آپـدیت تـ ــویــ ــتـــ ـــر استاران در مورد مـانی ایـن دِ بـانـک | پـر سـیل کـد رویـال رامبـل
آپـدیت تـ ــویــ ــتـــ ـــر استاران در مورد مـانی ایـن دِ بـانـک
پس از برگزاری پی پی وی مـانـی این د بـانک یک سری استاران سابق و دست اندرکاران کمپـانی تـ ـویـ ـتــ ـر های خود را آپدیت کردند که به شرح زیر است :
مـاریـا دیــ ـوای سـابق دبلیـو دبلیـو ای در تـ ـویـ ـتــ ـر خود در مـورد مانی این د بـانـک کمربند سنگین وزن گفت : دوســت من بهت تبریک میگم ! تـو بدستش آوردی !
من بـرای تـو خوشحــالم . کـرت هاوکینس در مـورد بـاخـت خود به رایبـک گفت : مـن فـکـر کنم به تازگی WWE Shop تی شرت جدید من را به نام " I Survived a Ryback Beat Down "
طـراحی کرده است . جیم راس در مورد مانی این د بانک راو گفت : بیگ شو , جریکو , سینا , میز و کین ! عـجـب رقـابت جذابی بود ! مـاریـا هم در تـ ـویــ ـتـی دیگر گفت : مـرسی WWE برای
پی پی وی عالی ! جان بردشاو استار سابق دبلیو دبلیو ای هم گفت : پی پی وی عالی ! جـان سینا خیلی عالی بریف کیس رو برد . کین , بیگ شو و جریکو هم از قبل خیلی بهتر
بودند . ویکی گوئررو هم در مورد برنده شدن دلف زیگلر و پی پی وی گفت : من واقعا به زیگلر افتخار میکنم و برای او افتخار قـائل ـم ! واقعا شوء عالی بود ! در آخر باز هم ماریا در مورد رایبک گفت :
من طرفدار رایبک نیستم ! چرا میگن رایبک باتیستا است ؟ چرا میگن رایبک گلدبرگ ـه ؟ چرا میگن رایبک براک ـه ؟ چرا رایبک توی Tv مـن ـه ؟! .
پـر سـیل کـد رویـال رامبـل
بـعـد از برگزاری پی پی وی مانی این د بانک 2012 دبلیو دبلیو ای اعلام کرد که Pre-Sale کـد پی پی وی رویال رامبل 2013 RUMBLE می باشد .این شوء در Phoenix , Arizona
و در آرنا US Airways برگزار خواهد شد