نتایج دبلیو دبلیو ای ماندی نایت راء | 9 سپتامبر 2013
سلام
با نتایج ماندی نایت راء در خدمتتون هستم ...
شوء راء شروع میشه و ادج وارد میشه و به شدت تــشویق میشه . ادج شروع به صحبت میکنه :
هواداران همیشه کاری می کـنــند که من فکر کنم در خانه ــَـم و حالا ... خـوش اومــدیــن بـــه
Cutting The Edge
ادج میگه : تریپل اچ از من درخواست کرد که اینجا باشد چون به نظرش این برای بیزنس خوبه ! هواداران
تریپل اچ را بووو می کنند . تریپل اچ فکر می کند باید من با مهمــان امشب غوغا کنم . تریپل اچ نمیخواد
کریسچن مهمان من باشد , بلکــه میخواد رندی اورتن مهمان من باشد . اورتن چیزِ جـالبی برای گفتن ندارد
بنابراین او مهمان امشب این برنـامه نیست و مهمان امشب کسی نیست جز : دنــیــل بــرایــان !
هواداران به شدت تشویق می کنند و برایان وارد می شود . ویدئویی از ناک اوت شدن برایان توســط شو نشان
داده می شود . برایان میگه : این اهمیت ندارد , چیزی که اهمیت دارد این است که در Night Of Champions ,
من , اورتن را شکست خواهم داد . ادج میگه : تو شایسته ی این هستی ولی من از تو یک سوال دارم ..
آیا مـطـمئــن هستی که می توانی اورتن را شکست بدهی ؟ برایان میگه : بــلــه ! ادج به میخواد به صحبت ــش
ادامه بده که موزیــک اورتن به صدا در میاد و او بر روی اسـتـیج میاد . اورتن ابتدا کـانـادا و سپس ادج را مسخره می کند .
ادج اهمیتی نمی دهد و شروع به صحبت در مورد HHH می کند و حالا موزیــک تریپل اچ به صدا در میاد و او در کنار
اورتن قرار می گیرد . ادج میگه : من برای کمـپانی کار نمیکنم , بنابرایــن زبان ــم چـــِــفــت و بــَـسـت ندارد !
تریپل اچ هیچ چیز در مورد پیدا کردن تــَـلـنـت ها نمیدونه . او نمیدونه که من , سینا و جـریکــو افراد پول سازی هستیم .
او نمیدونــه که برایان هم پول سازِ ! تریپل اچ میگه : شاید در چنـد سال گذشته من در اشتبــاه بودم ولی الان دارم
راه درست رو میرم . من میخوام امـشب به برایان یک شانس بدم که خودش رو ثـابت کنه . او به مصاف دیـن آمبروز میره و
دِ شیلــد و بیــگ شـو در کنار رینگ خواهند بود . من فرد بــدی نیستم و همه بـایـد با من کنـار بیاند !
من دیـ ـکــ ـتـاتور نیستم . هواداران شعار " asshole " را سر می دهند و ادج میگه : تو یک دیـ ـکـ ـتاتور نیستی بلکه تو یک
D!ck هستی [ :136: ] ! تریپل اچ میگه : شاید من نتونم به تو آســیب برسونم اما به کسی آسیـب می رسونم که
میدونم دوستش داری ! جالا دِ شیـلد وارد میشه و می بینیم که داره کـریســچن رو میزنه و حالا او را بر روی رَمـپ
می اندازند و آنجا را ترک می کنند . ادج بالای سر کریسچــن میره و به کــامــرشــال میریم ...
در بازگشت از کـامـرشال , دِ شیلد در بین ادج , هانتر و اسـتفنی قرار دارد . ادج میگه : امیدوارم , کریسچن حال ـش
خوب شه وگرنه من میدونم با تو تــریپل اچ ! هانتر میگه : بهتره به شهر ـت برگردی و اونجـا این کارا رو انجام بدی !
