رابطه جديد اج و بث فونيكس + صحبتهاي جالب كارليتو در مورد جان سينا + اپديت بازگشت وينس مكمن
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
صحبتهاي جالب كارليتو در مورد جان سينا
كارليتو , استار سابق Wwe اين هفته در اپيزود ششم شوي MLW.com’s Konnan حضور پيدا كرده و داستاني در مورد مبارزه اي كه با جان سينا داشته بيان كرده . صحبتهاي كارليتو رو در زير مشاهده ميكنيد :
من يك مبارزه با جان سينا داشتم . يادم نيست كي بود اما ما با هم درگير شديم . اين مبارزه بصورت مشت زني بود . اون به من گفت من در حد خودم نيستم و بايد در سطح بالاتري قرار داشته باشم . من به اون مشت نزدم چون من هيچوقت به فيس كمپاني مشت نميزنم . اين بيشتر شبيه يك مبارزه از روي مستي بود . من فكر نميكنم ما قصد داشتيم به هم اسيب برسونيم . من فقط از خودم دفاع ميكردم اما سينا با تمام زورش به من حمله ميكرد .
اون ابتدا برروي من پريد . سپس بقيه اومدن و بعد از 3 بار ما رو از هم جدا كردن . من فكر ميكنم اون و من هميشه به هم نزديك بوديم . من فكر ميكنم اون فقط ميخواسته من كارم رو بهتر انجام بدم . سينا يك پسر تاپ هست اما اون ميخواد بقيه رو هم در حد عالي ببينه . اون سعي نميكنه بقيه رو پايين نگه داره بلكه ميخواد اونا رو در سطح بالا ببينه .
------------------------------
دوستي اج و بث فونيكس
همونطور كه قبلا گزارش شد هال اف فيمر Wwe يعني اج و بث فونيكس در يكي از بازيهاي هاكي NHL حضور داشتن . گفته ميشه اين دو با هم طرح دوستي ريختن . بث قبلا با سي ام پانك دوست بوده . پانك نيز در حال حاضر با ليتا ارتباط نزديكي داره . همونطور كه ميدونيد ليتا به مت هاردي خيانت كرد و با اج رابطه عشقي رو برقرار كردن .
اپديت برروي بازگشت وينس مكمن
قبلا مطلع شديد كه وينس قراره از هارتفورد برگرده و در راو 3 ساعته هفته بعد شركت كنه . گمانه زني هاي جديد نشون ميده احتمال اينكه جان لورنايتس به برنامه KMAC وينس بپيونده زياده . وينس براي ارزيابي عملكرد لورنايتس در طي اين مدت در راو حاضر ميشه و اين ميتونه تنها شانس وينس براي اينكه لورنايتس رو در پست و مقامش نگه داره باشه .
با تشكر .
فعلا ...