حضور جیم راس در راء امشب | آپدیت بر روی دیزاین جدید تایتل wwe و ...
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حضور جیم راس در راء امشب
ماندی نایت راء امشب شب " قدردانی از جیم راس " می باشد و او نیز در این شوء حضور خواهد داشت . جیم راس
در تـ ـویـ ـتـ ـر خود در این باره نوشت : من خیلی هیجان زده هستم که قرار است در ماندی نایت راء امشب حضور پیدا
کنم . اگر می توانید به آرنا بیاید که حتماً بیاید ، اگر خیر ما را از تلویزیون تماشا کنید . از همگی متشکرم
صحبت های پانک در مورد Colt Cabana
در حین حضور پانک در Comic Con از او در مورد استاری که قرار است بزودی با کمپانی قرارداد ببندد یعنی Colt Cabana
سوال کردند که پانک در مورد او گفت : کابانا یک فرد عالی است ... او همه رو K.O می کند و از روی انگشت همه رد می شود . بزودی
اخباری از او خواهید شنید .
آپدیت بر روی دیزاین جدید تایتل WWE
هموطنرو که می دانید دبلیو دبلیو ای قصد طراحی جدید تایتل WWE را دارد . در حین حضور پانک در Comic-Con از او
در مورد زمان رونمایی از تایتل جدید دبلیو دبلیو ای پرسیده شد و او گفت که هنوز هیچ ایده ای وجود ندارد ولی دست اندرکاران در حال
کار بر روی طراحی جدید این تایتل هستند .
حضور نداشتن سینا در راء
همونطور که می دانید در اخبار آمده بود که سینا احتمالا در راء حضور پیدا می کند این در حالی است که سایت رسمی WWE
هنوز خبری از حضور سینا در راء اعلام نکرده است . ماندی نایت راء امشب در The Chesapeake Energy Arena
در شهر اوکلاهاما سیتی ، اوکلاهاما برگزار خواهد شد . شایان ذکر است که جان سینا در حال حاضر در وضعیت ریکاوری بعد از
عمل جراحی می باشد .