..::.. ری میستریو : واقعا در فکر رفتن از رسلینگ هستم! :..:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ری میستریو استار خوش تکنیک کمپانی در مصاحبه ای که با ABS-CBNNews داشت گفت واقعا در فکر رفتن از این بیزینس بعد از مشکلات زانوم هستم.
"سالی که گذشت من در حال ریکاوری از مصدومیت بودم و کاملا به این موضوع فکر کردم(رفتن از رسلینگ)...و خانواده ی من از روز اول حمایتم کردند.،به خصوص همـسرم.او به من گفت'خدا این نعمت رو بهت داده که دوباره انجامش بدی'.زانوی من بعد از جراحی خوب شد.شما میدونید تا جایی که تونستم و راه داشت در این مسیر جلو رفتم تا اینکه خدا به من گفت میدونی وقتشه که تسلیم بشی، بگو I Quit . ولی هنوز زمانش نرسیده.
ری در مورد هوادارای کوچیکترش هم صحبت کرد و گفت"من با اونا جوری هستم که انگار بچه های خودم جلوم وایسادن،حقیقت اینه که خیلی عالیه که من همچین هوادارایی دارم.
همچنین این مسئولیت بزرگیه که هوادارایی که از تویی که در تلویزیون میبینند تصویری میسازند و وقتی تو رو در خیابان میبینند وقتش رو داشته باشی که سلام کنی،عکس بگیری،امضا بدی یا حتی خیلی مختصر در مورد یک چیز محرمانه یا همچین چیزی بهشون بگی.
من هوادارام رو به شکل بچه هام میبینم،خیلی دوست دارم نصیحتشون کنم،مخصوصا اگر خودشون بخوان.من سعی میکنم همیشه مثبت باشم.
او اضافه کرد:
من سعی میکنم خیلی خوب استراحت کنم،بعضی وقتا ساعت 2 صبح میخوابم و اگر کاری برای روز بعدی نداشته باشم تا ساعت 12 ظهر میخوابم!یعنی من تقریبا 10 ساعت بدون توقف میخواب. جوری که انگار قبلا اصلا نخوابیدم.
ری در آخر هم کمی در مورد زندگی شخصیش و بازدید از فیلیپین صحبت کرد.