ویژه***بهترین کاشته زن های تاریخ***
زدن ضربه آزاد یک تکنیک و قدرتی میخواد که محدود کسانی اون رو دارن.امروز به بهترین زننده های ضربه آزاد میپردازیم.
منبع:IWE
...................
Pierre Van Hooijdonk
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شاید خیلی ها اون رو نشناسند ولی ضربه آزاد های استثناییش معروف هست و باید در این لیست قرار داشته باشه.با قدرت و دقت فراوانش ضربه آزاد های زیادی رو گل کرده.مهم ترین آن در جام اروپا بود که به تیم فریبورگ گل زد.
Roberto Carlos
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
قدرت.فکر کنم همین کلمه برای توضیح کافی باشه ولی بازم میگم.فکر کنم همه ی فرانسوی ها و طرفداران فرانسه بدونن کارلوس چقدر خوب ضربه کاشته میزنه.فاصله زیاد با توپ هنگام زدن ضربه کات استثنایی توپ و توپی که دروازه بان هرکاری میکرد نمیتونست بگیره از ویژگی های ضربه کاشته های کارلوس هست
Jose Luis Chilavert
تنها دروازه بانی که در این گونه لیست ها قرار داره و فکر تنها دروازه بانی هست که در این گونه لیست ها قرار خواهد داشت.واقعا قدرت و تکنیک خاصی میخواد یه آدم که وسط بازی بیاد تو محوطه ی جریمه ی حریف و با این که میدونه دروازه اش خالیه ضربه کاشته بزنه...
Alessandro Del Piero
یکی از وفادار ترین بازیکنان فوتبال.همیشه نزدیک توپ می ایسته و با یک تکنیک ساده توپ رو به اصطلاح حلقه میکنه تو گل.نمیشه تعداد ضربه آزاد هایی که گل کرده رو شمرد.وقتی دل پیرو رکورد زدن بیشترین گل کاشته در چمپیوز لیگ هست دیگه بقیش معلومه
Diego Maradona
بهترین بازیکن تاریخ به عقیده ی بعضی ها.شاید ما اونو به خاطر ضربه های آزادش نشناسیم ولی وقتی به گل هایی که از رو ضربه کاشته زده توجه کنیم میفهمیم که یکی از بهترین ها تو ضربه های کاشته هم بوده.به راحتی توپ رو از دیواره دفاعی رد میکرد و وارد دروازه میکرد توپ رو
Zico
راستشو بخواید من فقط زیکو رو از تیم کلاسیک 11 فیفا میشناختم و میدیدم که هرسال اونجاست!بعد رفتم چند تا از ویدیو هاش رو دیدم و فهمیدم که کی بوده این بشر!زیکو یکی از استادهای ضربه های آزاد هست.کمتر از 1 متر با توپ فاصله داشت و با کنترلی دقیق توپ رو گل میکرد!
David Beckham
واقعا لازم هست که من راجع به ضربه آزاد های بکام چیزی بگم؟با ژست تک خودش و با ضربه هاش تقریبا همه ی توپاش گل
“Bend it like Beckhamمیشد.تو دنیا این جمله معروف هست"
که میشه "مثل بکام خمش کن!"ضربه آزاد های خمیده اش زبان زد دنیا شده.گل به یونان که دیگه گفتن نداره
Sinisa Mihajlovic
یکی از بهترین کاشته زن های دنیا.وقتی خطایی در محوطه ی مرده ای میشد فقط لازم بود که بیاد پشت توپ و بایسته.حتی اگه توپش گل هم نمیشد دروازه بان از ترس میکردش تو گل!با گل کردن 30 تا ضربه آزاد میشه یکی از بهترین کاشته زن ها معرفیش کرد.او در بازی با لاتزیو هت تریک ضربه کاشته کرده...
Ronaldinho
ژست تکش هنگام زدن ضربه آزاد خودش نشون میداد که رونالدینیو میخواد گل بزنه.همه مدل کاشته رو گل کرده.ضربه کات دار ضربه قدرتی ضربه ای که از زیر پای دیوار دفاعی رد کنه همه مدل.اگر مشکلات فردی براش پیش نمیومد هنوزم میتونست یکی از بهترین ها باشه
Cristiano Ronaldo
وقتی آرسن ونگر میگه که یکی از بهترین ها تو کاشته زدن هست و وقتی سرالکس هم از ضربه کاشته هاش تعریف میکنه دیگه فکر نکنم نیاز به گفتن چیز دیگه ای باشه.با ایستادن خاص و با قدرت زیاد رونالدو تبدیل به یکی از بهترین کاشته زنان شده.
Andrea Pirlo
با فاصله متعادل از توپ و با کات های استثنایی پیرلو تبدیل شده به یکی از بهترین کاشته زن های تاریخ.
Juninho Pernambucano
بهترین کاشته زن دنیا به نظر من و خیلی های دیگه.اگر ضربه آزاد یک رشته باشه جونینیو فوق تخصص این رشته رو داره.هروقت لیون یک ضربه آزاد میگرفت چه دور چه نزدیک طرفداران لیون یک گل برای خودشون حساب میکردن.با رکورد 40 گل کاشته و گل شدن بیش از 50% کاشته های او دیگه شکی در بهترین بودن او نیست.
خب مردیم تا تموم شد...منتظر نظراتون هستم