صحبت تریپل اچ در مورد سکته لالر | 20 تا از بهترین فیزیک های Wwe ...
- 20 تا از گیرا ترین فیزیک ها در تاریخ WWE :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سایت رسمی Wwe به تازگی مقاله ای به چاپ رسونده که در اون لیست 20 تا از بهترین فیزیک های تاریخ WWE رو
در اون قرار داده . ریک رود ( "Ravishing" Rick Rude ) که فوت کرده در جایگاه نخست این لیست قرار گرفته .
رده بندی به این صورت میباشد :
20. Lance Storm
19. Dolph Ziggler
18. Antonino Rocca
17. Shelton Benjamin
16. Beth Phoenix
15. Cody Rhodes
14. Jimmy "Superfly" Snuka
13. "Sailor" Art Thomas
12. Mr. McMahon
11. R-Truth
10. Brock Lesnar
9. Goldberg
8. Batista
7. Rocky Johnson
6. David Otunga
5. Lex Luger
4. The Rock
3. Triple H
2. John Cena
1. "Ravishing" Rick Rude.
در رابطه با همین لیست گلامزان " بث فینکس " در تــویتر کامنتی داد و گفت :
" افتخار اینکه تنها دیــوا در لیست بهترین فیزیک ها باشی ، و در جایگاه اول هم ریک رود قرار گرفته باشه واقعاً فوق العاده هست . "
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
- مصاحبه ی تریپل اچ در مورد حمله ی قلبی جری لالر :
در طی مصاحبه ی تریپل اچ با Jim Varsallone ، هانتر در مورد سکته ی قلبی جری لالر در راء صحبت کرد .
" چند بار در زندگیتون 5 فیت با دکتر خودتون فاصله دارید ... وقتی همچین اتفاقی میفته ؟ من فکر میکنم هر وقت دیگه یا هر مکان دیگه
این اتفاق میفتاد جری لالر الان با ما نبود . DR.Samson , دکتر ما برای من یک قهرمان هست , نجات دهنده ی یک زندگی . "
" دیدن ریکاوری قابل توجه جری لالر ، دیدن اینکه اون در خونه اش هست و قدم میزنه انگار که هیچ اتفاقی واسش نیفتاده , برای من
جای تامل داره ، چون این چیزی نبود که من در اون شب شاهد دیدنش باشم ... یک جورایی ، به دلایلی , جری لالر هنوز با ماست
این اتفاق برای من یک معجزه محسوب میشه ، چونکه من فکر نمیکنم اون شب کسی در اونجا - بک استیج بوده باشه و درک کنه چه اتفاقی افتاده .
هرگز فکر نمیکردیم همچین اتفاقی میفته . "