مهم:پیش نمایش بازی I am Alive
به نام خدا
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
همه چیز رو به نابودی است.ساختمان ها در حال ریزش هستند.میلیونها نفر به کام مرگ میروند اما...
من هنوز زنده هستم!!!
سبک بازی ماجراجویی-اخرالزمانی است و این دلیلی موجه است تا این بازی را در کنار مهم ترین بازی های
سال قرار بدهیم.به گفته سازندگان بازی دارای خشونت قابل توجهی است.
عناصر لصلی بازی را غذا و دارو و درگیری های خیابانی بین گیمر و سایر مردم تشکیل میدهد.
گیم پلی بازی بسیار متفاوت ه نظر میرسد.بالا رفتن از ساختمان ها و و اجسام دردناک و خسته کننده خواهد بود.
در دنیای بازی که رو به زوال است گلوله بسیار ارزشمند است.صدها اتفاق ممکن است رخ بدهد که منجر به صحنه های دردناکی
بشود.
داستان
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شخصیت اصلی که یک پستچی است Adam Collins نام دارد.در تریلرهای اولیه بازی او خسته از کار در راه خانه است
و در حال نوشیدن ابمیوه انتظار رسیدن به خانواده اش را میکشد.ناگهان اتفاق مهم یعنی ویرانی و زلزله از راه میرسد.در شهر
هرج و مرج ایجاد میشود و شهر شروع به نابود شدن میکند.ناگهان یاد خانواده اش میافتد.ایا هنوز زنده هستند؟من تلاش میکنم
که انهارا پیدا کنم.اما فقط میتوانم بگویم:
"من زنده هستم"
گیم پلی
ماکنیزم بالا رفتن در این بازی بسیار دشوار است.در تصویر یک نوار خستگی وجود دارد که بسته به حرکت فرد
و مانورهای وی بازیکن نیاز پیدا میکند که به یک سطح افقی رفته و استراحت کند.
این مکانیزم سخت را میتوان به خوبی مدیریت کرد چرا که با اب و غذا این نیرو بازیابی میشود و همچنین سطح های
افقی برای استراحت کافی به نظر میرسند.
استفاده از سلاح بسیار قابل باور است.بازیکن بیش تر از سلاح سرد استفاده خواهد کرد که قویترین ان تیر و کمان است.
در جریان بازی سلاح گرم کاربرد کمتری خواهد داشت.پیدا کردن سلاح بسیار دشوار است و در نهایت با کمی خوش اقبالی
شاید یک کلت یا ماشین گان بدست اورید.
در صحنه هایی از یکی از تریلر های بازی شاهد یک دختر بچه هستیم که همراه ادام است و در حال گذر
از تونل های قطار شهری هستیم.در اینجا حفاظت هز بچه مهم ترین کار است.تعدادی از افرادی که جان سالم به در بردند
را میبینیم.انها به ادام حمله میکنن اما ادام به دلیل حضور بچه سعی بر کنترل قضیه دارد و بدون اشتفاده از سلاح سرد با انها گفتگو
میکند.بنابر این نیاز به جنگ نیست چرا که حرف زدن مشکل را حل خواهد کرد!!!
اما در جایی دیگر ادام با سه خلافکار روبرو میشود و در این جا بدلیل جواب ندادن صحبت و حتی فرار مجبور میشود که
انها را از پای در اورد.
شما باید در این شهر جستجو کنید تا شاید مهمات وغدا پیدا کنید.در بعضی مناطق منابع اب رئ به نابودی است ومردم برای یک
قطره اب حتی دست به قتل و دزدی هم میزنند.پس باید در مقابله با مردم و نزاع های عمومی بهترین تصمیم را اتخاذ کرد.
مردم در طول باز یاز شما کمک خواهند خواست و تصمیم با شماست که به خواسته انها توجه کنید یا خیر.
به طور کلی شما هستید که داستان بازی را به نفع خود تغییر خواهید داد یا ان را به ضررتان بکنید.همچنین سبک بازی سوم شخص
است اما به هنگام نشانه گیری به اول شخص تغییر میکند.
گرافیک بازی نیز جندان چنگی به دل نمیزند که البته برای یک بازی دانلودی که قرار نیست از 2 گیگ
حجم بیش تری داشته باشد چندان هم بد نیست.
خشونت نیز در بازی بالاست و سازندگان روی ان تاکید فراوان دارند.
این بازی بسیار غنی و زیباست و به در صورت عملی شدن وعده سازندگان بازی بزرگی خواهد بود.
این بازی بر روی XboxLive و PSN عرضه خواهد شد و تاریخ عرضه مشخص نیست اما احتمالا تا پایان امسال
عرضه خواهد شد.