سلام
با نتایج ماندی نایت راء در خدمتتون هستم ..
سینا به رینگ میاد و شروع به صحبت میکنه : از سامراسلم اصلاً راضی نبودم . او ادامه میده :
2 هفته قبل پزشکان به من گفتند که آرنج ــت مشکل داره و اونا می خواستند مسابقه ــم را در
سامراسلم کنسل کنند اما موفق نبودم . نمیخوام اِن قــولــت ( :D ) بیارم . من از یک فردی شکست
خوردم که از من بهتر بود و از این اصلاً ناراحت نیستم . سینا میگه : من مدتی در Wwe غایب خواهم
بود . هواداران به شدت تشویق می کنند و سینا 1 لبخند ملیح می زند . سینا شروع به تحسین برایان
میکنه و او را معرفی می کند که وارد شود . هواداران به شدت برایان را تشویق می کنند .
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
برایان میخواد شروع به صحبت کنه که استفنی مکمن وارد میشه . برایان لایق اتفاقی که دیشب افتاد نبود
اما همسر من تریپل اچ هر کار که به صلاح کمپانی است انجام میده . برایان میگه : شاید من چنین چیزی رو
از تو یا وینس مکمن انتظار داشتم ولی از HHH انتظار نداشتم ! استفنی میگه که میدونم تو ناراخت هستی .
برایان کمی استفنی رو مسخره میکنه و میگه : میخوای منو اخراج کنی ؟ خوب اخراج کن . من بر می گردم به
همون جایی که بودم و کشتی می گیرم و درون ماشین ــم لباس می فروم و هیچ ترسی از اخراج شدن ندارم .
من حال HHH و اورتن را خواهم گرفت تا استفنی یک دلیل منطقی برای اخراج من داشته باشد . استفنی میگه :
هیچکس قصد اخراج تو را ندارد . من و تریپل اچ باور داریم که تو با ارزش هستی اما هیچکس نمیتونه Face کمپانی
باشه . استفنی شروع به مسخره کردن قد , وزن و قیافه دنیل برایان میکنه . شاید تو A نباشی . به نظر من تو B+
هستی ! برایان میگه : وقتی تو B رو گفتی یاد یک کلمه که لایق تو هست افتادم ! ( :137: :137: ) هواداران شعار
" B.i.t.c.h " رو سر می دهند . من چیزی که دیشب اتفاق افتاد رو قبول ندارم . من می تونم قهرمان کمربند Wwe باشم و
اهمیت نمیدم که استفنی چی فکر میکنه . استفنی پیشنهاد میکنه که برایان آروم باشه و میکروفن رو بذاره کنار .
استفنی دوباره این درخواست رو میکنه . او از اینکه بهش بی احترامی شد ناراحت میشه و به سکوریتی ها میگه که
بیان . استفنی به سکوریتی ها میگه که تا دنیل برایان از ساختمان خارج شه او را همراهی کنید . برایان بر روی رَمپ
میره و شعار No رو سر میده و به کـامـرشـال می رویم ...
Damien Sandow Vs. Cody Rhodes
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آماده برگزاری ریمچ سامراسلم هستیم . دو استار یکدیگر را قفل می کنند و سندو ضرباتی به کودی وارد
میکنه . در گوشه رینگ سندو همچنان کنترل بازی رو بدست داره . کش و قوس هایی انجام میشه تا اینکه
کودی Missile Drop Kick و سپس کلوزلاین و سـوپـلکــس میزنه . به کامرشال میریم ...
در بازگشت از کامرشال سندو درون رینگ کنترل بازی رو بدست داره و Elbow Of Disdain رو میزنه و کاور میکنه
اما موفق نیست . حالا کودی Backdrop میزنه و کاور میکنه . سندو کراس رودز را بلاک میکنه و ضربه ای میزنه و
کاور میکنه اما موفق نیست . حالا ناگهان کودی رول آپ میکنه : 1..2..3
Winner : Cody Rhodes
برد مدوکس در بکستیج کامنت هایی رو که زیگلر در مورد حرکت HHH در سامراسلم داده است نشان میده و
میگه که زیگلر در یک Handicap Match به مصاف دِ شیلد خواهد رفت .
به کامرشال میریم ...
