-
رتبه سایت ها با Alexa
-
در کل خیلی مهمه این الکسا قبلا من یه ادرس بار برا اینککه رتبمون بیاد بالا اوکی کردم اما حمایت چندانی نشد
در اینده تولبار دوباره راش میندازم خیلی خوب میشه دوستان فقط به شکل نمادین هم شده تول بار انجمن رو نصب کنن
-
به نظر من رتبه این سایت خیلی پایینه چون من خودم یه سایت دارم رتبش 28,062 من هم اصلا بهش نمی رسم اون وقت رتبه سایت شما 25,389 به نظر من رتبه سایت باید خیلی بالا تر از اینا باشه
-
دلیلش اینه که دامین ها چنچ میشه و حساب الکسا که مدیریت قبلی واسه دامین اوکی کرده چک نمیشه
و اینکه ادرس بار کسی نصب نکرده در کل مهمه هست ولی اونقد رها هم تاثیر به بازدید نداره میتونی باهاش بازدید اضاف کنین ولی نکنی دلیلی نداره افت بازدید داشته باشی الان من یه وبسایت تا 2 ما پیش داشتم واسه تست با دامین tkاوکی کردم اونم رنکش خیلی خوب اومده بود بالا :-)
در کل اینجور امارگیرا بهترینشون های استات هستش همین الکسا
-
یه سوال داشتم شما برای تبلیغاتتون از سایت های مختلف استفاده می کنید یا که خودتون جورشون می کنید
-
اگه او دامین اولی بود و فیــــ/ترش نمیکردن الان رتبه خیلی خیلی بالا بودش
راستی توجه کردین به اینکه همین اقدام فیــــــ/تر شدن از طریق همین الکسا صورت میگیره؟:دی
وقتی میبینن سایتی بیش از حد بازدید کننده داره بهش مشکوک میشن و بعد بررسی میره به لیست سیاه :|