-
نقد و بررسی سریال و فیلم
با سلام
خب دیدم جای همچین تاپیکی در بخش سیتما خالی بود ...
اما در مورد این تاپیک از اسمش مشخصه هر چند وقت یک بار سریال یا فیلمی مشخص میشه شما هم میایید و نظراتتون را درباره اون بیان میکنید نکات مثبت .. ضعف .....کلا در مورد اون سریال بحث میکنیم نه فقط سریال حتی فیلم ها
اولین سریالی که برای شروع در نظر گرفته شده
سریال walking dead هست
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مروری بر شخصیت های اصلی
ریک:معاون کلانتر و نقش اصلی این سریال که میشه گفت نقش مثبت این سریال
شین:شین دوست اصلی ریک و تا حدودی نقش منفی داستان که با همسر ریک را بطه عشقی بر قرار میکن
سریالی که از سال 2011 شروع به پخش شد و تا الان 2 فصل از اون به پایان رسیده و زمان زیادی با پخش 3 فاصله نداره
فصل اول این سریال شامل 7 قسمت و فصل 2 13 قسمت بود
ژانر این فیلم در دسته تخیلی و زامبیایی میباشد و نکته بارز در این فیلم نمره بالایی است که از سوی ببینندگان
از نکات دیگه ی این فیلم طرفداران بیشمار ان چه در ایران و سراسر جهان است
و کارشناسان گرفته اما داستان فیلم از جایی شروع میشه که معاون کلانتر در یک حادثه جنایی تیر خورده و راهی بیمارستان
میشه و وقتی به هوش میاد متوجه میشه همه ی اطرافیانش به زامبی تبدیل شدند سپس قصد نجات خانواده خودش
را میکنه که متوجه میشه توسط صمیمی ترین دوستش نجات پیدا کردند سپش با گروهی اشنا میشه
و تصمیم میگرند از این مهلکه جان سالم به در ببرند که در این راه سختی ها زیادی در انتظار اوناست
اما نقدی درباره این سریال: نکته مثبت این سریال شروع شدن فصل 1 اون هست که همه را شگفت زده میکنه سراسر هیجان و صحنه ها زیبا درگیری با زامبی ها
فصل 2 اون با افت همراه هست و عملا تا قسمت 7 بسیاری از دوستان این سریال را نامید میکنه و روند کندی را در پیش میگره اما روند سریال با اتفاقات جالبی که در چند قسمت اخر اتفاق میفته دوباره سیر صعودی در پیش میگیره و امید به این سریال در دل زنده میشه از نظر شخصیت سازی این سریال در سطح خوبی قرار داره
یکی از نکات مثبت دیگر میشه به تعداد شخصیت های اصلی این سریال اشاره کرد که تنوع خاصی به اون داده
در حالی یکی از نقاط ضعف اون اینه که چندین شخصیت اصلی اون نقش سیاهی لشکر را در فیلم بازی میکنند و هنوز از فیلم حذف نشده اندکسانی از جمله تی داگ
در حالی که در اواخر فصل 2 چندین شخصیت اصلی از بین رفتند و باید منتظر بود و دید چگونه نویسنده جایگزنی برای اونا پیدا میکنه از جمله شخصیت شین که یکی از بهترین عملکرد ها را داشت
اما چیزی که درباره شخصیت اول این سریال ریک میشه گفت اینه فراز و نشیب زیادی در اجرای نقش اون دیده میشه بعضی مواقه بسیار افسانه ای بعضی مواقع بسیار ضعیف اما در اخر فصل 2 با صحبت هایی که کرد ما را به یک شخصیت جدید امیدوار کرد
لطفا شما هم نظرتون را درباره ی این سریال بیان کنید
-
