بحث همگانی | 10 برنده ی احتمالی رویال رامبل 2012 + نظرسنجی
- 10 برنده ی احتمالی رویال رامبل 2012 + نظرسنجی
پی پی وی رویال رامبل 2012 نزدیک شده و تا چند روز دیگه برگزار میشه. بر خلاف سالهای گذشته این بار خبری از شایعه در مورد بردن رویال رامبل توسط استاری نیست. امسال تا اینجای کار استاری نبوده که بشه روش زوم کرد و احتمال برد رو به اون داد. از طرفی استاری مهمی هم غایب نیست که بشه شانس رو به اون داد و کلا حدس نام برنده واقعا سخته . اینجا من به 10 تا گزینه ی احتمالی برنده ی رویال رامبل از نظر خودم پرداختم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
9 : بـراک لزنـر
شانس کمی رو برای براک لزنر قائل هستم.
اول اینکه احتمال حضورش تو رویال رامبل کلا کمه ، چون تحت قرارداد با یو اف سی هست و بهش اجازه نمیدن.
دوم اینکه احتمال داره براک تو رویال رامبل حضور پیدا کنه ولی بردش بعیده ، چون برنده ی رامبل باید چند ماهی طبق استوری لاین تو WWE باشه که اگه براک فول تایم برگرده امکانش هست ولی من بعید میدونم براک لزنر فول تایم به WWE برگرده.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
8 : رنـدی اورتـن
رندی اورتن به چند دلیل شانس داره.
یک اینکه رویال رامبل در زادگاه اورتن برگزار میشه.
دو اینکه رندی اورتن الان مدتی بخاطر مصدومیت غایبه و احتمال به عنوان یه سورپرایز تو رویال رامبل برگرده.
دلیل سوم هم حمایتی هست که WWE از رندی اورتن تو یکسال گذشته داشته و بارها قهرمانی رو بهش داد.
اورتن شاید اولین کشتی گیر نسل سومی باشه که بتونه برنده ی دو رویال رامبل باشه.
البته بردن رویال رامبل در سال 2009 تا حدود زیادی احتمال برد دوباره ی اورتن در سال 2012 رو کم میکنه.
7 : د میـز
دلیل اینکه د میز تو لیست قرار گرفت.
یک اینکه WWE نشون داد روی نسل جوونش سرمایه گذاری میکنه ، برد دل ریو سال گذشته اینو ثابت کرد.
دو اینکه میز امسال خیلی پیشرفت داشته و WWE هم ازش حمایت زیادی کرده.
اما مسئله ی که احتمال برد میز رو کم میکنه استوریش با آر تروف هست که فعلا اونو مشغول کرده.
6 : کریـس جریکـو
چیزی که شانس جریکو رو برای برد بالا برده اینه که اون هیچوقت رویال رامبل رو نبرده.
کشتی گیری در این حد که یکی از اسطوره های تاریخ پرو رسلینگ حساب میشه واقعا عجیبه که برد رویال رامبل رو تجربه نکرده.
اما یه اتفاقی احتمال برد جریکو رو کم میکنه.
اگر WWE میخواست جریکو رو به عنوان برنده معرفی کنه میتونست غیبت جریکو رو کمی بیشتر کنه و با بازگشت اون در رویال رامبل و بردش هواداران رو بیشتر غافلگیر کنه.
البته بازم شانس جریکو بالا هست ، بخصوص اینکه بتازگی رفتار عجیبی رو در شوها داشته.
5 : آندرتیـکر
احتمال برد آندرتیکر از این جهت زیاده که اون به عنوان یکی از بزرگترین کشتی گیران تاریخ پرو رسلینگ فقط یک بار برنده ی رامبل شده.
امکان داره WWE برای بیشتر شدن اعتبار آندرتیکر و هرچه بزرگتر کردنش برد رویال رامبل رو بهش هدیه بدن.
البته عدم حضور تمام وقت آندرتیکر در WWE شانس اون رو برای برد تا حدودی کم میکنه.
4 : کیـن
کین هم شرایطی شبیه کریس جریکو داره و با وجود اینکه یکی از اسطوره های تاریخ WWE حساب میشه ولی برد رویال رامبل رو نداشته.
کین امسال شانس بسیار بالایی داره و از طرفی بر خلاف آندرتیکر میتونه تمام وقت تو WWE کار کنه و این براش یه پوئن مثبته.
تنها چیزی که شانس کین رو تا حدودی کم میکنه استوریش با جان سینا هست که شاید اونو تو مسیر دیگه ای قرار بده.
3 : کـودی رودز
بله اشتباه نمی بینید. کودی رودز رو در رتبه ی سوم گذاشتم چون WWE امسال از رودز خیلی حمایت کرده.
کودی رودز پتانسیل و استعداد بالایی داره و میتونه مثل پارسال همه رو غافلگیر کنه.
احتمال برد رودز از این جهت میتونه بالا باشه که قهرمان برند اسمکدان دنیل برایان استاری در حد خود کودی رودز هست و استوری این دو میتونه جذاب باشه.
کودی رودز میتونه تاریخ ساز بشه ، فراموش نکنید پدر کودی یعنی داستی رودز یکی از نویسندگان اصلی WWE هست.
2 : شیـمس
شیمس شرایط بسیار خوبی الان تو WWE داره.
بدون شک یکی از هال آف فیم های آینده ی WWE خواهد بود و استعداد بالاش رو نشون داده.
اگر روند حمایت WWE از سرمایه های فعلیش ادامه داشته باشه قطعا شیمس یکی از گزینه های احتمالی برد هست.
1 : ویـد بـرت
وید برت از نظر من امسال جدی ترین گزینه ی برنده ی رویال هست.
از نظر پتانسیل و استعداد کاملا خودشو به همه ثابت کرده.
حمایت WWE هم از وید برت در چند ماه گذشته کاملا نشون داده میخوان روش سرمایه گذاری کنن.
وید برت بعد از ورودش به ماندی نایت راء با گروه نکسوس و بعد عزیمتش به اسمکدان هنوز نتونسته عنوانی رو ببره و شاید رویال رامبل سکوی پرتابش باشه.
البته چیزی که یکم شانس اونو کم میکنه رفتار عجیب WWE هست که اخیرا اونو در چند بازی شوی سوپـر استارز قرار داده !
==============
اما همینطور که می بینید من 9 گزینه انتخاب کردم و گزینه ی دهم به سوپـر استارهایی تعلق داره که الان غایب هستن و شاید به عنوان یه شگفتی به رویال رامبل بیان و حتی بازی رو ببرن.
از جمله ی این استارهای غایب میشه به دیو باتیستا ، مت هاردی ، بابی لشلی ، گلدبرگ ، جان موریسن ، ری میستریو ، ریک فلیر ، راب ون دم ووو .... نام برد .
این نظر شخصی من بود ، خوشحال میشم نظرتون رو ببینم .
با تشکر ...