اخبار جدید از رابطه آندرتیکر و میشل مک کول(اختصاصی)
اگر تاپیک زیر رو خونده باشید جریان رابطه تیکر و مک کول رو فهمیدید:
http://www.iranwwe.net/showthread.php?tid=5254
اما خبری جدید از این رابطه...
آخرین اخبار حاکی از این هست که تیکر مک کول بعد از پایان اسماک دان دو هفته اخیر بازهم با یکدیگر دیده شده اند.....اما خبر جالبتر اینکه تیکر و میشل مک کول در خلال برگزاری آنفورگیون در هتلی جدا از اعضای کمپانی با هم اتاق گرفته بودند:17::17::17:....خبری دیگر حاکی از این هست که تیکر و سارا از سال پیش با هم اختلاف داشتند و تا پای طلاق هم رفتند و حالا هم سارا با فهمیدن این رابطه با تیکر شدیدا اختلاف پیدا کرده و طبق آخرین خبرها اگر اوضاع همینطور پیش بره بزودی تیکر و سارا از هم جدا میشن:27::27::2::2: مگر اینکه اتفاق دیگری رخ بده.........
RE: اخبار جدید از رابطه آندرتیکر و میشل مک کول(اختصاصی)
یعنی کسی که یه نفر رو انقدر دوست داره که اسمش رو روی گردنش (دردناکترین جا) خالکوبی میکنه یک دفعه زده میشه ازش؟ من نمیتونم درک کنم!!!
لابد سارا یه کاری کرده که تیکر از دستش ناراحته
بعدش هم در کشورهای خارجی که اعتقاداتشون مثل اینجا نیست که هرکی زن داشت نباید با زنهای دیگه هیچ ارتباطی داشته باشه
من فکر میکنم این خبر زیادی داره بزرگ میشه و جز یک خبر معمولی چیزی نیست
به نظر من هم این اخبار زیادی داره بزرگ می شه شاید این هم مثل قضیه مرگ مستر مکمن باشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohsen taker
لابد سارا یه کاری کرده که تیکر از دستش ناراحته<br>بعدش هم در کشورهای خارجی که اعتقاداتشون مثل اینجا نیست که هرکی زن داشت نباید با زنهای دیگه هیچ ارتباطی داشته باشه<br>من فکر میکنم این خبر زیادی داره بزرگ میشه و جز یک خبر معمولی چیزی نیست
اتفاقا اونها بعد از ازدواج خیلی حساس میشن
قبل از ازدواج مجازن هرکاری کنن اما بعدش نه
بر عکس ایرانیها که تازه بعدش یادشون میفته عقده هاشون رو باز کنن (به همه جسارت نکردم البته)