سلام
در بین راستر اصلی و فعلی کمپانی Wwe استاران زیادی وجود دارند که سرشار از استعداد هستند اماآن
ها برای خودنمایی و رشد در این کمپانی به یک پوش درست و حسابی از سوی مقامات کمپانی نیاز دارند .ای
این استاران در صورت دریافت Push درست , به جا و به مـوفـع از Wwe بدون شک می توانند Top Star های بعدی
کمپانی باشند . من در این مقاله تصمیم گرفتم نگاهی بندازم به 3 استعداد فعلی Wwe که به پوش نیاز دارند :
3. Antonio Cesaro
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من به جرئت می تونم بگم که آنتونیو سزارو یکی از با استعداد ترین و با هوش ترین استعداد های کمپانی است که
کمپانی اگر درست فکر کند از او می تواند یک Top Star فوق العاده بسازد . با این توانایی , چرا در حال حاضر او در کنار
جـک سواگـر و زب کـولـتـر است ؟ به نظر من لزومی نداره آنتونیو سزارو در کنار اونا باشه چرا که سزارو به تنهایی خیلی
بهتر کار خواهد کرد . در مانی این دِ بانک امسال کاملاً مشخص شد که سزارو نیاز مبرم به سواگر نداره . در این اواخر
سزارو در یک نامبر وان کانتندر مــَـچ برای کسب تایتل شات NxT شرکت کرد اما آیا درست است که او با این استعداد به
سراغ تایتلی همچون تایتل NxT برود ؟ الـبـتــه کــه نـــه ! Wwe در حال حاضر داره به طور مسخره ای از سزارو استفاده
میکنه و بهتره که کمی در افکار خودش تغییر ایجاد کنه و با پوش دادن به این استعداد آینده کمپانی رو تضمین کنه .
2. Big E Langston
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
قـطـعـاً افراد زیادی وجود دارند که از بودن بیگ ای لنگستون کنار ای جی خسته شده اند . او ابتدا در کنار زیگلر
بود و حالا هم یک مانند یک ســ.ــگ دست آموز در کنار AJ می باشد . شاید این بکار بردن این لفظ درست نباشد اما
حقیقت همین است و بس . اگر بیگ ای لنگستون از سوی Wwe پوش دریافت کند و به صورت سـیـنـگــل کار کند ,
هم به نفع خود او است و هم به نفع Wwe . بیگ ای لنگستون هیکل و قدرت مناسبی دارد و Wwe می تواند از این
شاخص ها به بهترین شکل بهره ببرد اما در صورتی که او [ لنگستون ] به صورت Single کار کند و دیگر همانند یک محافظ
در کنار AJ نباشد . در صورت جدایی بیگ ای از Aj , شاید فیود بـیـگ ای لـنــگـســتــون / رایـبــک بتواند فیود مناسبی برای
لنگستون باشد و مسیر کریر او را متحول کند .
1. Wade Barrett
از زمانی که وید برت تایتل Intercontietal رو در پی پی وی پـــِــی بـــَــک به کورتیس اکسل واگذار کرد او همش در حال
باختن است . باخت پشتِ باخت ! این اصلاً برای استار با استعدادی چون وید برت خوب نیست , از زمانی که برت قهرمان
سیزن 1 ان اکس تی همیشه زمزمه هایی مبنی بر دریافت پوش بود اما تا به حال ما شاهد پوش درست و حسابی نبودیم .
پس کی وقتش است ؟ . اگر Wwe و تـیـم کریـتـیو کمی عاقلانه بیاندیشند وید برت دقـیقـاً همان کسی است که به او
نیاز دارند اما تنها چیزی که وید برت برای شکوفا شدن به آن نیاز دارد , پـــــوش درست و حسابی است . این پوش می تواند
تغییرات اساسی در وید برت پدید آورد .
نظر شما چیست ؟ کدام یک از افراد نام برده لایق دریافت پوش هستند ؟
کدام یک اگر پوش دریافت کنند موفق تر خواهند بود ؟
امـیـدوارم از این مـقـالـه لذت کافی رو برده باشید ,,,
منتظر نظرات ـــتون هستم ,, !