سلام ، خسته نباشید
سلام مرسی شما هم خسته نباشی
1-دیروز ان شاء الله که در روز جهانی قدس شرکت و حضور فعال داشتین ؟:4:
نه متاسفانه خدا ما رو نطلبید :d
2-تعریفت از خوشبختی چیه ؟
تنها یه کلمه میتونم بگم اونم پول هستش :d پول داشته باشی خوشبختی :d
3-نظرت نسبت به آینده خودت و جامعه چیه ؟ آینده ای آرمانی و ایده آل محض برای خودت متصور میشی یا نه سعی می کنی واقع گرا باشی ؟
راجب خودم بگم که اگه فوتبالیست نشم آینده ام گنده در مورد جامعه هم گفتم تا آ خ وندا هستن آینده جامعه هم خرابه.
4-تماشای بازی های رئال تا چه حد واست لذت بخشه ؟
حد نداره . طوری که امشب ساعت 4:30 بیدار میشم بازی رئال با اورتون رو ببینم :8:
5-به نظرت قیمت پیشنهادی واسه بیل یکم زیاد نیست ؟
یکم که نه خیلی زیاده . دلیل ناراحتی کریس هم همینه . بعدشم موندم چرا این پرز میخواد قومپز در کنه .آخه بیل به چه دردیمون میخوره در حالی که دی ماریا رو داریم. تازه سیستم مورد علاقه ی انجلوتی 3-3-4 و یه سرش که کریم و کریس هستن یه سمتش هم دی ماریا هست نباشه اوزیل هست نباشه مودریچ هست. بیل رو میخوایم چی کار کنم. درسته بازیکن خوبیه بیادش هم رئال قوی تر میشه ولی قیمتش خیلی زیاده.
6-چرا فکر می کنی مسی فقط اون جلو وامیسته تا توپ بهش برسه و گل بزنه ؟گل اولش در نیمه نهایی چمپیونز لیگ به رئال رو یادته ؟
من نگفتم که اصلا بر نمیگرده ولی باید قبول کنید که مسی فقط برای فوروارد نوک ساخته شده . بعدشم یه دلیلی هم که هست وقتی توپ میگیره خوب میدوه همینه دیگه بر نمیگرده (فقط تا وسط زمین اونم خیلی نرم بر نمیگرده ) معلوم نفس کافی رو داره که سرعت بعد از دریبلش بالا باشه و حمل توپش هم با توپ خوب باشه ولی کریس رونالدو میدونم نمیشینی بازی های رئال رو ببینی ولی تو همون الکلاسیکو ها چندین چندین بار شده که اومده سمت راست نذاشته آلوز - سانچز و.. حرکتی بکنن و دقت هم کرده باشی بیشتر گل های بارسا هم از سمت آربلوا گیج بود که میاوردن وسط و زرتی تو گل ولی امسال کاواخال رو داریم .تو نفس که کم نمیاره تازه بدنی هم خوب بازی میکنه .:8:
7- مگه غیر از اینه که مسی دو تا از توپ طلا هاش رو زمانی بدست آورده که وینگ بوده ؟
دو تا توپ طلا که سال 2010 نامزد های اصلی اسنایدر - ژاوی - اینیستا بود ولی مشخص شد که همه به خاطر اخلاق و ... بهش رای دادن و اولین توپ طلا رو گرفت. پس میمونه یکی . اون یکی هم که به خاطر قهرمانی های بارسا بود که بهش رای دادن.( البته اگه اشتباه نکنم)
8- به نظرت چرا شاهد اظهار نظر های ضد و نقیضی راجع به بارسلونا و مسی هستیم ، مثلا بعضی وقتا که مسی خوب بازی می کنه گفته می شه به خاطر ژاوی و اینیستا ست و همه چی برای مسی فراهمه ، بعضی وقتا که مسی یارگیری میشه و بارسلونا گل نمی زنه گفته می شه که بارسلونا بدون مسی هیچی نیست ؟ خودت چی فکر می کنی ؟
والله من هیچ وقت این حرف رو نزدم ولی گفتم که ژاوی و اینیستا پشتش هستن و بیشتر گل ها رو اونا اثر دارن ولی نه اینکه فقط به خاطر این دو تا باشه گفتم همون تموم کننندگی خوب هم میلیون ها نفر ندارند که مسی داره . دلیلشم اینکه بارسا میبازه یا گل نمیزنه اینا به خاطر همون الکی گنده شدنش هست :d انتظار بالا رفته ازش.