ممنون از این نقد خوبت والکینگ دد یکی از سریالای بسیار محبوب و معروفی شد اونم در مدت زمان بسیار کمی چون کلا مردم به سریالی که زامبی کشی باشه علاقه دارن: دی این سریال شخصیتای خیلی پیچیده ای داره و کلا داستانشم خیلی پیچیدس و موندن چطوری تمومش کنن ولی یه راهی پیدا کردن که فصل 3 تموم بشه ! در مورد شخصیتا : موافقم که شخصیتی مثل تی داگ هنوز مونده در سریال ولی شخصیتی مثل شین که در سریال نقش خیلی مهمی داشت اخر فصل 2 مرد . البته این هم یکی از جذابیت های این سریاله . مثلا فصل 3 که چند روز دیگه میاد مرل دیکسون برمیگرده شخصیتی که در فصل 1 فقط 2 قسمت داخلش بود . بهترین شخصیت سریالم که دریل دیکسون هست از نام کاربری خودم معلومه دیگه :دی شخصیت بسیار خدایی داره به طوری که اونقدر زود محبوب شد که ویدیو گیم بازی والکینگ دد رو هم که سبک اول شخص هست شخصیتش دریل هست نه ریک گرایمز (با توجه به اینکه شخصیت اصلی ریک گرایمز هست) . والکینگ دد یکی از موفق ترین سریالایی بوده که تا بحال ساخته شده و اگه پایان خوبی هم داشته باشه مطمئنن موفق ترم میشه
-
یادش به خیر
این سریال را فصل اولش را دان کرده بودم ولی حال و حوصله نداشتم ببیتم پیش خودم بذار یخورده همینجوری گذری نگاه کنیم چطوری هست حالا ... وقتی بلند شدم از صندلی که فصل یک را کامل دیدم یعنی حدود 5 ساعت:4:
فصل 2 بگی نگی دلسرد شدم ازش تقریبا شده بود مثل لاست خیلی کشش میدادن اینهو پنیر پیتزا... ولی دو قسمت اخر طوفانی کار کردن و الان هم صبرم به پایان رسیده برای دیدن سیزن بعدی
در مورد شخصیتdarly dixon زیاد باهات موافق نیستم یجورایی هنوز نتونستم درست شخصیتش را بشناسم ضمن این که دو گانگی شخصیتی هم داره و زیاد در تغییر و تحول هست و شخصیت ثابتی نداره ...اما این داداشش را خیلی باهاش حال میکنم ایشالا فصل بعدی برگرده تیبگی هست برا خودش ... دارلی یجورایی بیش از حد معمول مثبته و این دل ادم را میزنه
اما خیلی دلم برا شین سوخت :20::12: این ریک پدر سوخته به جای جواب محبت هاش کشتش
این یارو پیریه هم شخصیت باحالی بود ... این پسر ریک را هم خیلی ازش نفرت دارم ... هرچی در به دری گروه داره یه جورایی به خاطر همین هست
-
ممنون از این تایپیک از تایپیک هایی که بهش نیاز هست
و همینطور خیلی خوب میشه سریال های دیگه هم پراخته بشه و کار بشه
-
بابا پس بایید بحث کنید دیگه:2:
اونایی که این سریال را دیدن لطفا دریغ نکنند و نظرشون را بگن در موردش تا کسایی که باهاش اشنایی ندارن استفاده کنند از مطالب شما
ما را بگو که تصمیم گرفتیم هر چند روز یکبار یه سریالی را بحث کنیم در موردش انگار این تاپیک زیاد طرفدار نداره:12:
یکی دل را به دریا بزنه و شروع کنه ....:4:
-
در این تایپک تا زمان نقد سریال بعدی میخوام پست به پست شخصیت های اصلی سریال والکینگ دد رو برسی کنیم اول از دریل دیکسون شروع میکنیم شخصیت مورد علاقه خودم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نورمن ریدیس که در سریال والکینگ دد با شخصیت دریل دیکسون نقش افرینی میکند محبوب ترین شخصیت این سریال هست . دریل در قسمت 3 از فصل 1 به نام Tell it to the frogs وارد سریال میشود و به عنوان برادر مرل دیکسون وارد سریال میشود . سلاح مخصوص دریل یه تیر و کمان بسیار پیشرفته هست که با اون به راحتی میتواند زامبی ها را بکشد چون زامبی ها با صدای گلوله میتوانند بفهمن که بازمانده ها کجا هستن ولی تیر و کمان دریل بی سر و صدا هست و میشه گفت دریل در سریال کسی بود که تا بحال بیشترین زامبی رو کشته . دریل شخصیتی عصبانی و یه جورایی کله خر رو داره و همینطور نترس برای همینه که بیشتر بیننده ها جذب این شخصیت شده اند به طوری که در بازی