» جـزئیـاتـی از اسـمک دان امشـب + اتفـاقـات بـعد از شـو را ء + بـه تـاخیر افـتادن اعـلام ریـتیـینگ ها «
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اسمک دان و مین ایونت امشب قرار است در Minneapolis مینسوتا برگزار شود . کمپانی اعلام کرد که در دارک مچ این شو در مسابقه 6 من
تگ تیم مچ شیلد به مصاف راب ون دم و بیگ شو و همینطور مارک هنری میرود .
همان طور که میدانید مارک هنری در هفته گذشته مصدوم شد و دیروز هم اعلام شد که MRI انجام داده است .
بعید به نظر میرسه که با توجه به اعلام حضور او درشو این هفته ما شاهد حضور او در رینگ باشیم .
لازم به ذکر است کخه این همان شهری است که ادی گررو 8 سال پیش در ان فوت کرد . جنرال منیجر اسمک دان ویکی گررو
هم در رابطه با شو امشب توییت داد که توییت او بدین شرح است :
" من الان برای کارم در مینسوتام . اما در درونم هیچ احساسی ندارم . برای رفتن از این شهر نمیتونم تحمل کنم . از درون احساس
سنگینی میکنم . ادی رو از دست داد م " .
در نوامبر سال 2005 بود که قبل از تیپینگ را ء جسد ادی در یکی از اتاق های هتل سابق شهر مینسوتا پیدا شد .
» اتفاقات بعد از شو راء «
بعد از اینکه شو راء این هفته ایر اف شد سی ام پانک در مسابقه نو دیسکوالیفیکیشن به مصاف پال هیمن و کورتیس اکسل رفت .
مسابقه ای تقریبا 1 طرفه بود پانک علاوه بر برد اکسل حسابی از خجالتش در امدو ضربات متعددی رو با چوب کندوستیک و
صندلی به او وارد کرد .
» به تاخیر افتادن اعلام ریتینگ ها «
با توجه به تعطیلات اخر هفته روز های کاری , اعلام ریتینگ شو های توتال دیواس یکشنبه شب و ماندی نایت را ء دوشنبه به تعویق افتاد .
به احتمال زیاد فردا ریتینگ ها اعلام میشوند .