صحبتهاي جديد سي ام پانك در رويداد كميك كن در فيلادلفيا
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
قهرمان Wwe سي ام پانك تعطيلات اخر هفته رو در رويداد كميك كن در فيلادلفيا حضور داشت و در يك جلسه پرسش و پاسخ شركت كرد . اون در بين بحثهاش اشاره اي داشت به سفر طاقت فرساي خودش :
پانك : من پنج شنبه خونه بودم و قبل از اون 2 هفته پيش من 22 ساعت توي خونم بودم . اين مفيد و سالم نيست . من نياز دارم به خونه برم و براي مدتي استراحت كنم . ميدونم واقعا بايد اين كار رو انجام بدم . خيلي از مردم به من ميگن شما امروز واقعا خسته به نظر ميرسيد . متشكرم , استراحتي وجود نداره .
پانك همچنين در مورد تعداد زيادي از رستلرها كه اخيرا تعليق شدن ( ري ميستريو , رندي اورتون , كريس جريكو , اون بورن ) و همچنين روستر ضعيف استارها سخن گفت :
پانك : فقط 2 نفر وجود دارن و روستر Wwe هيچوقت به اين اندازه ضعيف نبوده . چند رستلر در حال حاضر تعليق هستن ؟ ( خنده ) . بله ! اونا كار ما رو سخت كردن اما ما ميتونيم از عهدش بربياييم . من و سينا هستيم . ما به رستلرهاي بيشتري نياز داريم اما من دوست دارم براي رسيدن به شكل و ظاهرم خارج از كمپاني باشم .
همچنين پانك از تغيير شكل تايتل قهرماني صحبت كرد و گفت كه اون اين تايتل رو ديده و فكر نميكنه بهتر از تايتلي كه دستش هست باشه . اون گفت كه تايتل جديد حدود 20 پوند سنگين تر از تايتل فعلي هست .
باتشكر .
فعلا ...