معرفی ناظم و مدیران جدید و تغییرات گروه های کاربری...
با درود...
تغییرات جدید انجمن IranWwe انجام شد که در زیر به معرفی میپردازینم...
==
حسین عزیز [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] به سمت ناظمی فروم برگزیده شدند...
ارسلان عزیز [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] مدیر بخش ورزش شدند...
محمد عزیز [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] پشتیبان فنی سایت شدند...
همچنین گروه کاربری جدیدی به انجمن اضافه شد با نام کاربر ممتاز و کاربرانی که زحمات فراوانی رو میکشند و ارجعیت بهتری نسبت به کاربر طلایی دارند در این گروه قرار میگیرن...
با توجه به وضعیت فعلی در حال حاضر آرش عزیز [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید],یکی از ممتازهای فروم هست که جزو این گروه قرار گرفتن.. و در اینده انشالا شاهد دیگر عزیزان فعال در انجمن در این گروه خواهیم بود...
پست مدیر ارشد هم که حامد عزیز عهده دار این پست بودن تا اطلاع ثانوی بایکوت شد و شاهد حضور حامد عزیز در هیئت مدیره خواهیم بود....
==============
البته هنوز ایرادات کوچکی هست که در صدد رفع اونها با پشتیبان فنی سایت هستیم...با تشکر فراوان از محمد عزیز بابته زحمات بسیار زیادی که این چند روز به تنهایی کشیدن..امیدوارم از خجالت محمد عزیز در بیایم....
جا داره از طرف خودم تبریک بگم به ناظم جدید انجمن حسین عزیز..امیدوارم همه بچه ها به حسین کمک کنن تا نظمی که در نظرش هست در انجمن ایجاد کنه...یک انجمن وقتی نظم و انظباط درونش باشه شور و اشتیاق هم در نزد کاربران بیشتر خواهد بود.....همچنین به ارسلان بابته بخش ورزش تبریک میگم..امیدوارم ارسلان نظمی خوبی در بخشش ایجاد کنه و البته با کاربران مهربانتر برخورد کنه..اینهم اضافه کنم پوریای عزیز که از بچه های قدیمی فرومه به کاربران باسابقه فروم پیوستن....
انشالا انجمن بتونه تو مسیر و غلتک خودش بیوفته ..یه مصیبتی که ما داریم ف.لتر شدنه وگرنه وضعیتمون خیلی بهتر میشد...
اعتقاد دارم باید خون جدید به انجمن تزریق کرد..این خون با نسل کاربرایی مثل ما قدیمیه...اما با کاربران جوانتر و پویاتر میشه انجمنو روبه راه تر کرد و البته حضور بچه های قدیمی و خصوصان لجند فروم قوت قلبیه برای اونها و انجمن...
دوستان اگر بازهم نظری نقدی چیزی داشتن در میون بگذارند..باتشکر از همگی کاربران عزیز و صاحبان واقعی انجمن....
یا علی...