرد . او 6 سال قبل از فیلم دارودسته های نیویورکی و برای بازی در فیلم پای چپ من توانسته بود اعضای اکادمی رو متقاعد کند و 1 اسکار طلایی ببرد . فیلمی که او نقش یک معلول را بازی میکرد و به دلیل معلولیت با پای چپ خود همه کار میکرد و تبدیل به نقاش شماره 1 شد . اما این پایان کار نبود . او 11 سال بعد از دریافت اسکار اولش, در فیلم درام و سنگین There Will Be Blood بازی کرد و دوباره اسکار را تصاحب کرد . فیلمی که به قول خیلی ها دیدنش حوصله میخواد . من خودم به شخصه از 2 نفر این جمله رو که برای دیدن این فیلم باید حوصله داشت رو شنیدم . او برای بازی در فیلم There Will Be Blood توانست 4 عنوان بهترین بازیگر نقش اول مرد را در جشنواره های مختلف بدست اورد که مهم ترین آن ها اسکار بود . او همچنین در دنیای بازیگری مشغول هست و بعید نیست سومین اسکارش را هم تا سال های آینده بدست بیاورد .
Sean Pean
فیلم هایی که برای آن اسکار گرفته است : Mystic River , Milk
بازیگری که اعتراف میکنم تا 1 ماه پیش اصلا بازیگر غولی نمیدانستمش و فقط اسمش رو میدونستم . اما بعد از دیدن 2-3 تا از فیلم هاش مخصوصا Mystic River یقین بردم که یکی از بهترین بازیگرانی هست که در هالیوود حظور پیدا کرده است و به حق 2 اسکار دریافت کرده است . بازی زیبای او در فیلم Mystic River اصلا جایی برای حرف زدن نمیزاره . فیلمی که واقعا با مخ مردم بازی میکنه و بازی شان هم به عنوان پدری که دخترش را از دست داده یه چیزی در فوق العاده بود و توانایی بازی او را به نمایش گزاشت . 5 سال بعد هم برای بازی در فیلم Milk توانست اسکار دومش رو بگیره . فیلمی که من فردا میبینم ولی با توجه به حرف های بقیه که دیدن اونجا هم بازی زیبایی انجام داده .فیلمی که او در ان به عنوان یک مبارز همجنس باز تلاش میکند تا همجنس بازی را رسمی کند . شان پن تازه 51 سال سن داره و جوان ترین فرد در لیست بالا هست و شانس خیلی خیلی بالایی برای اسکار سوم خودش داره . اسکاری که با این طرز بازی شان اصلا دور از انتظار نیست .
خب این از لیست . از تمامی دوسان اهل فیلم مثل حامد , آرین , ارسلان و بقیه دوستان خواهش میکنم بیان و نظرات خودشون رو بدن تا تاپیک مفید و مهم بشه . نظرسنجی هم به خاطر اینکه شاید شما با چندبازیگر حال کنید امکان چند رای رو داره . پس خیالتون راحت . فدای همه ..