اول شخص The Walking dead که سال 2013 وارد بازار میشود به جای ریک گرایمز (شخصیت اصلی سریال ) دریل دیکسون شخصیت بازی هست چون بین طرفداران سریال والکینگ دد بسیار محبوبه . دریل اون اوایل یه شخصیت یکم منفی رو در سریال داشت مثل برادرش مرل ولی کم کم به یک شخصیت بسیار مثبت و محبوب تبدیل شد در اواخر فصل 1 (من خودم همون نگاه اول ازش خوشم اومد ) . دریل بر خلاف برادرش شخصی بسیار دلسوز هست که همه کاری میکنه تا ادمای دیگه رو نجات بده اینم یکی از دلایلی هست که محبوب ترین شخصیت این سریاله دریل همینطور دیالوگ های بسیار جالب و فانی داره که بیننده رو جذب خودش میکنه و مثل بعضی از شخصیت های سریال شخصیت خشکی نداره . نورمن ریدیس واقعا با این سریال خیلی معروف شد و پیج ف***بوکش بخاطر همین شخصیت دریل لایک های بسیاری خورد . در پست بعدی به شخصیت شین اشاره میکنیم
-
با سلام
خب اینبار تصمیم گرفتیم به معرفی و نقد سریال دگیری بپردازیم که طرفداران بیشماری داره و به تازگی فصل و وضعیت پخش اون الان در فصل 5 میباشد
بله سریال بعدی breaking bad {اختصاصی iranianwwe}
سریالی که حتی نمره ای که از 10 گرفته از سریال والکینگ دد نیز بیشتره
داستان سریال از جایی شروع میشه که والتر 50 ساله که دبیر شیمی یک مدرسه و تحصیلات زیادی در عرصه شیمی داشته
و به قولی نابغه ایست برای خودش علاوه بر این که افسوس گذشته را میخوره که چرا به جایی که باید برسه نرسیده فرزندی 15 ساله داره که عقب مانده ذهنی
و در راه رفتن تا حدودی ناتوان است...
اصل داستان از جایی شروع میشه که والتر نقش اول این سریال در کارواشی که به عنوان شغل دوم داره
پس از بد شدن حالش و از هوش رفتن به بیمارستان منتقل میشه و پس از ازمایش متوجه میشه که به بیماری سرطان دچاره و هیچ راهی برای
بهبودی کامل نداره{یعنی دیگه اخر بد بختی همینه}
جذابیت این سریال از جایی شروع میشه که ذهن والتر به توانایی اون در شیمی و پولی که در مواد مخدر و شیشه هست جلب میشه و تصمیم میگیره راه هزار ساله را یک شب بره حداقل در این مدت زمانی که زنده هست بتونه از طریق مالی اینده خانواده خودش و فرزند دختری که در راه داره را تامین کنه
از این رو به یکی از دانش اموز هاش که در کار مواد و شیشه هست به نام جسی پیشنهادهمکاری میده و.....در طول
سریال درگیری این دو کرکتر و نارو هایی که بهم میزنند هم جالبه اما مروری بکنیم بر شخصیت های اصلی این فیلم
والتر:پدر خانواده و معلم شیمی و نقش اصلی این فیلم که بیشتر اتفاقاتی که در این سریال انجام میشه حول محور اونه ضمن اینکه این کاکتر را میشه افسانه ای نامید و فکر نکنم به زودی از ذهن کسی پاک بشه
اسکایلر: همسر والتر و تا حدودی یکی از نقش هایی که زیاد رو اعصاب هست:4:{به شخصه از این موجود شدید متنفرم}
هنک: هنک را میشه جالب ترین شخصیت این سریال معرفی کرد افسر مبارزه با مواد مخدر با دیالوگ های زیبا و شخصیتی
خاص ضمن اینکه کمی هم جنبه
طنز در شخصیت اون دیده میشه و از قضا با جناق والتر هم هست و یکی از اصلی ترین مشکلات والتر مخفی کاری کردن از اونه
جسی :یکی از دانش اموزان قدیمی و معتاد والتر که شریک او هم در ساخت شیشه نیز محسوب میشه و
دومین شخصیت اصلی این سریال
والتر جونیور :پسر والتر که تا حدودی عقب مونده ذهنی هست و قلب مهربانی نیز داره و....