در بازگشت از کامرشال پائول هیمن درون رینگ هست و در مورد مسابقه لزنر و پانک صحبت میکنه . او میگه :
پانک در سامراسلم ارزش های خود را ثابت کرد و هر چیز که لزنر می خواست بهش داد . دیگه این فیود خانوادگی
بسه و باید به آن پایان داد . من برای پانک مثل یک پدر بودم و لزنر هم مثل یک برادر بزرگ و من میخوام او را ببخشم .
وقتی پانک عذرخواهی کنه , من دوباره او را در آغوش خواهم گرفت . وضعیت پانک با من بهتر خواهد بود .
من هنوز پانک رو دوست دارم . من میخوام دوباره پانک رو راهنمایی کنم تا تایتل Wwe رو بدست بیاره و به
مین اونت رسلمنیا بره . من به همراه پانک Best In The World خواهیم بود . هیمن اینو میگه و رینگ را ترک میکنه .
Cameron & Naomi Vs. Layla & AJ Lee
مسابقه تگ تیم دیـ ـوا ها مسابقه نسبتاً کوتاهی بود و مثل همیشه از کیفیت بسیار پایینی برخوردار بود و
خیلی خسته کننده بود که در آخر رقاص های برودس کلی یعنی کمرون و نئومی پیروز این مسابقه نه چندان
جالب شدند .
Winners : Cameron & Naomi
در بکستیج دلف زیگلر در حال قدم زدن است ...
Dolph Ziggler Vs. The Shield
مسابقه شروع میشه و ابتدا دِ شیلد کنترل بازی رو بدست میگیره و چندین ضربه وارد می کنند و با کار های
تیمی کاملاً کنترل بازی رو بدست دارند . در ادامه زیگلر کنترل بازی رو بدست میگیره و یک ضربه سنگین و سث
رولینز وارد میکنه تا کمی مونتوم رو مال خودم کنه . در ادامه ناگهان رومن رینز یک Spear سنگین میزنه و کاور :
1..2..3
Winners : The Shield
پس از مسابقه دِ شیلد Triple Powerbomb را بر روی زیگلر می زند ...
Sin Cara Vs. Alberto Del Rio
دو استار درون رینگ هستند و مسابقه شروع میشه . همین ابتدا دلریو به سین کارا حمله میکنه و او را
نقش بر زمین می کند . حالا ناگهان کارا یک دایو زیبا می زند و گویا او از ناحیه دست دچار مصدومیت شده است که
خودش باعث آن است . دکتر سمپسون وضعیت کارا رو چک میکنه و حالا دلریو او را به درون رینگ می آورد .
دکتر اعلام میکنه که این مسابقه نباید ادامه پیدا کند و زنگ مسابقه به صدا در میاد !
Winner By Refree Stoppage : Alberto Del Rio
دلریو شروع به صحبت میکنه : در سامراسلم ثابت کردم که چرا من بهترین ورلد چَمپ تاریخ هستم .
بالاخره جامعه لاتینو منو تشویق کرد . دلریو میخواد بره که ناگهان ریکاردو رودریگز وارد میشه .
ریکاردو اینا رو تایید نمیکنه و میگه که دلریو یک قهرمان نیست . ریکاردو میگه : من از اینکه دیگه نمیخواد
کنار دلریو وایسام خیلی خوشحال هستم . من افتخار میکنم که قراره فردی جدید را معرفی کنم و او
کسی نیست جز : راب وَن دَم . حالا راب ون دم به دلریو حمله میکنه و Su.per Kick میزنه و بر روی
تاپ روپ میره که Frogsplash رو بزنه اما دلریو فرار میکنه ...
