آپدیت وبلاگ جیم راس | پیش نمایش اسمکدان امشب و ....
آپدیت وبلاگ جیم راس
جیم راس به تازگی وبلاگ خود را با مطلبی در مورد A.W و استعداد جدید یعنی Sofia آپدیت کرده است . او ابتدا در مورد A.W گفت : او بد شانسی آورد ، او
فردی با استعداد است که اشتباهی بزرگ انجام داد . وقتی یک در بسته می شود در دیگری برای فرد باز خواهد شد . من برای A.W آرزوی موفقیت میکنم و امیدوارم به موفقیت
دست پیدا کند . من در مورد تجربه صحبت میکنم ، A.W باید با تجربه عمل کرد ، به هر حال من آرزوی بهترین ها را برای او دارم . جیم راس همچنین در مورد استعداد جدید یعنی Sofia
گفت : همین آرزوی من برای سوفیا نیز هست ، من خیلی او را دوست دارم . من فقط میخوام یک مشاوره به مسئولان بدهم و آن این است که قدر این استعداد را بدانید و با حمایت از توانایی های او
وی را به موفقیت برسانید .
پیش نمایش اسمکدان
فرایدی نایت اسمکدان امشب در آرنای Frank Erwin Center و در شهر Austin , TX برگزار خواهد شد ، اسمکدان امشب ضبط خواهد شد و جمعه شب بر روی
ایر خواهد رفت ، تنها مسابقه ای که برای اسمکدان قطعی شده است مسابقه بین کایتلین و ایو تورس است که برنده دستیار جنرال منیجر اسمکدان بوکرتی خواهد شد .
ریتینگ اسمکدان هفته ی قبل
تیپینگ هفته ی گذشته ی برند اسمکدان توانست با 2,728,000 نفر بیننده ریتینگ 1.89 را بدست بیاورد که ریتینگ جالبی نیست و هم چنین ریتینگ این شوء نسبت
به هفته ی قبل از آن کاهش داشته است که تیپینگ هفته ی قبل این شوء توانست با 2,783,000 نفر بیننده ریتینگ 1.91 را بدست بیاورد . دبلیو دبلیو ای همچنان از ریتینگ های بد
اسمکدان نا راضی است