[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خب اسم تاپیم گویای همه چیز هست . از هواداران اصیل و با فهم یوونتوسی انتظار همکاری بالایی میده ....
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
الساندرو دل پیرو : این بهترین گل ممکن برای من بود ...
الساندرو دل پیرو کاپیتان با سابقه تیم یوونتوس بعد از بازی دیشب اعلام کرد که این گل دقیقا همان گلی هست که او آرزوی زدنش را داشت .
" اگر از من سوال میشد که دوست داری اولین گلت در ورزشگاه جدید رو چطوری به ثمر برسونی , من دقیقا یک گل به همین صورت رو تصور میکردم " الکس دل پیرو بعد از بازی این جرف را بر زبان اورد .
" در یک بازی که واقعا مهم هست , در مقابل رقیبی که بهش احترام میزاریم و قبولش داریم , مورد تشویق قرار گرفتن توسط کاپیتانی ( توتی ) افسانه ای قبل از بازی , یک استادیوم پر , یک گل زیبا , توپ در کنج دروازه , حظور خانواده و رفیقانم در سکوها , خوشحالی بی حدِ تماشاگران , دویدن به سمت هواداران بعد از سوت پایان بازی و خوشحالی کردن با آن ها و گل زنی در یک روز خاص و برای فردی که همه به او احترام میزاریم .... هیچ گلی نمیتوانست مثل این گل باشد . "
" این برای من خیلی جالبِ که حتی بعد از سال ها پوشیدن لباس یوونتوس , باز این اتفاق ها باعث میشه که من هیجان زده و بسیار خوشحال بشم و ذوق کنم . "
" دیشب یک شب عالی بود . ما توانستیم به دور بعد صعود کنیم و برای 10همین قهرمانیمون در کوپا تلاش کنیم . همچین در لیگ هم اول هستیم . من هم اولین گلم رو در استادیوم به ثمر رسوندم . بزارید بگم که من شروع خیلی خوبی داشتم . "
×× ترجمه اختصاصی ××
آنتونیو کونته : یووه باید بهتر بازی کنِ ...
آنتونیو کونته بعد از پیروزی تیمش برابر اودینزه با نتیجه 2-1 اعلام کرد که در حین بازی واقعا از نتیجه ترسیده بود و راه حل های بهتر شدن تیمش رو هم بیان کرد .
" من واقعا از این بازی ترسیدم . چون اودینزه داشت به سبک جهانی فوتبال بازی میکرد و بازیکنان بزرگ زیادی داشت که لایق بازی در باشگاه های بزرگ هستند "
" آخر های بازی بازیکنای من خستگی ناشی از کوپا رو به صورت واضح حس کرده بودند ولی هر طور بود خودشون رو جمع کردند و نزاشتند که این خستگی بر روی آن ها تاثیر بزارد و ما توانستیم یک پیروزی ارزشمند را تصاحب کنیم . "
" ما باید رو این امر که چگونه نتیجه رو حفظ کنیم کار کنیم . ما امروز خیلی زیاد توپ رو از دست دادیم و به تیم اودینزه اجازه ضد حمله دادیم "
" من از نوع حفظ توپ تیم و عدم حفط توپ خوب تیمم خیلی عصبی هستم . ما بازیچه دست اودینزه شده بودیم . امانوئل جاکرینی اما توانست خیلی خوب در پست و نقش جدیدش بازی کنه . جاکرینی نمونه بارز کشف استعداد از تیم های دسته پایین تر هست . "
" برای موفقیت حتما نباید میلیون میلیون خرج کنی تا بازیکن بزرگ بگیری "
×× ترجمه اختصاصی ××
الساندرو ماتری : ناینگولان باید به یوونتوس بیاد ...
ماتری در جدید ترین سخنانش اعلام کرده که در یووه یک سال پر از احساسات داشته . همچنین از نیانگولان هم تیمی سابق خود خواست تا به یوونتوس بیاید .
ماتری در ژانویه سال قبل به بانوی پیر پیوست و توانسته مهره خوبی برای این تیم باشد . آخرین موفقیت او برای یووه , زدن 2 گل برای این تیم مشکی سفید مقابل اودینزه بوده .
" جدیدا خیلی دنبال گلزنی بودم ولی در این امر موفق نبودم , خوشبختانه در این بازی گل زدن و به خیلی از صحبت ها پایان دادم . "
" من در یووه 1 سال کاملا پر از احساس رو داشتم . ما فصل قبل خوب بودیم و باید در رتبه های بهتری بازی ها را تمام میکردیم . اما از اون موقع تا الان تیم خیلی پیشرفت کرده و ما همه امید داریم داریم تا مسابقات رو در بهترین فرم ممکن به پایان برسانیم . "
الساندرو ماتری در ادامه در مورد وضعیت همبازی سابق خود در تیم کالیاری , یعنی ناینگولان نیز صحبت هایی را کرد
" من نمیتونم در این مورد صحبت کنم همه چیز به ماسیمو چلیو و خود ناینگولان بستگی داره . ولی من به ناینگولان پیشنهاد میکنم به یووه بیاد . اون واقعا یک بازیکن خوب هست . "
×× ترجمه اختصاصی ××
تا خبر های بعد فعلا .... فقط یک چیز دیگه : خدا زلاتان رو از بعضی از تیم ها نگیر که بدون زلاتان هیچی نیستن . همین دیگه ...