Jack Swagger & Antonio Cesaro Vs. The Prime Time Players
استاران آماده برگزاری مسابقه هستند و یانگ و سزارو مسابقه را شروع می کنند . یانگ ضرباتی وارد میکنه و
کمی کنترل بازی رو بدست داره تا اینکه سزارو با سواگر تگ می کند و او وارد می شود . این دو کمی کار های تیمی
انجام می دهند و دوباره سزارو به رینگ بر می گردد . کمی کش و قوس انجام میشه تا اینکه درن یانگ سزارو رو به
زانو خود می کوباند و کاور می کند : 1..2..3
Winners : The Prime Time Players
رنی یانگ در بکستیج با بیگ شو است و به بابت بازگشت به Raw خوش آمد می گوید . او در مورد شایعات مبنی بر
تیم شدن بیگ شو با هنری می پرسه و بیگ شو میگه : این شایعات حقیقت داره و ما به سراغ تایتل های تگ تیم
خواهیم رفت . مدوکس وارد میشه و به رنی میگه که بره . مدوکس میگه : مثل اینکه تو بر ضد هانتر صحبت هایی کردی و
اعلام میکنی که در یک هــَـندیــکــپ مــَچ بیگ شو به مصاف دِ شیلد خواهد رفت اما این بار هر 3 عضو شیلد درون رینگ
خواهند بود . بیگ شو میگه که از این کار مطمئنی ؟ و سپس آنجا رو ترک میکنه .
حالا رایبک رو می بینیم که دوباره به یک نفر گیر داده و او را سرزنش می کند و شروع به زدن او می کند ( :22: )
هواداران در این بین شعار Goooooooooooooldberg , Gooooooldberg سر می دهند ( :8: ) !
The Big Show Vs. The Shield
همه درون رینگ هستند و مسابقه شروع میشه . شو , رینز را به خارج از رینگ می فرستد و با رولینز و آمبروز
درگیر می شود . حالا شو , آمبروز هم به خارج از رینگ می فرستد و سراغ رولینز می رود . حالا او رولینز هم به
خارج از رینگ می فرستد و حالا بر می گردد که رینز می خواهد بپرد بر رویش اما در Mid-Air شو به او اسپیر
زیبا می زند . حالا آمبروز Sleeper Hold را انجام داده اما بیگ شو رها میشه و ضربه ای سنگین وارد میکنه .
رولینز میخواد حمله کنه اما شانسی نداره . شو , رولینز رو به خارج از رینگ می فرستد و سراغ آمبروز می رود .
شو میخواد چوکسلم بزند اما رولینز به کمک آمبروز میاد . آمبروز دارپ کیک و رولینز Flying Knee می زند و
کاور می کنند اما موفق نیستند . حالا رومن رینز اسپیر می زند و سپس Triple Powerbomb را بر روی بیگ شو
اجرا می کنند و کاور : 1..2..3
Winners : The Shield
حالا سی ام پانک وارد میشه و جوری لباس پوشیده که آماده مبارزه هست . او از یک هوادار میخواد که به رینگ
بیاد تا باهاش مبارزه کنه اما پانک بووو میشه ! پانک کمی در مورد صحبت هایی که هیمن انجام داد صحبت میکنه
حالا هیمن به همراه کورتیس اکسل وارد میشه . پانک میگه : من معذرت میخوام ... من از اینکه بیشتر لزنر رو نزدم
معذرت میخوام . از اینکه به هیمن بیشتر حمله نکردم معذرت میخوام . هیمن میگه : من هم به خاطر اتفاقی که قراره
بیفته معذرت میخواد . هیمن به اکسل میگه که به رینگ میره . هیمن میگه : اکسل قراره کار نا تمومِ منُ تموم کنه !
به کامرشال میریم ...
در بازگشت از کامرشال اکسل و پانک درگیر می شوند . پانک اکسل رو بر روی یک صندلی می اندازد و با آن هم ضرباتی
بهش وارد می کند . پانک , اکسل را به خارج از رینگ می فرستد و خودش هم بدنبال او می رود . حالا اکسل ضرباتی رو وارد
میکنه اما دوباره پانک ضرباتی وارد میکنه و اکسل رو به دیواره ی تماشاگران می کوبد . حالا پانک با زنگ مسابقه ضرباتی به اکسل میزنه .
اکسل بر روی پای مصدوم پانک کار میکنه . هیمن دستور میده که پای پانک رو بشکونه . اکسل میره این کار رو بکنه
اما موفق نیست و پانک ضرباتی با صندلی می زند . پانک کاملاً اکسل رو نقش بر زمین کرده و میخواد به دنبال هیمن
بره که هیمن بر روی رَمپ میره و به کامرشال میریم ...
R-Truth Vs. Bray Wyatt
زنگ مسابقه به صدا در میاد و بری وایت به شدت به آر تروث حمله میکنه و چندین ضربه دیگر هم وارد می کند .
