نظرسنجی در مورد مستند تاریخی جدید.
سلام دوستان. برای هفته ی بعد 5 شنبه یا 4 شنبه و یا دوهفته بعد یک مستند اماده کردم که اواخر حکومت صفویه هست که خیلی کوتاه هست ولی بعدش شروع حکومت افشاریه هست که خیلی مفصله و جذاب .
یک از بهترین تاریخ نویسان امریکایی و چند نویسنده ی اروپایی از این اتفاق به عنوان سپیده دم ( طلوع نادر) و شامگاه( سقوط صفویه) نامبرده اند. مطمئنا این مستند با اون چیزی که توی کتاب های دبستان و راهنمایی خوندید فرق میکنه .
برخی از دوستان در خارج انجمن به من گفتند که تو میخوای با این داستانایی که مینویسی خودت عزیز کنی و مقام بگیری و پدیده بشی و ... . در جواب این دوستان بگم که به هر چی که قبول دارید و قبول دارم من نمیدونم ملاک برای ترفیع چیه و برای
پدیده شدن چه مسیری رو باید طی کرد ولی من هدفم فقط خدمت به انجمنه هیچ موقع هم نمیخوام حتی از عضو انجمن رتبه ام بالاتر بره. هدف کلی فقط اینه که شماها از تاریختون بدون تحریف و سانسور با خبر بشید اگر هم قبول ندارید خدا خودش
از همه چیز خبر داره خودش هدف قلبی ادم هارو میدونه.
خدا وکیلی اگر یکی از مدیرها بیاد بگه تاپیک هایی که میزنی ارزش خوندن نداره و از این تاپیک های من ناراضی باشه قول میدم که دیگه تاپیک تاریخی نزنم و بابت دو تاپیک قبلی هم عذرخواهی میکنم . مدیرا بیان بگن توی همین تاپیک که ایا با کار موافقن یا نه.ممنونشون میشم.
دوستان عزیزم توی نظرسنجی هم شرکت کنید.