اعتراف آرسن ونگر | ون پرسی احتمالا میرود ( اطلاعات کامل )
ســـلام
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چند ماه است که داغ ترین بحث بازار نقل و انتقالات فقط یک اسم است . " رابین ون پرسی " . از اواسط فصل ما داریم اسم " رابین ون پرسی " و آینده اش را میشنویم . او پس از فصل ها تلاش و سعی ، توانست در آرسنال بدرخشد و توانایی های خودش را به همگان ثابت کند .
ون پرسی توانست پس از مصدومیت های پیاپی و تمام دلایلی که مانع درخشش او مشدند ، امسال بدرخشد و خودش را تبدیل کند به یکی از بهترین مهاجم های دنیا . او توانست آرسنال را با گل هایش بالا بکشد و با وجود کمبود ستاره ، ون پرسی آرسنال را به رده سوم رساند !
اما پس از پایان فصل ، همه چیز تغییر کرد . پیشنهاد ها زیاد شد ، مقدار پول پیشنهاد شده هم همینطور . برای همین آینده ون پرسی که فقط یک فصل به پایان قراردادش مانده بود ، نا مشخص شد . تیم های منچستر سیتی و یوونتوس ، خواهان این مهاجم بودند .
چند هفته پیش ، ون پرسی تمام طرفداران و مسئولین آرسنال را نا امید کرد و آنها را زمین انداخت . او در وبسایت رسمی خودش گفت که قراردادش را با آرسنال تمدید نخواهد کرد . یعنی اینکه او فقط یک سال دیگر در توپچی ها توپ خواهد زد .
اما این پایان قضیه نبود و یک پیشنهاد دیگر به رابین داده شد . این بار منچستر یونایتد به آرسنال برای کاپیتانشان پیشنهاد داد و کار ونگر و مسئولان آرسنال برای نگه داشتن رابین سخت تر شد . حالا احتمال رفتن او از آرسنال به شهر منچستر بیشتر هم شده .
دیروز مصاحبه ای با آرسن ونگر انجام شد که او هم از نگه داشتن رابین ، اظهار نا امیدی کرد .
Arsene Wenger :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آرسن ونگر ، سرمربی با تجربه آرسنال در مصاحبه ای با خبرنگاران در مورد رابین گفت :
" رابین ون پرسی یک بازیکن سطح بالا و خیلی خوب است . همه ما و شما میدانیم که من یکی از حامیان او هستم و دوست دارم همیشه در آرسنال بماند . این هدف همه ماست . اما در آخر ، ما مجبوریم کاری را بکنیم که باشگاه میخواهد . این کار دست من نیست . "
به نظر میرسد که باشگاه آرسنال میخواهد برای این بازیکن حدود 30 میلیون پوند قیمت بگذارد که این مبلغ نسبتا گرانی است . و به نظر میرسد که سر الکس فرگوسن میخواهد حتما رابین ون پرسی را به منچستر یونایتد بیاورد . برای همین او سعی دارد که مبلغ را پایین تر بیاورد .
آرسن ونگر در مورد فروش ستاره هایش مانند سسک فابرگاس و سمیر نصری هم صحبت کرد :
" همه میدانند که ما چقدر فصل قبل برای مکانمان جنگیدیم . ما خیلی تلاش کردیم چون اول فصل شروع بدی داشتیم . در 7 بازی اول ، ما 4 تا باخت داشتیم و آن موقع فهمیدیم که باید به فصل توجه کنیم تا به بازیکنان از دست رفته و بازار نقل و انتقالات . "
" اگر نقل و انتقالات اتفاق بیفتند ، افتادند . تا وقتی که تو در باشگاه هستی سعی میکنی که بهترین نمایشت را به اجرا بگذاری تا هواداران را سربلند کنی . چی بازیکن باشی چه مربی . من هم قانع شده ام که رابین این طوری هست و شاید برود . "
ممنون از توجهتون...