از اینجا بورو ادج ! اما ادج از جــا ـش تکون نمیخوره . تریپل اچ به دِ شیلــد دستور میده که ادج را از آنجا ببرد و ادج
خودش می رود .
Kofi Kingston Vs. Curtis Axel
مـسابقه شروع میشه و دو استـار یکدیگر را قفل می کنند . اکسل با وارد کردن چندین ضربـه مدتی کنترل بازی رو
بدست میگیره تـا اینکــه کوفی کـامبـَـک میکنه و Drop Kick میزنه . کوفی SOS میزنه و کـاور میکنه اما موفق به پیروزی
نیست . حالا کش و قـوس هایی انجام میشه تا اینکــه اکسل با پا به صورت کـوفـی کــینگستون می زند . در گوشه رینگ
اکسل با زانـو , تند تند به کوفی ضربه وارد میکـنه و داور میخواد اونا رو جــدا کنه اما اکسل همچنان ضربه وارد میکنــــه و
داور او را DQ می کند .
Winner By DQ : Kofi Kingston
پس از مسابقه هیمن میـاد که اکسـل رو آروم کنه اما ناگهان کوفی Trouble In Paradise میزنه و
نقش بر زمین میشه و هیمن بــِــرُ بــِــر او را نگاه می کنــد . به کامرشال میریم ...
در بازگشـت از کامرشال هیمـن و اکسل به اتاق دکتر می روند .
در بکستیــج , بیــگ شو ناراحت به نظر میاد . بوکرتی وارد میشه و کمی او را آرام می کند و می گوید به فکر زن و بچه ـت
باش و سعی کن بهترین را به نمایش بگذاری !
Dolph Ziggler Vs. Bray Wyatt
مسابقه شروع میشه و در ابتــدا بــِـری وایـِـت کنترل بازی رو بدست داره و ضرباتی رو به SHOW OFF وارد می کــند .
وایــِــت یک Slam بسیار زیبا اجرا می کند و زیگــلر را نقش بر زمین می کند . در گوشه رینگ , وایــِـت ضرباتی رو وارد
میکنه و می خنده که نـاگهان زیگلـر Drop Kick میزنه . Rowan دخـالت میکنه و به کـامــرشــال مــیــریـــم ...
در بازگشت از کامرشال , بــِـری وایــِـت همچنان کنترل بازی رو بدست داره . حالا وایـِـت میخواد ضربه ای وارد کنه که
موفق نیست و زیــگلر Neckbreaker می زند و سپس Big Elbow می زند و کـاور میکنه اما موفق به پیروزی نیست .
زیگلر همچنان کنترل بازی رو بدست داره و Leg Drop رو وارد میکنه و کاور میکنه که باز هم موفق به پیروز شدن نـیست .
Rowan و Harper میخوان دخالت کـنند اما زیگلر نمیذاره و حالا وایــِـت از پشت به او حمله میکنه و Sister Abigail رو
میزنه و کاور میکنـــه : 1..2..3
Winner : Bray Wyatt
به کامرشال میریم ..
در بازگشــت از کــامرشـال , هیمن به رینگ میاد و شروع به صحبت میکنه : من اعتقادی به کادر پزشکی کـانادا ندارم ,
بنابراین هر وقـت به اینجا میام با خودم پزشــک شخصی ـم رو می برم و حالا هیمن دکتر ــش رو معرفی میکنه .
من نمیخوام در Night Of Champions مصدوم باشم تا پانک هر کــاری میخواد با من بکنه ! من یا در این مسابقه
حاضر نمیشم یا کاملاً بـهــبود می یابم . او این را می گوید و میکروفن رو می اندازد و میخواد برود که جنرال منیجر راء
به همراه دکتر Sampson وارد می شود . مــَـدوکس می گوید : تنها راهی که میتوانی در مسابقه حضور نداشته باشی
این است که پزشک Wwe مصدومیت ــت را تایید کند . دکتر از هیمن میخواد بر روی صندلی بشیند که او می شیند و
دکتر زانو او را چــِـک می کند و سپس می گوید مشکلی در زانو او نیست و هیمن ناراحت می شود و میگه : مـدوکس !
