-
بازگشت زودهنگام لشلی
بابی لشلی کچ کار قدرتمند و محبوب wwe که بعد از great american bash مصدوم شده بود و گفته میشد تا 6 ماه مصدومیتش ادامه خواهد داشت به گفته ی دکترش در ماه دسامبر (آذر) به wwe برمیگرده.
لشلی قهرمان ECW و united states شده و یکی از بهترین هاست و من کمتر باختنش رو دیدم مگر به علت نامردی های رقیب (مثه باختش به بوکر در کینگ اف رینگ 2006 با دخالت فینلی) . لشلی همیشه در مسابقه هاش مثه مرد مبارزه می کنه و نامردی نمی کنه ولی ایا باختش در great american bash به سینا واقعی بود . اگه این مسابقه رو دیده باشین متوجه میشین من چی میگم.
به نظر شما اگه یه مسابقه ی واقعی بین لشلی و سینا برگذار بشه کی برنده میشه.
-
RE: بازگشت زودهنگام لشلی
نظر شخصی من اینه که لشلی می بره .
-
خوب این کاملا واضح هست که سینا از همه لحاظ نسبت به لشلی برتری داره.
و بنابراین برنده کسی نیست جز سینا.
در امریکان بش هم سینا چون یه مقداری مصدومیت داشت نتونست به خوب با لشلی مبارزه کنه وگرنه لشلی رو له میکرد.
در ضمن اینو بگم که من از لشلی هم خیلی خوشم میاد و دوسش دارم و به نظر منم کج کار خوب و قوی هستش و اگه بتونه تجربه کسب کنه از سینا هم بهتر میشه.
-
لشلی کشتی گیر خیلی خوبی هست ولی سینا تجربش بیشتره و از همه لحاظ به جز قدرت بدنی نسبت به لشلی برتری داره
-
قطعا عمو از لشلي سر تره من اون مسابقه رو ديدم فكر نكنم نمايشي باشه
-
جان سینا برندست.
جانسینا همه رو میزنه.
مکمن رو هم میزنه.
-
[size=x-large]لشلی قوی تر مشخصه بابا اینا خواستند سینا رو خراب نکنند لشلی تیکرشم میزنه [/size]
-
لشلی از همه لحاظ نسبت به سینا برتری داری...تجربش هم از سینا بیشتره...
از نظر من تنها کسایی که لشلی نمی تونه از شون ببره:باتیستا,گلدبرگ,نش,لزنر ,کین ماسک دار قدیمی,میک فولی(تو بازی هارد کور),هستند.
ممنون.
موفق باشین.
-
ببنید لشلی زورش زیاد است ولی نمیدونه کی و چه وقت استفاده کنه از زورش ولی سینا با اینکه زور لشلی رو نداره ولی خیلی باهوش است
-
به نظر من هم زیاد حق سینا برد نبود البته تجربه سینا بیشتر از بابی لشلی هست اما از حق نگزریم لشلی از همه نظر با سینا یکسان هست