نقد این سریال:باید گفت که این سریال از نظر طرح داستان و استوری در سطح خیلی خوبی قرار داره متفاوت بودن فیلم نامه اون را میشه از یکی از نقاط مثبت
اون به حساب اورد تنوع شخصیت در این سریال در حد متوسط هست... اما شخصیت پردازی بسیار عالی صورت گرفته تقریبا همانند سریال لاست
از نظر سبک نزدیکترین مثالی که میشه برای اون زد پریزن بریک یا همان فرار از زندان است البته از نظر هیجان و میزان حوادث در سطح پایین تریه
بزرگترین خصوصیت این سریال این هست که نزدیک بودنش به زندگی واقعیه و همچنین میتونه
درس خوبی برای زندگی باشه ضمن این که با دیدن این سریال علاقه افراد به شیمی و ... چند برابر میشه اگر بخوایم یک نگاهی به کوتاهی به فصل های این سریال بندازیم
میشه گفت فصل اول با هیجان بالا شروع شد و به خوبی ادامه پیدا کرد اما در فصل 2 موضوع های حاشیه ای زیادی پیدا کرد و از موضوع اصلی دور شد در حالی که بیماریوالتر هم بیننده را حسابی اعصبانی میکرد
فصل 3 در کل خوب بود 4 روند اتفاقات تا حدودی تغییر کرد و فصل 5 که هر قسمتش را میشه یک اثر هنری و شاهکار دانست
اگر دنبال سریال خوبی میگردید و این سریال را تا به حال ندید هرگز از دستش ندیدفقط با روند سریال صبور باشید
و دنبال کارهای غیر طبیعی نباشید
تا از اون لذت ببرید
-
امروز میخوام شخصیت شین در سریال والکینگ دد رو بهتون معرفی بکنم
شین شخصیت منفی سریال والیکنگ دد هست و یه بین بیننده ها به یک شخصیت منفور تبدیل شد . شین همکار ریک گرایمز بود که بعد از اینکه ریک در حادثه به کما میره و همه فکر میکنن ریک مرده . شین از لوری و پسرش کارل (خانواده ریک) مراقبت میکنه از همین رو شین عاشق لوری میشه ولی به طور شگفت انگیزی ریک گرایمز دوباره سر و کلش پیدا میشه و از اونجا بود که شین یه جورایی کم کم داشت به شخصیت منفی سریال تبدیل میشد . هر چند سعی کرد خودشو خوشحال نشون بده ولی خودش اصلا راضی به بازگشت ریک نبود و در اخر فصل 2 حتی قصد در کشتن ریک گرایمز دشت . منفوریت شخصیت شین برمیگرده به اوایل فصل 2 جایی که برای نجات خودش یک ادم بی گناه رو قربانی میکنه (از توضیحات کامل پرهیز میکنم چون ممکنه اسپویل بشه برای کسانی که میخوان سریال رو ببینند) . شین شخصتی عصبانی و عجول رو داره و همیشه دوست داره تو راهش بجنگه و هیچوقت با ارامش به کارش ادامه نمیده و همیشه عجولانه تصمیم میگیره که بعضی از مواقع این تصمیم ها به ضرر گروهشون تموم میشه . کار کرکتر شین در پایان فصل 2 به پایان رسید و در فصل 3 دیگر شین رو نخواهیم دید با اینکه یکی از شخصیت های اصلی و کلیدی سریال بود . فصل 3 سریال والکینگ دد 14 اکتبر امسال از شبکه AMC پخش خواهد شد
-
