2 فایل پیوست
»» حدس کشتی گیر (( سری چهارم )) (( با جایزه )) ««
سلام به تمام اعضا و مدیران و ناظمان گرامی درود عرض میکنم به تمام شما و مهمانان و کسانی که از این سایت بازدید می کنند.
این بازی یکی از بهترین بازی های کشتی گیران است. در این نوع بازی ها بنده راهنمایی هایی از چند کشتی گیر میکنم و شما باید بگویید این مشخصات مربوط به کدام کشتی گیر است.
در سری سوم مسابقه که در تاریخ 05/05/1392 پایان یافت راهنمایی ها متوسط بود و پیدا کردن کشتی گیر تقریبا سخت و فقط مشخصات شش کشتی گیر داده شد.
ولی در این مرحله (مرحله چهارم ) راهنمایی بسیار کم خواهد بود ولی تعداد کشتی گیر زیاد خواهد بود ، مثلا در سری سوم نام شش کشتی گیر را حدس زدید ولی در این مرحله باید نام نه کشتی گیر را حدس بزنید.
درضمن این دور جوایز ارزنده ای مثل شارژ ایرانسل یا همراه اول دارد .
مقرراتی که باید در این بازی رعایت شود:
1- باید نام کشتی گیران را به ترتیب بنویسید.مثال:
مثلا راهنمایی اول مربوط به راک است و راهنمایی دوم مربوط به استون کلد و راهمایی سوم مربوط به بوکرتی است شما باید این گونه جواب بدهید:راک-استون کلد-بوکرتی (شما می توانید به جای خط تیره از ویرگول یا ...
استفاده نمایید.)
2- باید نام هارا به فارسی و درست و صحیح ذکر بفرمایید.
راهنمایی اول
درسال 1996 یک ایرانی را در المپیک شکست داد
راهنمایی دوم
کینگ اف رینگ سال 1996
راهنمایی سوم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
راهنمایی چهارم
درسال 2005 به تالار مشاهیر پیوست
راهنمایی پنجم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
راهنمایی ششم
وی دو بار قهرمان World Heavyweight Championship ،یک بار برنده Intercontinental Championship و WWE United States Championship شده است.
راهنمایی هفتم
اولین حضور رسمی اش در بد بلاد 1997 هنگام مسابقه ی آندرتیکر و شاون مایکلز بود
راهنمایی هشتم
آندرتیکر در اولین حضورش در رسلمنیا با او مسابقه داد
راهنمای نهم
بعد از مسابقه با جان سینا در رسلمنیا 2010 دیگر به صورت رسمی مسابقه نداد
مسابقه به پایان رسید
برنده این دوره از مسابقات
کسی نیست جز
ایشالا در چند روز آینده کد شارژ در اختیارشون قرار میگره فقط به من پیغام بدن ایرانسل یا همرا اول