نتایج مراسم بهترین های فوتبال در سال 2011 ( مسی بهترین بازیکن جهان )
بهترین مربی سال پپ گواردیولا
جایزه ی ویژه ی رییس فیفا به ....
سر الکساندر چاپمن فرگوسن
کلیپی برای فرگوسن پخش شد که در ان مورینیو می گوید من به او سر الکس نمی گویم من به او رییس می گویم. دیوید بکهام می گوید او حق پدری به گردن من دارد.رونالده می گوید او پنج ستاره است و کانتونا می گوید او برنده است....
فرگوسن در هنگام بردن جایزه گفت از این جایزه بسیار خرسند است و به ان افتخار می کند.
فدراسیون فوتبال ژاپن برنده ی جایزه ی بازی دوستانه شد به خاطر کمک های بشر دوستانه ی حین زلزله
گواردیولا در هنگام بردن جایزه عنوان کرد من دوست دارم این جایزه را با مورینیو و فرگوسن شریک شوم...من به این جایزه خیلی افتخار می کنم و ان را تقدیم می کنم به مردانی که صد ها سال برای بارسلونا زحمت کشیده اند.واقعا افتخار بزرگی است که در چنین باشگاه شگفت انگیزی کار می کنم.در نهایت این جایزه را به تیتو والینووا دوست دستیار و همکارم در بارسا تقدیم می کنم.
جایزه ی زیباترین گل سال هم علیرغم شایستگی های رونی و مسی به نیمار رسید.بازیکن برزیلی بعد از گرفتن جایزه اش گفت خوشحال است که در این مراسم سهمی دارد.
حالا مراسم مدتی با اجرای برنامه ی جیمز بلانت به تنفس رفت تا اماده شود برای انتخاب بهترین بازیکن زن فوتبال دنیا.
ش***ا و سپ بلاتر جایزه ی بهترین بازیکن زن را تقدیم کردند به هوماره ساوا تا افتخارات فوتبال ژاپن یک شبه تکمیل شود.
حالا می رسیم به اخرین جایزه ی امشب جایزه ای که توسط برنده ی جام های جهانی و سه دوره بهترین بازیکن سال دنیا و برنده ی دو دوره توپ طلا رونالدو نازاریو دلیما تقدیم می شود...
این جایزه تقدیم می شود به....
سومین سال پیاپی......
لیونل مسی
به نقل از فوت ایران .