حالا آر تروث , ضرباتی به بری وایت وارد میکنه و هارپر هم نقش بر زمین میکنه اما وایت بر می گرده و کنترل بازی
رو بدست میگیره و سپس فینیشرش رو میزنه و کاور : 1..2..3
Winner : Bray Wyatt
به کامرشال میریم ...
Heath Slater & Jinder Mahal Vs. The Usos
مسابقه شروع میشه و کش و قوس هایی انجام میشه . ابتدا جیندر ماهال و هیث اسلیتر با کار های تیمی کنترل
بازی رو بدست دارند و اوسو ها را تحت کنترل دارند . حالا نوبت اوسو ها هست که کنترل بازی رو بدست می گیرند .
در اواخر بازی یکی از اوسو ها بر روی مکینتایر و ماهال می پرد و دیگر اوسو وارد می شود و Big Splash می زند و
کاور : 1..2..3
Winners : The Usos
The Miz Vs. Wade Barret
دو استار آماده برگزاری مسابقه هستند و زنگ مسابقه به صدا در میاد . کش و قوس هایی انجام میشه و ضرباتی
رد و بدل میشه تا اینکه فاندانگو وارد مسابقه میشه و به دِ میز حمله میکنه و مسابقه نیمه تمام می مونه ...
به کامرشال میریم ...
در بازگشت از کامرشال استفنی , وینس و تریپل اچ درون رینگ هستند و دِ شیلد هم در خارج از رینگ مراقب آنها
هستند و یکجورایی بادی گارد هستند . وینس میگه : شب شگفت انگیزی است . یک Wwe Champion هست که ما
همگی به او افتخار میکنیم . من همچنین به پسر خوانده ام تریپل اچ افتخار میکنم و هانتر و وینس در اغوش هم می روند .
هواداران شعار You Sold Out سر می دهند . تریپل اچ میگه : من این کار رو به خاطر هواداران انجام دادم , این کار رو
به خاطر همسرم انجام دادم , به خاطر بچه هام انجام دادم چون Wwe در اینده همگی ما تاثیر دارد . من نمی خواستم
اون کار رو با برایان انجام بدم اما نمی شد , برایان شایسته این تایتل نبود و هواداران لایق یک چــَــمپ بهتر بودند .
من به مشکلات شخصی برایان کاری ندارم . او [ برایان ] یک آدم خودخواه است . تریپل اچ از قهرمان جدید کمربند Wwe
رندی اورتن میخواد که وارد بشه . اورتن وارد میشه و هواداران بووو می کنند . راستر رو می بینیم که بر روی رَمپ جمع شده اند .
همه به اورتن نگاه می کنند و او به رینگ میره . اورتن با وینس و سپس با تریپل اچ دست میده و سپس استفنی رو
در آغوش میگیره ! همه اورتن رو تحسین می کنند . اورتن میگه : وقتی Cash-In کردم اصلاً انتظار چنین چیزی رو نداشتم اما
بالاخره شد و من به تریپل اچ بدهکار هستم . او با تریپل اچ دوباره دست میده .
اورتن میگه : همه باید بر روی پاهاشون بایستند و به HHH ادای احترام کنند . تریپل اچ میگه : برایان ! میدونم
در ساختمان هستی پس ازت میخوام به رینگ بیای . تریپل اچ از دِ شیلد می خواهد کنار بروند تا برای برایان
تهدید آمیز نباشند . هانتر میگه : من نمیخوام هیچکس به برایان آسیبی بزند . حالا موزیک برایان وارد میشه و
او وارد میشه که ناگهان دِ شیلد به او حمله ور می شوند اما برایان همه آنها را نقش بر زمین می کند .
آمبروز جلوی برایان را می گیرد و این دو بر روی رَمـــپ درگیر می شوند . برایان او را نقش بر زمین می کند و به رولینز
Roundhouse Kick می زند ولی ناگهان رومن رینز Spear می زند . دِ شیلد می خواهد Triple Powerbomb را بر روی برایان
انجام بدهد اما تریپل اچ می خواهد که آنها این کار را نکنند و به برایان اجازه بدهند به رینگ بیاید . برایان به زور به رینگ می اید که
ناگهان اورتن R.K.O رو بر روی برایان می زند و تریپل اچ , وینس , اورتن و استفنی دست هم را بالا می گیرند و راء
Air OFF میشه !