خب امروز من تصمیم گرفتم یکی از سریالای محبوب و زیبا به نقد و برسیش بپردازیم و اون سریال چیزی نیست جز The Vampire Diaries (اختصاصی Iranwwe )
سریال ومپایر دایریز (خاطرات یک خون اشام ) سریالی بسیار پر طرفدار و جذاب هست که واقعا از والکینگ دد بهتر بود
داستان سریال از جایی شروع میشه که الینا گیلبرت دختری که پدر و مادرشو در یه حادثه از دست داده و خودش به طور عجیبی نجات پیدا کرده و دختری نا امید برای زندگی هست که با خاله و برادرش زندگی میکنه . در اولین روز مدرسه الینا با استفن اشنا میشه و حس میکنه از وقتی با استفن اشنا شده دوباره امیدش برای زندگی بهش برگشته اما استفن یک خون اشام است و قبلا او و برادرش دیمن عاشق دختری بودن به اسم کاترین پیرس (کسی که استفن و دیمن رو به خون اشام تبدیل کرد) استفن و دیمن در سال 1864 عاشق کاترین میشوند ولی کاترین توی یه کلیسا به همراه بقیه خون اشام های شهر میستیک فالز سوخت (البته استفن و دیمن اینطوری فکر میکردن و بعدا معلوم شد که تمام خون اشامای معبد زندانی شده بودن) از این رو الینا که خیلی شبیه کاترین بود استفن عاشقش میشه ولی خصوصیات اخلاقی الینا دقیقا بر عکس کاترین هست کاترین شخصیتی شیطان سفت رو داشت ولی الینا مهربون و از خود گذشته هست از همین رو استفن عاشق الینا میشه ولی دیمن برادر استفن هم وارد ماجرا میشه اوایل سریال حس میشد که دیمن نقش منفی سریال رو بازی کنه ولی رفته رفته در اواسط فصل 1 دیمن هم به شخصیت مثبت سریال تبدیل شد و کسای دیگری به سریال اضافه شدن که خیلی پیچیده هست . الینا وقتی میفهمه که استفن و برادرش خون اشامن بسیار جا میخوره ولی بعدا میفهمه بهترین دوستش یعنی بانی هم یه ساحره هست و خانواده او هم قبلا از خانواده های موسسان شهر میستیک فالز بودن و سعی در نابودی خون اشام ها بودن و.......... که به جذابیت های سریال رو صد برابر میکنه . الینا همزاد کاترین پیرس هست و سر همین قضیه ماجرا های بسیار جالبی برای الینا و برادران سالواتوره اتفاق میوفته . و اما مروری بر شخصیت های اصلی سریالالینا گیلبرت : شخصیت اصلی سریال و همزاد کاترین پیرس
دیمن سالواتوره : برادر استفن سالواتوره و کسیه که یکم جنبه فان رو به سریال اضافه میکنه (یعنی اگه همین دیمن نبود 80% جذابیت سریال میرفت شخصیتش خیلی خداست )
استفن سالواتوره : استفن بر خلاف برادرش دیمن یه خون اشام خیلی خیلی خوبه که از خون حیوانات تغذیه میکنه (چند بار دیمن بخاطر همین مسخرش میکنه ) و شخصیت با وجدان سریال هست اما شخصیتی که استفن قبلا داشته (اوایل خون اشام شدنش ) یک شخصیت شرور بوده که اسمش درنده بوده ولی استفن با لکسی (بهترین دوستش ) اشنا میشه و لکسی به استفن یاد میده که چطوری بتونه با شرافت زندگی کنه (قدیما جای دیمن و استفن بر عکس بوده دیمن با شرفه بوده استفن بی شرفه :4:)
