[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اخبار هالیوود به تاریخ 1 سپتامبر 2012
اخبار دنیای هالیوود به تاریخ 1 سپتامبر 2012 در این تاپیک قرار می گیرند .
لطفاً اخبار های کپی قرار ندهید .
با تشکر .
نمایش نسخه قابل چاپ
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اخبار هالیوود به تاریخ 1 سپتامبر 2012
اخبار دنیای هالیوود به تاریخ 1 سپتامبر 2012 در این تاپیک قرار می گیرند .
لطفاً اخبار های کپی قرار ندهید .
با تشکر .
- هابیت سه قسمتی شد !
چند وقت پیش بهتون خبر داده بودم که پیتر جکسون سعی دارد کتاب هابیت جی.آر.آر تاکین رو که قرار بود دو فیلمه باشد ، به یک سه گانه تبدیل کند .
خبر پیتر جکسون موفق شد ، هابیت قرار است مانند ارباب حلقه ها سه گانه شود .
هابیت سه که The Hobbit: There And Back Again نامگذاری شده است ، قرار است در 18 جولای 2014 در سینما های جهان اکران شود .
فیلم هابیت یک ، با نام The Hobbit: An Unexpected Journey در تاریخ 14 دسامبر 2012 اکران می شود .
فیلم هابیت دو ، با نام The Hobbit: The Desolation Of Smaug در تاریخ 13 دسامبر 2013 اکران می شود .
فیلم هابیت سه ، با نام The Hobbit: There And Back Again در تاریخ 18 جولای 2014 اکران می شود .
- فروش فوق العاده ی The Possession
فیلم ترسناک The Possession با فروش بیش از 6 میلیون دلار در جمعه ، رتبه ی اول باکس آفیس را از آن خود کرد .
پیش بینی می شود این فیلم در چهار روز آینده ، حدود 20 میلیون دلار فروش کند .
خیلی از منتقد ها این فیلم رو با فیلم ترسناک معروف The Exorcist مقایسه کردند و به آن امتیاز های معمولی رو به منفی دادند .
از بهترین نقد هایی که از این فیلم شد توسط منتقد معروف Roger Ebert بود که به این فیلم اط 4 ، امتیاز 3.5 را داد .
این فیلم هم اکنون در سایت IMDb با رای 1300 نفر ، امتیاز 6.1 را دارد .
- امتیازات Premium Rush بهتر شد
فیلم پاداش ازدحام که از هفته ی پیش بر روی پرده ها رفت ، با امتیازات مثبت روبرو شد و حالا امتیازات بهتر هم شدند .
پاداش ازدحام هم اکنون در سایت روتن تومیتوز امتیاز 75 درصد را با پیام "گواهی شده سالم" (نشانی از سایت روتن تومیتوز به معنی عالی بودن فیلم) را دارد .
همچنین در سایت IMDb با بیشتر شدن رای مردم ، امتیازش از 6.8 به 7 تغییر کرد . پیش بینی می شود با بیشتر شدن رای دهندگان امتیازش از 7 هم بالاتر برود .
این فیلم تا کنون 10 میلیون دلار فروش داشته است .
مرسی از علیرضا جان بابت اخبار خوبش..
در مورد هابیت بگم که تا اونجایی که من اطلاع دارم بودجه ی این فیلم 500 میلیون دلار هست.. البته من این رو در یکی از
انجمن های سینمایی ایرانی خوندم و اگه درست باشه سه گانه هابیت پر خرج ترین فیلم تاریخ سینما میشه..
من زیاد به این فیلم امیدوار نیستم.. کلا جکسون از اون کارگردان هایی است که بدجور در گذشته گیر کرده.. با سه گانه ارباب حلقه ها
شهرت جهانی پیدا کرد و ظاهرا هنوز هم در شوک اون موفقیت هست.. الان فیلم اول آمادست و فیلم دوم هم در پست پروداکشن قرار داره..
فیلم سوم هم فیلم برداریش به زودی تموم میشه.. یعنی جکسون مثل ارباب حلقه ها هر سه فیلم رو پشت سرهم ساخته..
اگه فیلم اول شکست بخوره فیلمهای بعد هم به احتمال زیاد شکست میخورن و بر عکس اگه فیلم اول موفق بشه فیلمهای بعدی هم موفق هستن..
بهرحال سه ماه دیگه با اکران فیلم اول همه چیز مشخص میشه.. با توجه به اینکه داستان ارباب حلقه ها محبوب هستن پیش بینی
میشه فیلم اوپنینگ خوبی داشته باشه.. یکی از فیلمایی که میتونست با هابیت رقابت کنه فیلم جدید دی کاپریو بود که به تابستون 2013 موکول شده..
با تشکر..
فعلا..
با تشکر از سجاد عزیز .
حرف هات کاملاً درستن سجاد . با همه ی حرف هات موافقم . درباره ی فیلم دیکاپرو (The Great Gatsby) هم که قبلاً توی یاهو با هم صحبت کرده بودیم .
خیلی بی دلیل و الکی فیلم رو از امسال به تابستون 2013 موکول کردن . بی شک این فیلم شاهکار می شد . از مدعی های اصلی اسکار 2013 می شد ولی حالا
اینطوری که شد رفت برای اسکار 2014 .
یکی از بزرگترین مدعی های بهترین فیلم امسال از نظرم Les Miserables یا همون بی نوایان هست . همون داستان ژان وال ژان که فکر کنم همه
دربارش بدونید . نقش اصلی که همون ژان وال ژان هست رو قراره هیو جکمن بازی کنه . نقش های مکمل هم کسایی مثل ان هتوی و راسل کرو بازی میکنند .
گتسبی بزرگ که رفت برای اسکار 2014 ، ولی برای اسکار 2013 من به بی نوایان امید دارم ...