عکس های خیلی جالب ( خیلی جالبه کلیک کن تا ببینی)
بزرگترین پل ارتباطی بزرگراهها در هیوستون آمریکا
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
طویلترین پل ارتباطی دنیا با طول 32/5 کیلومتر در چین
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بزرگترین قصر دنیا در رومانی
بزرگترين دستگاه حفر کانال و راهسازي دنیا در آلمان
بلندترین مجسمه دنیا – مجسمه مسیح - در برزیل
اميدوارم مورد رضايت قرار گرفته باشد
RE: عکس های خیلی جالب ( خیلی جالبه کلیک کن تا ببینی)
جالب بود مگه نه؟ پیدا کردم گفتم بگذارم امیدوارم خوشتون اومده باشه
خيلي ممنون اردلان جان عالي بود
خواهش ميکنم عزيز
خيلي جالب بودش به خصوص قصر چه حالي ميکنه صاحبش
خیلی جالب بود اردلان جون ممنون.
دستت درد نكنه خيلي قشنگ بود
ممنون اردلان جن خیلی جالب بودش !
راستی تو تاپیکی که میزنی این قدر پست ندونه هر کی ببینه فکر میکنه میخوای تعداد پستات بره بالا ! [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بازم دارم اگر خواستين بگين ارمان اف يو جان نميدونم شما چتون شده اينطوري حرف ميزني [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] برات متاسفم
داداش شوخی کردم :7: مگه یادت نیست دیروز تو هم همینو بهم گفتی ؟ :11: ما نوکرتیم همه جوره :34:
نکرمي اونو که ميدونم [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] شوخي بود داداش خيلي نکرتم راستي بازم عکس خواستي بگو برات ميزارم