8- چقدر با من موافقی که رونالدو بازیکنیه که به فضا زیادی نیاز داره تا بتونه عملکرد اصلی خودش رو نشون بده ! "یعنی همون توپ بنداز جلو برو که رفتیم :4:"؟ به نظرم سرعت رونالدو نقطه قوتشه یه وقت سوء تفاهم نشه :4:
با این نظرت 70% موافقم ولی نه اینکه اگه بین سه نفر گیر کنه نتونه از پسشون بر بیاد بازم میتونم از الکلاسیکو 2011 مثال بزنم که پویول - دنی الوز و دو نفر دیگه که یادم نیست دورش بودن یه لایی از پویول انداخت و بعدش دنی آلوز خطا کرد وگرنه گل بود :3:
9- بیل کیه ؟ :4:حیف نیست دی ماریا رو از دست بدید ؟ :4: اگه بیل بیاد یه خورده چینش بازیکن های مادرید بهم می خوره ، ترکیب ایده آل خودت چیه ؟
من خودم بازی دی ماریا رو بهتر از بیل میدونم. الان با خرید هایی که رئال داشت هم چیدمان 3-3-4 خوب جواب میده هم اون چیدمان همیشگی یعنی 1-3-2-4 . ایکر هم که گلر باشه دیگه ....:8:
10-نظرت راجع به این عکس چیه ؟
راجب این عکس بگم که شما آخر همون فصل هم نگا کن که کوپا رو بردیم . ولی در مورد این عکس تنها بگم که شکست بدی بود.
11- با در نظر گرفتن ستاره های رئال عملکرد مورینیو در رئال رو چطور ارزیابی می کنی ؟
من راضی بودم از مورینیو ولی اینکه مصاحبه های ضد بازیکنای رئال و ... انجام داد کاری کرد که از همه ی اون نکات مثبتش بگذرم و بدم بیاد ازش.
12- درگیری های داخل رختکن رئال به نظرت تقصیر کی بود ؟ مورینیو یا کاسیاس ؟ به نظرت چقدر به تیم ضربه زد ؟ چرا رابطه مورینیو با اکثر هوادارای رئال این آخرا تیره شد ؟
مورینیو کلا یه اخلاق چیری ( :d ) داره همه ی اینا تقصیر اون بود ولی در هر حالت اون مربی تیم بود و بازیکن باید به نظرش احترام بزنه ولی این کارش که کاسیاس رو نیمکت نشین کرد از نظر من به تیم ضربه نزد فقط کاسیاس افت کرد. دیگو لوپز فصل فوق العاده ای داشت واقعا جانشین خوبی برای ایکر بود . یه صحنه هم هیچوقت یادم نمیره که بازی برگشت چمپیونز لیگ تو سانتیاگو برنابئو ( با دورتمند ) بود که رویس یا بازیکن دیگه پاس رو به بیرون داد و گوندوگان بود و گل خالی ( روی شیش قدم ) که دیگو لوپز پرید و اون توپ رو گرفت و اون صحنه کلی به تیم روحیه داد و درست 8 دقیقه بعدش هم که گل رو زدیم ولی حیف ....:2:
13-نظرت راجع به این عکس چیه ؟ / به نظرت مورینیو به وجه رئال ضربه زد یا نه ؟
در مورد این یکی عکس بگم که اینم یکی از اون کار های چیری خوزه بود :d
14-به نظرت امثال عملکرد کدوم تیم ها در سطح اول اروپا در نقل و انتقالات خوب بود ؟
1. من سیتی
2. رئال
3. آرسنال
15-مدعیان اصلی امثال لیگ قهرمانان به نظرت چه تیم هایی هستند ؟
رئال که تا نیمه نهایی مطمئنم میاد بالا ولی شانس قهرمانی رو به بایرن میدم بعدش رئال بعدش بارسا ( رئال البته اگه کریس نره چون تو این شرایط اگه بره واقعا تیم افت شدیدی میکنه :2:)
16- به نظرت بهترین لیگ دنیا لزوما باید رقابتی ترین لیگ باشه یا نه ؟
من راستش فقط رقابتی رو مهم نمیدونم . چمپیونز لیگ یکی از اون جام هایی هست که میتونه نشون بده کدوم لیگ بهتره . الان عادت شده که رئال و بارسا به احتمال 85% نیمه نهایی ان ولی دو تیم دیگه نیمه نهایی قاطی از لیگ های بعدی هست ولی متاسفانه اونایی که میگن جزیره بهترین لیگ میبینیم که الان شاید یه تیم از لیگشون بیاد نیمه نهاایی یا فینال یا اینکه اصلا تیمی از لیگشون نیست :10:
سوالی دیگه به ذهنم نمی رسه ، ان شاء الله دوباره میام.:5:
زحمت کشیدی . خوش حال میشم
فقط بگم من تیم امسال رئال به مراتب بهتر از چند سال قبل می دونم نه واسه خرید هاش نه ، به نظرم دور بودنش از حاشیه امسال خیلی بهشون کمک می کنه به خصوص با داشتن مربی دانش بالایی مثل آنجلوتی .
بیگ لایک :8:
موفق باشی .
شما هم موفق باشی