بانی : بهترین دوست الینا که یه ساحره است و توی طول سریال خیلی به الینا و برادران سالواتوره کمک میکنه
کلاوس : شخصیت منفی سریال که در اواخر فصل 2 به سریال اومد ولی زود یکی از شخصیت های اصلی سریال شد کلاوس یه خون اشام اصیله که توی یه مراسم میتونه با خون الینا تبدیل به یه دورگه بشه (گرگینه و خون اشام)
الاریک سالتزمن : معلم تاریخ الینا و استفن که در اصل یه شکارچی خون اشام است ولی طی ماجرا هایی بهترین دوست دیمن میشه و نقش بسزایی در سریال داره که خیلی کمک میکنه به استفن و دیمن و الینا
تایلر لاک وود : تایلر لاک وود در فصل 1 و اوایل فصل 2 نقش زیادی در سریال نداشت ولی وقتی معلوم شد که او یک گرگینه هست نقشش توی سریال خیلی زیاد شد و میشه یکی از شخصیتای اصلی سریال بنامیمش
الایژا : برادر کلاوس که یه خون اشام اصیله و یه جورایی دشمن کلاوس محسوب میشه ولی طی جریاناتی دوباره این دو به هم برمیگردن . الایژا بر خلاف کلاوس برادر با شرف و با وجدانیه
نقد این سریال : سریال از داستان بسیار بسیار خوب و جذابی برخورداره و تنوع شخصیت ها هم در این سریال بسیار عالیه و طوری نیست که بیننده خسته بشه از دیدن سریال و شخصیتاش هیجانی بودن سریال بخشی از این سریاله که یکی از نکات خیلی مثبت این سریاله و یه سریال تقریبا بی نقص هست و داستان سریال هم در فصل ها واقعا خوب رو به جلو رفت و داستان مسائل حاشیه ای نداشت که سریال رو از موضوع اصلی خودش دور کنه
اگر این سریال رو ندیدید و دنبال یه سریال عالی میگردید که خواب رو ازتون بگیره من ومپایر دایریز رو پیشنهاد میکنم . با تشکر از شما که وقتونو گذاشتید که اینو بخونید . اگه هم اشکالی بود به بزرگی خودتون ببخشید این اولین نقد من بود
-
سریال خاطرات خون اشام سریالی هست که واقعا تو ایران بسیار طرفدار داره {خیلی از کسایی که به من نزدیک هستن دیونه وار دنبالش میکنن}
من بیش از دو قسمت از این سریال را ندیدم چون دیگه نتوستم خودم را به دیدنش متقاعد کنم زیاد به دلم ننشست ...
ولی چیزی که هست این سریال هم دقیقا از مثل والکینگ دد از یک ژانر تکراری پیروی میکنه ... همونجور که میدونید در سبک زامبیایی علاوه بر والکینگ دد قبلا هم بسیار فیلم و سریال در این مورد ساخته شد
خاطرات خون اشام هم همین گونه هست و در ژانر خون اشامی چه در عرصه سینما چه سریال کارهای زیادی وجود داره {خودمن به شخصه تا به حال سه فیلم در این موضوع دیدم }و این خودش نقطه ضعفی محسوب میشه و یجورایی همون فیلو گرگ و میش به داستان و استوری متفاوت میشه به حساب اوردش
اما والکینگ نکات خیلی مثبتی داشت و چیز های جدیدی به اون اضافه شده و سبک زامبیایی را ارتقا بخشید چیزی که فکر نکنم در خاطرات خون اشام وجود داشته باشه