» مصاحبه کامل و مفصّل با تهیه کننده بازی Resident Evil 6 ( اطلاعات جدید از این بازی و ... )
یکی از مهم ترین روز ها ، 19 January این سال بود که منتظر عرضه شدن تریلری بازی Resident Evil 6 بودیم ، پیش از عرضه این تریلر ، عده ای از طرفداران و منتقدان دور هم جمع شدند و با یکدیگر به بحث و گفتگو پرداختند .
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تا این که تریلر پخش شد و عده ای را به وجد آورد و عده ای را ناراحت کرد ، ما در این تریلر شاهد صحنه های تاریک و ترسناک ، به همراه صحنه های اکشن زیاد بودیم .
کاراکتر های محبوب در این نسخه دور هم جمع شدند و یک بازی خوب را تشکیل دادند ، حال یک سری نکات ابهام برانگیز وجود دارد ؛ در همین راستا IGN یک مصاحبه کامل با تهیه کننده این بازی آقای Yoshiaki Hirabayashi ترتیب داده است که این مصاحبه به صورت کامل ترجمه کردم تا از آن لذت ببرید .
IGN » این که Resident Evil 6 به مدت چند سال به صورت مخفی در حال کار بر روی آن بوده است ، واضح است ولی من می خواهم به چند زمان عقب برگردم ، به اون زمانی که شما شروع به ساخت آن کردید ، حال می خواستم بدونم اون زمان چه احساسی داشتید ، در کل می خواهم بدونم چه هدفی از ساخت این بازی داشتید ؟
تهیه کننده » در ابتدا ، ما قصد داشتیم که این بازی را به سبک فوق العاده ترسناک بسازیم ، ما باید به این قضایا فکر کنیم ، چون ما می بایستی فکر می کردیم این سری را به فرمانده سبک ترسناک تبدیل کنیم ، از آن سو به این قضیه هم باید فکر می کردیم که چگونه می توانیم بوسیله این بازی با بازیکنان رابطه برقرار کنیم ، نگهداشتن ریشه ترس در این بازی یکی از بزرگترین تفکر های ماست و از آن سو هم قصد داریم که این بازی را به بهترین نحو عرضه کنیم .
IGN » با توجه به تریلری که از این بازی پخش شد ، ما شاهد سبک های Action , Horror و Survival بودیم ، آیا واقعا می خواهید همه این سبک ها را در این بازی بگنجانید ؟
تهیه کننده » ما اصلا می خواستیم با استفاده از این تریلر نگاه بازیکنان را به خود جلب کنیم ، ما می خواستیم که هوادارنمان با مفهوم این بازی آشنا شوند ولی ما در کل می خواهیم یک برابری بین تمام سری های RE بر قرار کنیم و مطمئن باشید که ما روی گیم پلی و گرافیک این بازی تمرکز خاصی داریم .
در این سری ما قصد داریم انواع و اقسام ترس ها را بازیکنان تجربه کنند ، برای مثال قسمت های تاریکی و بیم آور تا حمله های زامبی های وحشی از پشت یک مانع ، از آن سو عده ای هستند که از سبک اکشن این بازی لذت می برند و کسانی هستند که از قسمت ترسناک و داستان این بازی لذت می برند .
در کل ما قصد داریم که میان این ها برابری ایجاد کنیم و ما با ادغام این دو یک تجربه فراموش نشدنی به بازیکنان ارائه دهیم .
IGN » به طور کلی می گم ، Resident Evil یکی از بهترین بازی های تاریخ است که همواره تعداد زیادی طرفدار دارد و بیش از 15 سال است قدمت دارد ، آیا احساس سختی نمی کنید ، از این که می خواهید یک بازی باب میل بازیکنان بسازید ؟
تهیه کننده » بله سخت است ، ولی اگر ساخت این بازی به خوبی انجام شود ، حتما محبوب تر از همیشه خواهیم شد ، همانطور که اشاره کردید RE بیش از 15 سال قدمت دارد و ما از این حمایت طرفداران تشکر ویژه داریم .
ما می خواهیم با ساختن یک بازی عظیم طرفداران گذشته ، طرفداران حال و طرفداران آینده را خوشحال کنیم .
IGN » در Resident Evil 6 آیا شما از بازی ای الهام گرفتید ؟ منظورم این است که از سبک RE 5 استفاده کردید یا RE 4 ؟
تهیه کننده » البته باید بگم که ما به نسخه های قبلی این سری ، احترام خاصی قائل هستیم ولی بهتر هست که این را برای شما روشن کنم که ما اصلا به نسخه های قبلی این سری توجه نداریم ولی نکات مفیدی را از نسخه های قبلی آموختیم و قرار است در این نسخه از آن نکات استفاده کنیم .
