تشکر راک از مسئولان wwe ، بازگشت اون برن در هالیه از ابهام و پوش کردن استار اسمکدان
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بازگشت اون برن در هالیه از ابهام
منابع متعددی در WWE میگن که اون برن کشتی گیر WWE که بدلیل شکستن قوانین سلامتی و رد شدن در تست مواد مخدر برای دومین بار به مدت 60 روز تعلیق شده احتمال داره کارش با WWE تموم بشه. اون برن بعد از اینکه برای دومین بار تعلیق شد احتمال اینکه WWE کلا کنارش بزاره کمی الان زیاد شده اما از طرفی مسئولان امیدوارن اون بتونه شرایط خوبی بدست بیاره و به روزهای خوبش برگرده.
تشکر راک از WWE
د راک از مسئولان WWE بخاطر مونتاژ فیلمی از اون که دیشب در رویال رامبل پخش شد تشکر ویژه کرد. اون تو توییـترش گفت: هوادارای WWE من اون فیلم مونتاژ شده از خودمو دیدم خیلی قوی بود. من بدون شما نمیتونستم این کسی که هستم باشم . از همتون ممنونم.
حمایت از استار اسمکدان
اما در خبر دیگه ای گفته شده مسئولان WWE در حال تصمیم گیری هستن تا دوباره از ازکیل جکسون حمایت کنن و اونو تبدیل به یه مین اونتور کنن.بعد از عملکرد ازکیل در رویال رامبل دیشب مقامات WWE مثل اینکه تصمیم دارن از این استار در برند اسمکدان بیشتر حمایت کنن.
فعلا ....