× صحبت آلبرتو دلریو در مورد تیم شدن با برادرش , اطلاعاتی از خانواده دلریو ×
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
- چند هفته پیش بود که خبر دادیم آلبرتو دلریو با برادرش " Memo Montenegro " و ریکاردو رادریگز در لایو ایونت ان اکس تی ، در شهر فلوریدا تیم شده .
اونها موفق به شکست Corey Graves, Leo Kruger و Kassius Ohno شدند .
The Miami Herald خبر داده که تمام خانواده ی دلریو و تعدادی از دوستانشون در جمعیت و کنار تماشاگران حضور داشتند و مسابقه رو از نزدیک مشاهده میکردند .
این اولین بازی بود که آلبرتو با برادرش مــِـمــو تیم میشد ، هرچند که مــِــمـو زیاد کشتی نگرفت .
خانواده ی دلریو پر از ستاره های مکزیکی در رسلینگ بوده و هست . لجند هایی مثل Mil Mascaras و Dos Caras, Sicodélico, Sicodélico Jr و El Hijo del Sicodelico .
گفته شده که مــِــمـمو کریر کشتی حرفه ای خودش رو از زمانی آغاز کرد که پدرش , " Dos Caras " اونو تشویق و ترغیب کرد . البته قبل از اینکه پسرش رو به کشتی گرفتن ترغیب کنه ، اونو به گرفتن
مدرک تحصیلی در رشته ی دامپزشکی از دانشگاه مکزیک تشویق کرد .
آلبرتو دلریو در مورد تیم شدن با برادرش با The Miami Herald صحبت کرده :
" یک تجربه ی فوق العاده بود . مثل رویایی که به حقیقت پیوسته . تمام خانواده ی من مدت 5 دهه هست که در این بیزینس فعال بوده اند .
فرصت اینکه من برادرم رو معرفی کنم و نشونش بدم یک افتخار برای من محسوب میشه . امیدوارم که بتونیم یک روز دیگه این شرایط رو در Wwe پیش بیاریم . "
در آخر هم باید اشاره کنم که آلبترو دلریو و همسرش در انتظار یک دختر هستند ، که فرزند دوم اونا میشه .