» آلـبـرتو دلـریو : قرار بود ری میستریو شبِ بعد از SummerSlam برگرده ! «
» آلـبـرتو دلـریو : قرار بود ری میستریو شبِ بعد از SummerSlam برگرده ! «
آلـبرتو دلریـو قهرمان کمربند سنگین وزن کمپانی دبلیو دبلیو ای به تازگی مصاحـبه ای با Tercera Caida
انجـام داده است که در زیـر هایلایـت هایی از آنرا مشاهــده می کنید :
* او گفت که قرار بــود در رسلمنیا 29 به مصاف رندی اورتن برود و از تـایتـل ـش در برابر او
دفاع کـنـد اما این ایــده منتفــی شد و او به مصـاف جـک ســـواگر رفت .
* او گفت که یکی از بهتری لحظات زندگــی ـش در رسلمنیا 29 رقم خورد , جایی که او موفق
به شکست جک سواگر شد . من و سواگر , مسابقه ی خوبی به نمایش گذاشتیم و از ریوالری
با او لــذت بردم .
* او گفت : وینــس مکمن به شدت از مسابقه من با کریسچن در SummerSlam خوشش آمد و این
مسابقه را بهترین مـسابقه شوء دانست . به نظر من کریـسچن از خیلی ها دیگه توی کمپــانی بهتر
است ولی استعداد او هدر رفته است . او یکی از رسـلــر های مورد علاقه من است .
* او گفت : هر چند در تـ ـویـ ـیـ ـتـــ ــر فعال ــم اما از آن مـتنفرم . Wwe مرا مـجـبور کرد که اکـانت تـ ـویـ ـیتر
داشته باشم . من و شیمس تنها استارانی بـودیم که اکـانـت تـ ـویـ ـیـ ـتـ ـر نداشتیم اما وقتی شیمس اکانت
تـ ـویـ ـیـ ـتر داشت , اسـتـفنــی مرا مجبور کرد که من هم یکی داشته باشم !
* او گفت : تریـپـل اچ از من خواست که نام 5 استار Latino که میتونن در کمپانی Wwe موفق باشند
رو بهــش بدم تا با آنهــا قرارداد امضا کند .
* او در مورد ری میستریو گفت : قرار بود ری در شــبِ بعد از سـامراسـلــم در ماندی نایت راء برگرده و
همه چیز برای بازگشت او آماده بود اما او تصمـیم گرفت که در مـکـزیــک برگرده که تا به حال هم برنگشته !
* او در مورد ریـکاردو رودریگز گـفت : او استعداد بـالایی دارد . قرار بود , چـند ماه زودتر او از من جدا شود اما
هیـچـکدام موافق نبودیــم , زیــرا خارج از Wwe هم ما دوستان خوبی هستیم و در واقع بهترین دوستان هم هستیم .
* او در مورد راب وَن دَم گفت : راب وَن دَم , حریف بسیار خوبی است اما من زیاد در مورد ــش اطلاعات ندارم .
نکته ای که در مورد وَن دَم وجود دارد این است که او خیلی با شوق و اشتیاق کار می کند .
* او در مورد برادرش گفت : من تصمیم گرفتـم برادرم از کمپانی جدا شود زیرا او در FCW یـا NxT اصلاً
پیشرفــت نمی کرد , بنابــراین این بهترین تـصمیم برای او بود .