ويژه: ..::4 استار كه بايد به آنها فرصت و موقعيت خوب داد..::
سلام.
با يك مقاله ي كوتاه و و اختصاصي در خدمتتون هستم كه اميدوارم استفاده كنيد.
اين روزها مهمترين بحث در WWE ميشه گفت اين است كه به كدام استار اهميت زيادي داده ميشه و چرا بعضي ها حمايت نميشوند از سوي مسئولان.
در اين تايپيك قصد دارم كه 4 تا از استارهايي كه لياقت پوش شدن و حمايت بهتر از سوي كمپاني رو دارن بررسي كنيم.
Drew McIntyre
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
او واقعا استعداد خوبي در رينگ و مسابقه داره، چيزي هم كه ديديم و به نظر مياد كار با ميكروفن رو خوب بلده.
درو به نظر من كسي هست كه يك روز ميتونه براي WHC مسابقه بده.در روز هاي اول و بردن كمربند اينتركانتينتال به نظر ميومد كه به خوبي قرار هست در آينده هم از كمپاني حمايت بشه،ولي بعد از چند وقت به شكل عجيبي او از تمام مسابقات كنار رفت و تا به امروز اون در راء نديديم،و در اسمك داون هم 3هفته يك بار اون هم در مسابقه اي كه قطعا بازنده هست و طولاني هم نيست با خوردن 2 يا 3 حركت پين ميشه!و جالبه كه حتي ورودي او هم نميبينيم و بعد از كامرشال ها وي در رينگ ايستده و اسمش زيرنويس ميشه!
مك اينتاير از انتخاب اول(Chosen One) به فراموش شده 1 رسيد.واقعا قابل قبول نيست اون همه ي چيز هارو داره،قابليت در رينگ،كاريسما،تكنيك صحبت.
واقعا ميتونه جزء مين ايونتر هاي اصلي كمپاني در دهه ي بعد باشد،ولي به نظر نمياد WWE به اون فرصت بده.
Ted DiBiase JR
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ديبياسي از اواخر 2008 تا اوايل 2010 نقش بزرگتري در WWE داشت و عضو گروه خوبي به اسم Legacy بود به رهبري رندي اورتن.
در همون زمان بود كه خيلي ها اعتقاد داشتند كه بعد از فروپاشي اين گروه ديبياسي هست كه بايد توسط كمپاني پوش خواهد شد نـَـه كودي رودز.همونطور كه ميدونيد اينطور نشد.ممكن هست رودز استعداد بيشتري داشته باشه ولي قطعا نميشه استعداد ديبياسي رو ناديده گرفته!در حقيقت من فكر ميكنم كه ديبياسي يكي از استارهايي هست كه خيلي بد توسط كمپاني ناديده شده!تد در حال حاضر منتظر فرصتي براي برگشتن از مصدوميت و جراحي كه درناحيه شانه داشته هست.
و واقعا اميدوار هستم كه حداقل نقشي در حد و اندازه هاي سال 2010 داشته باشه.
Alex Riley
آخرين اتفاقي مهمي كه براي او افتاد ميشه گفت هم ولين بود هم آخرين،حضور در كنار رينگ براي دِميز.
الكس خلاقيت خوبي داره،قدرت كار با ميكروفون هم داراست،و هيكل و حركات خوبي هم براي حضور در رينگ داره.اون ميتونه يك چيز خاص در WWE بشه البته اگر مسئولان كمي به او بها بدن تا اون استعدادش رو به نمايش بزاره،نه بعد از مدت ها در راء يك مشت از بيگ شو بخوره و KO بشه در بك استيج!
Jack Swagger
و ميرسيم به مهم ترين اين ليست.
2 سال پيش جك قهرمان سنگين وزن جهان و مين ايونتر اسمك داون بود.
حالا او US چمپيون رو به سانتينو مارلا ميبازه!
هيچ توجهي به سواگر در حال حاضر نميشه.اون از رسلمنيا تا به الان حدود 23 مسابقه داده كه همرو باخته و تنها يك برد داشته.
سواگر قطعا يكي از بهترين تركيب هاي سايز بدن و خلاقيت و قدرت در رينگ رو در تمام پرورسلينگ داره.اما در اين دو سال بازيها ي كمِدي به اون رسيده!
اين بايد زود تغيير بكنه.چه به شخصيت فيس تبديل بشه چه هيل باقي بمونه،اون لياقت بيش از اينهارو داره.
شايد با كمي حمايت از سوي مسئولان و تلاش خود جك براي بهتر كردن خودش در كار با ميك اين وضع تمام بشه.يا شايد تغيير كاراكتر كه WWE قصد داشت يك انگل جديد درست كنه ولي انگل شدن به اين راحتي ها نيست،ممكنه اين كاراكتر خسته كننده باشد و حتي موزيك ورودي كه تاثير دار!كه اينها ميشه گفت دسته سواگر نيست و بازهم مشكل از كمپاني هست.
بايد ديد كه WWE تا كي قصد داره جان سينا،رندي اورتن،سي ام پانك و يك سري استار خاص رو در تك تك بازيها ي مهم قرار بده.
دوستان اين مقاله تلفيقي از نظر شخصي من و نويسنده هاي سايتهاي خارجي بود.افراد بيشتري در ليست بودند ولي من شخصا به اينها اعتقاد داشتم.
اميدوارم شما هم بيايد نظرتون رو در اين مورد كه دوست داريد چه استاري حمايت بشه و چرا بگيد.
كپي بدون ذكر منبع مجاز نيست.
نويسنده : آرش شهبازي