آنتونیو سزارو در مورد شباهت به پانک و براین | خبر از تریپل اچ و استفنی مکمن و ...
- آنتونیو سزارو در مورد شباهت به پانک و براین :
در شماره جدید مجله ی WWE از قهرمان یونایتد استیت چمپیون " آنتونیو سیزارو " پرسیده شد که چه چیزی او رو از دیگر استارها مثل
سی ام پانک و دنیل براین که خود رو مستقل مینامند جدا میکنه , سیزارو پاسخ داد :
" بدیهی است که من بکگراند و تجربه ی مشابهی با افرادی که شما نام بردید و ذکر کردید دارم . ولی این شباهت داره به پایان میرسه .
اگر به من نگاه کنید چیزی که میبینید این هست ؛ یک فرد با فیزیک و ساختار واقعی برای ســوپــراستار WWE "
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
- رقابت دوباره رایبک و پانک :
دومین Ryback vs. CM Punk دیشب در ســوپــرشوء Jackson, Tennessee برگزار شد .
مشابه اتفاق جمعه شب ، رایبک با DQ برنده بازی شد . Dq بعد از اینکه پانک جمعه شب با ضربه ی Low Blow دی کیو کرد , دیشب هم با صندلی به رایبک حمله کرد و این نتیجه به دست اومد .
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
- آپدیت پروژه ی کریس جریکو :
کریس جریکو به اجرای پروژه ی خودش که در تــویتر مردم رو در خماریش نگه داشت ادامه داد . او امروز صبح نیز در تــویتر نوشت :
" به تخت خواب رفتم بعد از 10 ساعت کار دیوانه وار . ولی این شوء جدید قرار هست Baddas*s بشه !!! # مرموز "
- خبر از تریپل اچ و استفنی مکمن :
گفته میشه که استفانی مکمن زیاد در تپینگ ها و شوء های WWE حاضر نمیشه چون به شدت مشغول بزرگ کردن بچه هاش هست .
در همین زمان ، تریپل اچ تمامی تپینگ ها و بیشتر لایو ایونت ها رو برنامه ریزی و آماده میکنه .