تو اشتباهی بزرگی رو مرتکب شدی ! حالا ناگهان موزیــک پانک به صدا در میاد و با یک چوب Kendo Stick وارد میشه و
ابتدا با اون ضربه ای به دکترِ هیمن و سپس ضربه ای به اکسل وارد می کند . هیمن فرار می کند و از طریق جمعیت از دسترس
پانک خارج می شود . موزیک پانک به صدا در میاد و به کـامــرشـال میریم ...
در بازگـشــت از کامرشال ..
Layla , Alicia Fox & Aksana Vs. Natalya , Brie Bella & Naomi
مسابقه جذابی نیست و AJ Lee در کنار گـزارشگران قرار دارد و با جری لاولر صحبت می کند که جـالب ترین نکته
صحبت او این است که AJ به جری میگه : " من یکم برای تو پـیــر هستم , جری ! من 26 سال سن دارم و شنیدم تو
افراد جــوان رو دوست داری ! " , جــالــب بود ! در آخر این مسابقه ناتالیا با اجرای Sharpshooter و تسلیم شدن حریف ـش
برد را برای تیم ــش به ارمـغــان میاره .
Winners : Natalya , Brie Bella & Naomi
ویدئویی مربوط به گـلداست پخش میشه ...
R-Truth Vs. Alberto Del Rio
مسابقه شروع میشه و کــش و قــوس هایی انجام میشه تا اینکه آر تروث , دلریو رو با یـک کلوزلاین به خارج از رینگ
می فرستد . در خارج از رینگ دو استار ضرباتی به یکدیگر وارد می کنند و سـپـس به رینگ بر می گردند . دلریو با پا
ضربه ای به صورت آر تروث می زند . کش و قوس هایی انجام میشه و حالا دلریــو Headlock رو انجام میده . هواداران
R.V.D , آنـدرتـیــکـر و گـزارشـگـران را تشویق می کنند [ شدن این هواداران راء بعد از WrestleMania :دی ] !
حالا آر تروث ضربه ای وارد می کند و کاور می کند که موفق نیست . دلریو کنترل بازی رو بدست میگیره و Su.per Kick
سپس Cross Arm Breaker اجرا می کند که آر تروثـــ تسلیم می شود .
Winner : Alberto Del Rio
در بازگـشــت از کامرشال , مسابقه Kick-OFF برای نایت آف چمپیونز اعلام می شود .
No.1 Contender Match For Wwe Tag Team Titles | Kick-OFF
3MB Vs. The Real Americans Vs. The Usos Vs. The Prime Time Players Vs. Tensai & Brodus Clay
Santino Marella Vs. Antonio Cesaro
سزارو به همراه کولــتر و سواگــر وارد میشه و کولتر مثل همیشه یک پـرومو کـات میکنه و نفر بعدی سانتینو مارلا
هست که وارد میشه . در ابتدای بازی کـش و قـوس های خوبی انجام میشه . سزارو ضرباتی وارد می کند و حالا
میخواد یک ضربه سـنـگین بزند که مارلا کــُــنـتر می کند و سپس Cobra را بر روی سزارو می زند و کاور می کــند :
1..2..3
Winner : Santino Marella
...
...
...
Damien Sandow Vs. The Miz
ابـتدا سندو وارد میشه و یک پـرومو کات میکنه و میگه بزودی قهرمان جـهـان خواهد شد که مـیــز با موزیک ـش دخالت
می کند و حالا مسابقه شروع میشه . کـش و قــوس هایی در مسابقه انجام می شود به نسبت هر استار کنترل بازی
رو بدست داره . در اواخر مسابقه دِ مـیــز کاملاً کنترل بازی رو بدست داره و Neckbreaker وارد می کنــد و کاور می کند اما
موفق به پیروزی نیست . ناگهــان موزیـک فـاندانـگو به صدا در میاد و به هـمراه سامر ری شروع به رقصیدن می کند و حواس
مـیــز پرت می شود و سندو از موقعیت استفاده می کند و میز را کاور می کند : 1..2..3
Winner : Damien Sandow
رنی یـانـگ در بکستیج با گلداست است و گلداست میگه : امشب کاری میکنم که تریپل اچ از کرده خودش پشیمون شه !