IGN » تو کل نسخه های RE تا حالا Chris Redfield و Leon Kennedy در کنار همدیگر قرار نگرفتند ، ولی شما در این نسخه این کار را کردید ، حال شما از این کار چه هدفی دارید ؟
تهیه کننده » ما از این که این دو شخصیت را در این بازی قرار دادیم ، خرسند هستیم ، به این دلیل این کار را انجام دادیم که به بخش داستانی این بازی خیلی اهمیت می دهیم ، مطمئن هستم که شما از دیدن تریلر این بازی لذت بردید ، ولی شخصیت های دیگری هم در این بازی حضور دارند که معرفی نشدند و شما باید صبر کنید تا کم کم آن ها را معرفی کنیم .
IGN » با توجه به گفته های شما ، قصد دارید که بین سبک های Action , Horror و Survival نوعی تعادل ایجاد کنید ، آیا شخصیت ها ، به طور جداگانه یک سبک را دارا هستند ؟ یک مثال ساده بزنم ، اگر کسی شخصیت Leon را انتخاب کند ، با شخصیت Chris احساس متفاوتی داشت ؟ یا هر کدام یک سبک را دارا هستند .
تهیه کننده » چند نکته ابهام بر انگیز در این تریلر وجود دارد ، ما می خواهیم که دیگران حدس هایی را در مورد این بازی بزنند ، ولی من یک خبر خوب دارم که بزودی اطلاعات کاملی را از این بازی منتشر خواهیم کرد ، پس منتظر بمانید .
IGN » با توجه به این که RE 4 در سبک خود ، خیلی کارش را خوب شروع کرد ؛ ولی در اواسط این بازی یک تغییرات اساسی در ژانر آن شد ، آیا شما قصد دارید این کار را با RE 6 انجام بدهید ؟
تهیه کننده » علاوه بر RE 4 بازی های زیادی تغییر می کنند ؛ تا به آن چیزی که هستند ، برسند ، ما این کار را با RE 4 انجام دادیم و حتی ما بخش Co-Op را در RE 5 قرار دادیم که پیش از آن حضور نداشت ؛ ما قصد داریم که یک تجربه ناب را عرضه کنیم و تمام این اطلاعات ، در اطلاعاتی که قرار است بزودی منتشر کنیم ، وجود دارد .
IGN » مسلما سبک Horror تنها سبکی است که احساس ترس را می دهد ؛ روبرویی با موجودات وحشتناک به تنهایی ، حال شما تو یک کنفرانس اعلام کردید که این بازی بزرگتر شده ، حال آیا با بزرگتر شدن این بازی ، سبک ترسناک این بازی محفوظ شده است ؟
تهیه کننده » ما عدم تعادل بین داستان و ترس را در این بازی ، احساس نمی کنیم ، همانطور که شما اشاره کردید ، زمانی که احساس تخریب پذیری کنید ، به نوعی حس ترسناکی خواهید داشت ، ترسناک بودن بیشتر به تصویر نیست بلکه به داستان ، فضا و حتی رابطه شخصیت ها به یکدیگر به ترسناک بودن هم کمک می کند .
به هر حال ما امیدوار هستیم که با عرضه یک بازی ترسناک شما از آن لذت ببرید .
IGN » باید بگویم که زامبی ها بیش از 10 سال هست که در این سری حضور نداشتند ، مهم ترین عامل این که شما آن ها را در RE 6 گنجاندید چه بوده است ؟ آیا این ها ، همان زامبی های قبلی هستند یا آن چه که ما فکر می کنیم و تریلر آن را نشان داد ؟
تهیه کننده » ما خوشحال هستیم که زامبی ها توانستند ، به محبوبیت این بازی بیفزایند و ما از بازگرداندن آن ها خشنود هستیم ، ما این تریلر را نشان دادیم که نحوه مبارزه زامبی ها را مشاهده کنید و با نوع رقابت آن ها آشنا شوید .
همه چیز هایی که شما ذکر می کنید در اطلاعات بعدی حضور دارند .
IGN » با این که می دانم ، نمی توانید زیاد در مورد Co- Op این بازی صحبت کنید ، من یک سئوال دارم ، آیا این بخش همانند RE 5 خواهد بود یا دست به تغییراتی می زنید ؟
تهیه کننده » در کل باید بگم که من Co-Op بازی RE 5 را دوست داشتم ؛ ما در تلاش هستیم که همیشه نو آوری کنیم ، تقریبا می شه گفت که Co-Op این نسخه به هم شبیه است ، به طور کل Co-Op در یک بازی وسیله ای برای نو آوری است ، من بیشتر نمی توانم در مورد این بخش حرف بزنم ولی اطلاعات کامل تری منتشر خواهد شد .
IGN » با تشکر .
تهیه کننده » خیلی ممنون که با من مصاحبه کردید ، فقط می خواهم بگم که منتظر اطلاعات کامل تری از RE 6 باشید .