:: اخــبــار ورلــد رسـتــليـنـگ به تــاريـخ 14 ســپـتامبــر 2012 ::
- صحبت جان سینا در مورد رفتن به باستن و بــووو شدن :
در جریان یک گفتو گو با WWE.COm , جان سینا در مورد رفتن به باستن در این یکشنبه و مسابقه اش بر سر Wwe Champion صحبت کرد .
این چیزی بود که سینا در مورد دریافت ریکشن متفاوت از هوادارا در باستن گفت :
" من عاشق رقتن به باستن هستم . من به خوبی با هر محیطی خودم رو وقف میدم . من تشویق شدم ، بــــووو هم شدم . ولی این هواداران باستن هستند , چیزی که هستن . باستن یکی از اون
جاهایی هست که هوادارانش انرژی دلچسبی رو منتقل میکنن. من عاشقشم . عاشقشم . "
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
- آپدیت جری لالر ، ایستادن روی پاهاش ، از دست دادن حافظه :
در جدیدترین خبر از جری لالر اعلام شده که او امروز صبح برای اولین پس از حمله ی قلبی که بهش دست داد در راء , روی پاهاش ایستاد !
همچنین دوسـت دخـتر او در کامنتی اعلام کرد که " ما آروم آروم قدم میزنیم و تمرین نفس کشیدن میکنیم .شما رو با شروع روز آپدیت خواهیم کرد . "
همچنین McBride ( دوســت دخـترش لالر) گفت که جری جراحت داره ( به علت فشاری که به قفسه ی سینه اش وارد شده .) و کمی مشکل در حافظه اش پیش اومده ، ولی از ساپورت همه ی شما
با خبر هست .
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
- مــاریــس همراه لیلیان گارسیا :
انانسر اسمکدان " لیلیان گارسیا " و دیــوای سابق کمپانی " ماریــس " در تاریخ 13 اکتبر برای امضا دادن در شویی به نام Frank & Son Collectible حاضر خواهند شد .
این مراسم از ساعت 11 صبح آغاز و تا 2 ظهر ادامه دارد .
WWE.Com برتوس " دِ باربِر " بیفکیک (Brutus "The Barber" Beefcake) رو به بخش آلمونی سایت خود اضافه کرد .