من شغل برادرم رو بهش بر می گردونم . اورتن امشب نــام یک فرد را فراموش نخواهد کرد .. اون کسی نیست جــز : ...
حالا تریپل اچ دخالت می کند و صحبت های گلداست را نیمــه کاره می گذارد و برای او آرزوی موفقــیت می کند !
Randy Orton Vs. Goldust
مسابقه شروع میشه و گلداست کنترل بازی رو بدست میگیره و اورتن را به خارج از رینــگ می فرستد و در بازگشت اورتن
میخواد Drop Kick بزند اما موفق نیست و گلداست ضربه ای وارد می کند و کاور می کند اما موفق به شکست اورتن نیست .
گلداست Right Hand می زند و در گوشه رینگ ضرباتی به اورتـــن وارد می کند . اورتن کـامبـَـک میکنه و میخواد PowerSlam
بزنه اما گــلداست بــلاک میکنه و رول آپ میکنه اما باز هم موفق نیست . گلداست میخواد Shattered Dreams را بزند اما
اورتن از رینــگ فرار می کند و به کــامــرشــال مــیـریــم ...
در بازگشت از کـامرشال , در خارج از رینگ اورتن بر روی گلداست کار می کـند و میخواد به او ضربه ای وارد کند اما موفق نیست
و گلداست او را به پــلکان آهــنی می کوباند . حالا طی کش و قوس هایی که انجام میشه , اورتن چندین ضربه در خارج از رینگ
به گلداست وارد میکنه و او را به رینگ میــاره و کاور میکنه اما موفق به پیروزی نیست . اورتن کنترل بازی رو بدست داره و به گلداست
ضربه زانو میزنه . دوباره میخواد ضربه ای وارد کنه که گلداست کــُنتر می کند و Bulldog را وارد می کند .
گلداست رول آپ میکنه اما باز هم موفق نیست . حالا اورتن Rope-DDT را می زند و ادای Yes ! Yes ! Yes ! دنیل برایان را در می آورد و
حالا میخواد R.K.O بزنه اما موفق نیست و از گلداست Cross Rhodes دریافت می کند و حالا کـاور که موفق به پیروزی نیست !
رندی اورتن رول آپ میکنه که او هم موفق نیست و حالا گلداست به او حمله میکنه که نـاگهان اورتن R.K.O می زند و کاور میکند :
1..2..3
Winner : Randy Orton
رندی پس از مسابقه شروع به صحبت میکنه : مثل اینــکه رویایِ گلداست برای نجات دادن شغلِ برادر ـش از بین رفته است !
رویایِ دنیل برایان هم برای گرفتن تایتل Wwe از بین خواهد رفت , رندی اورتن تایتل رو بالای سر می برد و به کامرشال میریم . !
در بازگشت از کامرشال , استفنی در بکستیج کمی گلداست رو سرزنش میکنه و میگه که تو هم مثل برادر ـت بیکار شدی و
اونجا رو ترک میکنه !
R.V.D Vs Ryback
دو استار درون رینگ هستند و دلریو هم وارد میشه و میگه که وَن دَم نمیتونه او را شکست بده .
مسابقه شروع میشه و رایبک با ضربات سنگینی که وارد میکنه کنترل بازی رو بدست گرفته است .
