دوستان اگه میخوان اخبار بزارن اخبار کپی نذارن،اخبارشون عکس داشته باشه و اخبارشون حتما کامـــل باشه.
دوستان توجه داشته باشن که فقـط خبر هایی اینجا قرار میگیره که هنوز سایت های ایرانی آنها را در سایتشون نذاشتن .
لطفا رعایت کنید . ممنون .
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان اگه میخوان اخبار بزارن اخبار کپی نذارن،اخبارشون عکس داشته باشه و اخبارشون حتما کامـــل باشه.
دوستان توجه داشته باشن که فقـط خبر هایی اینجا قرار میگیره که هنوز سایت های ایرانی آنها را در سایتشون نذاشتن .
لطفا رعایت کنید . ممنون .
گلزنی رائول در اولین بازیش برای السد ![برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اسطوره اسپانیایی تیم رئال مادرید چند ماه پیش از تیم شالکه به السد قطر پیوست .
او در روز شنبه اولین بازی اش را برای السد انجام داد و توانست به گل نیز برسد !
او دو فصل موفق را در شالکه سپری کرد و بعد از این دو سال به تیم قطری السد پیوست .
تیم السد که در دقیقه 16 از حریف خود جلو افتاده بود ، در دقایق پایانی یک پنالتی گرفت که یک فرصت خوب را برای رائول ایجاد کرد .
شماره 7 پوش تاریخی ، توانست از این فرصت استفاده کند و در اولین بازی اش برای السد به گل برسد .
حالا السد به نیمه نهایی این رقابت ها رسید و باید با قهرمان این دوره بازی کند .
اضافه میکنم که رائول بازوبند کاپیتانی السد را میبندد .
ویژه از iWE
آبیدال امیدوار برای بازگشت در دیسمبر
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اریک آبیدال ، مدافع فرانسوی تیم بارسلونا 4 ماه است که به خاطر عمل جراهیش از فوتبال دور است اما او امیدوار است که بتواند قبل از پایان سال برگردد .
اما او تاکید کرد که قبل از این باید به شدت درمان شود .
آبیدال در ماه آپریل یک عمل جراهی داشت و از آن زمان نتوانسته برای بارسلونا بازی کند . اما او در بازی دیشب بارسلونا - پاریس سن ژرمن حضور پیدا کرد به عنوان تماشاگر ویزه .
او به خبرنگاران گفت :
" من حس خوبی دارم ، من درمانم را ادامه میدهم و هدفم ، بازگشت در ماه دیسمبر است . "
" خیلی سخت بود . مخصوصا زمانی که کار ها پیچیده شد برای عمل جراهی من . اما الان همه چیز خوب پیش میرود و باید کار های لازم را انجام دهم ."
او از تیتو ویلانوا نیز تمجید کرد :
" تیتو خیلی قوی است . او میتواند یک تاکتیک را خیلی سریع عوض کند . او میتواند همه چیز را ببرد . امیدواریم موفقیت هایمان تکرار شود . "
ویژه از iWE
ردنپ : مودریچ تاتنهام را ترک خواهد کرد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ردنپ ، سر مربی سابق تیم تاتنهام در صحبت هایی گفت که لوکا مودریچ ، تاتنهام را ترک خواهد کرد البته اگر قیمت پیشنهاد مناسب باشد .
او نیز گفت که فکر نمیکند مودریچ فصل بعد را با پیراهن تاتنهام آغاز کند .
چند وقتی است که دارد در مورد آینده مودریچ صحبت میشود و تیم رئال مادرید خواهان اصلی او است .
اما رئال مادرید از قیمت بالای مسئولین تاتنهام راضی نیست .
هری ردنپ ، سر مربی سابق باشگاه تاتهنام در مورد آینده مودریچ گفت :
" من اصلا مطمئن نیستم که لوکا فصل جدید را با تاتنهام آغاز خواهد کرد یا نه . "
" باشگاه راضی خواهد بود اگه مودریچ با قیمت مناسب برود . "
" رئیس باشگاه تاتنهام فصل پیش به او گفت : به ما یک فصل دیگر بده ، آنوقت اگر رئال پیشنهادی به تو داد ، من جلویت را نمیگیرم -."
ویژه از iWE
فوری : ماریو گومز به عمل جراحی رفت !
مهاجم آلمانی و گلزن تیم بایرن مونیخ ، ماریو گومز چند دقیقه پیش به عمل جراحی رفت !
ماریو گومز بهترین گلزن بایرن مونیخ در فصل گذشته است و در لیگ قهرمانان اروپا هم بعد از مسی دوم شد .
دیشب او مقابل تیم وردر برمن مصدوم شد از ناحیه ساق پا .
پس از تداوم این مصدومیت و درد های شدید گومز ، تصمیم گرفته شد که او پایش را عمل کند !
ماریو گومز در دقیقه 42 بازی دیشب مصدوم شد و حالا مشخص شده که او باید عمل کند .
یکی از پزشکان تیم بایرن مونیخ در این مورد گفت :
" حال ماریو گومز خوب نیست . او نیاز به عمل دارد . باید ببینیم که چقدر از میادین دور خواهد بود . "
اما گومز تنها مصدوم بایرن مونیخ نیست . بازیکنانی مانند آلابا ، رافینیا و ... هم مصدوم هستند .
ویژه از iWE