تاپیکـ مخصوص اخبار گـیـم به تاریخ 9 January سال 2013 | Shield نام کنسول بازی انویدیا
- Shield نام کنسول بازی انویدیا
تاپیکـ مخصوص اخبار گـیـم به تاریخ 9 January سال 2013 | عنوان Crysis 3 برای Wii U عرضه نخواهد شد
- عنوان Crysis 3 برای Wii U عرضه نخواهد شد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
عدم عرضه ی عنوان تیراندازی کرایتک برای کنسول خانگی نینتندو به خاطر سیاست های ناشر شرکت EA است.
رییس کرایتک اعلام کرد که او مشتاق بوده تا Crysis 3 را بر روی Wii U ببیند ولی تصمیم نهایی از دست آن ها خارج است.وی در گفتگو با دیجیتال اسپای گفت:“این یک تصمیم کاری بین EA و نینتندو است. من دوست داشتم که Crysis 3 را روی کنسولWii U ببینم، ولی چیزی که من دوست دارم و چیزی که واقعا اتفاق می افتد متفاوت از هم هستند.من چیزی می سازم و باید کسی را پیدا کنم که آن را بفروشد.ما تسلیم ناشر هستیم.”
تاپیکـ مخصوص اخبار گـیـم به تاریخ 9 January سال 2013 | تاریخ عرضه ی Retro City Rampage برای کنسول های سونی
- تاریخ عرضه ی Retro City Rampage برای کنسول های سونی
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سازنده ی عنوان 8 بیتی Retro City Rampage تاریخ عرضه ی این بازی را برای کنسول های شرکت سونی اعلام کرد.این عنوان در اروپا در تاریخ شانزدهم January بر روی PS Store قرار خواهد گرفت.هر کس این عنوان را بر روی یکی از دو کنسول PS3 یا PS Vita خریداری کند برای کنسول دیگر هم به صورت رایگان دریافت خواهد کرد.
این بازی قبلا بر روی PC و Xbox 360 عرضه شده بود و اکنون در حال برنامه ریزی برای عرضه بر روی WiiWare می باشد.