حالا وَن دَم ضرباتی با پـا وارد می کند و کمی مونتــوم رو مال خود می کـند و حالا وَن دَم Rolling Thunder
می زند و کاور می کند که موفق به پیروز شدن نــیست . وَن دَم از روی تاپ روپ حرکتی انجام می دهد و بار دیگر
بر روی تـاپ روپ می رود تا Five-Star رو انجام دهد اما رایبــک به خارج از رینگ می رود و حالا وَن دَم میخواد
به خارج از رینگ بپرد که رایبک جا خالی میده . حالا رایبــک وحشیانه حمله میکنه و DQ میشه !
Winner By DQ : Ryback
پـس از مسابقه رایبکــ , وَن دَم را به رینگ می آورد و بر روی او فینیشر می زند .
در بکستیج اسـتفنی و بیگ شو رو می بینیم که استفنی میگه اگه بیــگ شو دست ـش به دِ شیلد بخوره , اخراج میشه و
بیگ شو ناراحت است و به یک مونیتور آسیب می رساند !
Daniel Bryan Vs. Dean Ambrose
مسابقه شروع میشه و بـرایان کنترل بازی رو بدست داره و ضربات مـتــعدد به آمبروز وارد می کند . برایان یک ضربه زانو سنگین
می زند و کاور می کند اما موفــق به پیروز شدن نیست . شو , برایان رو تشویق می کند . برایان یک Surfboard سابمیشن
اجرا میکنه اما آمبروز به طــناب می رسد . آمبروز در گوشـه رینگ بر روی برایـان کار می کند و ضرباتی به او وارد مــی کند .
برایان یک کــلوزلاین زیبا وارد می کند و حالا بر روی تـاپ روپ می رود اما مـوفق به اجرای حرکت نمی شود و به کامرشال میریم ...
در بـازگــشت از کـامرشــال , آمبروز کنترل بازی رو بدست داره . برایان کنترل بازی رو بدست میگیره حالا و ضربات مختلف از جمله
Drop Kick می زند . پس از کش و قوس هایی برایان Yes Lock را انجام می دهد ولی آمبروز به طـناب می رسد !
آمبروز چندین ضربه به برایان وارد میکنه و حالا بر روی تاپ روپ میره اما موفق نیست ضربه ای وارد کنه و حالا برایان به او
Low Drop Kick میزنه . کش و قوس هایی انجام میشه , آمبروز برایان را به خارج از رینــگ می فرستد و رینز میخواد به او یک
Spear زیبــا بزند اما برایان جا خالی می دهد و ریــنز با کـــَـلّه به پله ها برخورد می کند [ کــُـتـلــِـت شد :دی ! ] !
رولینز هم میخواد ضربه ای وارد کنه اما موفق نیست . حالا آمبروز از پشت به برایان حمله میکنه و سپس او را به رینگ
بر می گرداند و کاور می کــند اما موفق نیست . حالا برایان رول آپ می کـند : 1..2..3
Winner : Daniel Bryan
موزیــک رندی اورتن به صدا در میاد و در حال وارد شدن است که برایان یک Suicide Dive زیبا به او می زند و این دو در
خارج از رینــگ با هم درگیر می شوند و حالا دِ شیلد هم با برایان درگیر می شود و به کـمــک اورتن می آید !
شو میخواد ضربه ای وارد کنه اما نمیزنه چون اگه بزنــه اخـراج میشه . اونا , برایان رو به رینگ بر می گردونند و اورتن
آماده زدن R.K.O است که موزیــک اورتن زده میشه و استفنی و هانتر وارد میشن ! هانتر از شو میخواد به رینگ
بره و برایان رو نـاک اوت کنه و به او دسـتــور میده ! اورتن برایان را نگه داشته تا شو ضربه بزند اما شو این کار را نمی کند و
اورتن برایان را به خارج از رینگ می فرستد . اورتن به شو دستور میده کــه برایان رو نـاک اوت کنه . حالا ناگـهـان
برایان وارد میشه و Running Knee به اورتن میزنه و شروع به گـفــتن Yes می کند و تایتل Wwe را بالای سر می برد و
همین جا شوء راء Air OFF می شود !