تی شرت جدید شان مایکلز | تبـریک برت هارت به تـایسون کید و .....
جـزئیـات لایو اونت اف سی دبلیو
لایــو اونت دیشب اف سی دبلیو به نام Summer Slamarama در Melbourne , Florida بــرگــزار شد . در اف سی دبلیو دیشب اتفاقی افتاد که من خلاصه ای از آن ها
را برای شما باز گو میکنم : برودس کلی , نائومی , کامرون , Paige و راکول دیــاز قبــل از برگزاری شوء عکس های تماشاگران را امضا کردند . میسون رایان توانست استعداد جدید
اف سی دبلیو که از انگلیس هست را شکست دهد . کایلی تورنر توانست راکول دیاز صاحب کمربند دیـ وا FCW را شکست دهد و صاحب جدید این کمربند شود . کایلی خواهر آلیشا فاکس می باشد
که در شوء تـاف اینــاف حضور داشت . برد مادوکس صاحب کمربندFCW توانست هاسکی هاریس و لـئـو کروگر را شکست دهد . گفتنی اسـت که هاسکی هریس قبل از مسابقه دچارمصدومیت شد .
تریک برت هارت به تایسون کید
بـرت هارت هال آو فیمر دبلیــو دبلیــو ای در تـ ـویــ ــتــ ـر خود برای پیروز شدن تایسون کید در مسابقه برای راهیابی به مانی این د بانک بـه او تبــریک گفت . تایســون کید دیشب در اسمکدان
توانست با شکست دادن حریف خود به مانی این د بانک کمربند World Heavyweight راه پیدا کند .
تــولـد های امـروز دنیای رسلینگ
امــروز سی ام ژوئن کــودی رودز دارنده سابق کمربند بین قاره ای ( Intercontinetal ) بیست و هفت سـاله شد . آلیشا فــاکــس دیــ ـوای حال حاضر دبلیو دبلیو ای امروز بیست و شش ساله
شد و هال آو فیمــر دبلیو دبلیو ای یعنی تـری فـانک نیز امروز شصت و هشت ســالــه شد .
تی شرت جدید شان مایکلز
شان مایکلــز هال آو فیمــر دبلیــو دبلیــو ای امــروز از انتشار تی شرت های جدید خود خبر داد و جزئیات این تی شرت ها را اعلام کرد. در جلوی تی شرت اول شان مایکلز
آرم هال آو فیم قرار دارد و در پشت آن نوشته است " Still The Show Stopper " . در جلوی تی شرت دوم شان مایکلز عکس تایتل قهرمانی است و نوشته ی پشت آن نیز
" Show Stopper " می باشد . هر دوی این تی شرت ها توسط شان مایکلــز امضا شده است .
خـبــری از هیث اسلاتر
هیث اسلاتر کــه چندهفته پیش به Vader در راء باخت . امــروز در تـ ـویــ ـتــ ـر خود در مورد مانی این د بانک گفته : همــه ی هواداران علاقه دارنــد که من در مانی این د بانک حضور
داشته باشم . دبلیو دبلیو ای اگر این کار را نکند باید بـه هوادارن من جواب گــو باشند .