[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام
هر وقت نامِ رسـلـمـنـیــا مهمترین PPV کمپانی دبلیو دبلیو ای به میون میاد , نا خود آگاه ذهنِ تمامِ
رسـلـینــگ فــَـن ها به سوی آندرتیکر و اسـتـریــک فوق العاده او می رود . هر ساله پس از پـایـان رفتن
رسلمنیا بحث و گفتگو فــَـن ها در مورد حریف آندرتیکــر در رسـلـمـنـیــای بعد شروع می شود . امسال
هم این موضوع مشهود است . من تصمیم گرفتم شانس حریفان احتمالی آندرتیکر برای رویارویی با او
را مورد بررسی قرار بدم . با من هـمـراه بـاشـیــد ...
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حریفان زیادی برای آندرتیکر در رسلمنیا 30 پیش بینی شده است افرادی از جمله : براک لزنر , جان سینا
, گلدبرگ , ... ! میریم به سراغِ اولین فرد یـعـنــی : The Beast بـــراکــ لــزنـــر ... !
براک لزنر می تواند حریفِ خوبی برای آندرتیکر باشد و حضور و آندرتیکر در یک ریــنــگ باعثِ به وجد آمدن
هواداران می شود . اما برگزاری این Dream Match یــک شــرط دارد , اینکه راکــ نتواند در رسلمنیا 30 حضور
پیدا کند زیرا گفته می شود حریفِ اصـلــی براک لزنر برای رسلمنیا 30 دِ راکـــ است . منابع معتبر رسلینگ
اعلام کردند که دِ راکـــ به احتمال %70 در رسلمنیا 30 حاضر نخواهد شد و به همین دلیل کمی مسابقه او
و لزنر در رسلمنیا 30 تــَــق و لـــَـق است ! با همه ی این ها شانسِ براک لــزنــر برای رویارویی با آندرتیکر
در رسلمنیا 30 نسبت به دیگران بیشتر است . بـعــد از بـراک لـزنــر , من بیشترین شانس رو برای سـیـنا
قــائــلـــم . شاید خیلی ها دوست ندارند که این مسابقه برگزار شود اما از نظر تــیــم کـریـتـیــو این مسابقه و
مسابقه ای ایده آل است .
اگر قضیه بــراک لــزنــر / دِ راکــ برای رسلمنیا جور شود , بدون شک نفر اول برای رویارویی با آندرتیکر در رسلمنیا
جـان سـیـنــا خواهد بود . خیلی از جمله خودم , جـان سـیـنــا رو لایقِ دیدار با فرد بزرگی چون دِ فـیـنــام , آندرتیکر
و به چـالــش کشیدنِ استریک او نمی دانند اما چه کار میشه کرد ؟ وینس است و عشقِ پول در آوردن ... !
حریف احتمالی بعد دِ فـیــنــام , بیل گلدبرگ می باشد ! کسی که بار ها و بار ها برای رویارویی با آندرتیکر در رسلمنیا
ابراز علاقه کرده است . یک Streak Vs. Streak Match همان مسابقه ای است که هم مقامات Wwe را راضی نگه می دارد و
هم رسـلـیـنــگ فـــَــن ها ! اما این رو هم فراموش نکنیم که گـلـدبـرگ به Wwe برنگشته است و اگر برگردد گزینه های زیادی برای
مسابقه در رسلمنیا پیش رو دارد که این ها شانسِ رویارویی گلدبرگ با دِ فــیــنــام را کم می کند . ولی به قولی :
" اگـــه بــشـــه , چــی مــیـــشــــه !! "
ما نباید استاران جوان و آینده دار را فراموش کنیم اما به نظر من , استاران جوان نمی توانند حریف مناسبی برای آندرتیکر در
رسـلـمـنـیــا 30 باشند زیرا ما در سال های پایانی کریر دِ فـیـنــام هستیم و دور از ذهن است که در این سال ها Wwe یک فرد
جوان را برای به چالش کشیدن استریک تیکر در نظر بگیرد البته این رو هم فراموش نکنیم که در آخرین رسلمنیا CM Punk به مصاف
تیکر رفت اما باز هم شانس استاران جوان برای مقابله با تـیــکر بـسـیار کــم است !
نـویـسـنـده و گـردآورنــده عـکـس هـا : Scofield
نظر شما چیست ؟
چه کسی حریف مناسبی برای آندرتیکر در رسلمنیا 30 است ؟
در نظرسنجی شرکت کنید ,,, !