سلام
با نتایج ماندی نایت راء در خدمتتون هستم ..
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
موزیــک دنیل برایان زده می شـود و او در حالی که Yes میگه وارد میشه که ناگهان موزیــک برایان قطع میشه و
HHH وارد می شود . هانتر زیاد خوشحال به نظر نمیاد و شروع به صحبت میکنه : من اینجا نیومدم که به تو تـبریک
بگم . من اینجام تا در مورد دیشب صحبت کنم و کاری که اسـکـات آرمسترانـــگ کرد . این موضوعـی است کــه
همه در رسانه های اجتماعی در مورد ــش صحبت می کنـند . تریپل اچ داور مسابقه رو صدا میکنه که بیاد . سپس
ویدئویی از کـاور کردن ساده اسکات و کاور کردن سریع او نـشــان می دهد و به هواداران می گوید که خودتان مقایسه
کنید . آرمسترانگ میگه : بـلــه .. اون یه شمارش سـریــع بود ! من اشتباه کردم . هانتر به داور میگه که اونـجــا رو ترک کنه .
بـعـداً به وضعیت ــش رسیدگی میکنه . تریپل اچ میگه : من برای خودم متاسفم که چنین فردی [ برایان ] قهرمان تایتل Wwe
است . من تایتل رو از تو میگیریم , به اورتن نمیدم ولی تو دیـگــه Wwe Champ نیستی ! بزودی یک مسابقه براش در نظر
خواهــم گرفت . حالا اورتن وارد میشه . تریپل اچ از اورتن میخواد آروم باشه چون قرار نیست هیچ مسابقه ای انـجـام
بشه . تریــپل اچ تایتل رو از برایان میگیره و هواداران شعار NO سر می دهند . حالا نـاگهان اورتن به برایان R.K.O میزنه و به
کـامـرشـال میریم .. در بکستیج استفنی و HHH صحبت هایی رو بر سر همین موضوع انجام می دهند و استفنی میگه
رندی اورتن اون فرد سابــق نیست و شایسته داشتن تایتل نیست !
Dolph Ziggler Vs. Dean Ambrose
دو استار درون رینــگ هستند و مسابقه شروع میشه . آمبروز ضربه ای وارد میکنه و کاور میکنه اما مـوفــق نیست .
آمبروز بر روی پای زیـگلر کار می کند . آمبروز یک Superplex میزنه و سپس یک ضربه آرنــج وارد میکنه و دوباره کاور
میکنه که این بار هــم موفق نیست . حالا زیگـلر کامبــَـک میکنه و DDT میزنه . در گوشه رینــگ , زیگلر Drop Kick و
Splash وارد مــیکنه . زیگلر Running کـلوزلاین و چندین ضربه آرنج میزنه و میخواد ضربه ای وارد کند که آمبروز نمیذاره و
Spinebuster می زنــد . آمبروز چندین ضربه مــُشت وارد می کند و حالا میخواد Neckbreaker بزنه که موفق نیست و
زیگلر Zig Zag میزنه و کاور میکنه : 1..2..3
او تـایتــل شات دیگری کسب کرد !
Winner : Dolph Ziggler
در بکستیج مــدوکس با تریپل اچ در مورد برایان صحبت میکنه و صحبت هایی هم در مورد بیـگ شو انجام میشه و
اعلام میشه که برایان امشب به مصاف رومن رینز خواهد رفت .
Fandango Vs. R-Truth
مسابقه شروع میشه و آر تروث کنتـرل بازی رو بدست داره و چندین ضربه و یــک Leg Drop میزنه . آر تروث , فاندانگو رو
به خارج از رینــگ می فرستد و در بازگشت فاندانـگو به او حمله ور می شود . فاندانــگو Head Lock انجام داده است اما
آر تروث خـیـلی راحت رها می شود و چندین ضربه پـا و کلوزلاین می زند . کش و قوس هایی انـجـام میشه و فاندانــگو
یک Kick به صورت آر تروث می زند و او را نقش بر زمین می کند . فاندانگو بر روی تاپ روپ می رود و Leg Drop را انجام
می دهد و کـاور می کند : 1..2..3
Winner : Fandango
داستی رودز را در بکستیج می بینیم ..
حالا داستی رودز وارد رینــگ می شود و هواداران او را تشویق می کنند . من بعنوان American Dream اینجا نیستیم . من
به خاطر عـشـقـی که به پسرم کودی دارم اینجا ــم تا ببینم چرا او اخراج شد ؟ میخوام بدونم چی برای این بیزنس لـعـنـتی
مناسبِ ؟ من از استفنی میخوام که بیاد و حالا استفنی وارد میشه .. استفنی شروع به صـحــبت میکنه : تصمیمی که
گرفته شده , تـوســط من نبوده بلکه توسط هـانـتـر بوده است . اما الان من یـک کادو برای کودی دارم . او یـک کارت اعتباری
به داستی رودز می دهد که داستی او را پــــرت می کند و میخواد بره که استفنی میگه : من یه پیشنهاد دارم ! چطوره پسر
بزرگ ــت شغل داشته باشه ! گـلداست ! اما داستی موافقت نمیکنه . استفنی او را یــک پدر بد خطاب میکنه . داستی بحث
بچه های استفنی را وســط می کشد و این دو با هــم بحث می کنند و حالا داستی به استفنی میگه " بورو به جـهـنـم ! "
و حالا استفنی میگه متاسفم و موزیـــک دِ شیلد به صدا در میاد . اونا میخوان وارد شن که استفنی میگه نه ! استفنی میگه :
شاید فرد بهتری باشد که این کار انجام داد , بـیــگ شو ! حالا بیگ شو وارد می شود . دِ شیلد میخواد به داستی حمله کنه اما
بیگ شو به اونا هشدار میده . استفنی میگه : داستی تو 2 راه بیشتر نداری .. یا توسط بیگ شو ناک اوت شی یا توسط دِ شــیلد
داغون شی ! حالا که تو تصمیـم نمیگیری , من به جــا ـت تصمیم میگیریم . او به بیــگ شو دستور میده که داستی را ناک اوت
کـنــه اما بیگ شو گریه میکنه و میگه این کارُ نمیکنه . استفنی به شـیــلد میگه این کارُ بکنه ! شـیلد 3 تا صندلی میاره و آماده
حمله هست . حالا بیگ شو وارد میشه و داســـتی را در آغوش میگیره . بیگ شو میگه : متاسفم ! و داستی را ناک اوت میکند و
پس از آن او را میگیرد که سخت به زمین نخورد . استفنی و شیلد رینــگ را ترک می کنند و ترینر ها برای چــِـک کردن وضعیت داستی
میاد . در بکستیج می بینیم که داستی رو به آمـبــولانـــس می برند !
Brie Bella , Naomi & Cameron Vs. Alicia Fox , Layla & Aksana
کش و قوس هایی همیشگی در مسابقه دیـ ــوا ها انجام میشه و تــَـگ های متعددی انجام میشه ولی آنچنان
مسابقه خوب و جذابی نـیست . درگیری هایی انجام میشه و در آخر تیم نائومی , کـــَمرون و بری بلا پیروز می شود که
بری بلا , آکسانا را کاور کرد .
Winner : Brie Bella , Naomi & Cameron
ویدئویی از صحنات قبل که داستی ناک اوت شد , نشان داده میشه ..
Damien Sandow Vs. R.V.D
مسابقه شروع میشه و کنترل بازی در دست سندو اسـت و او ضربه ای وارد می کـند و کاور زود هـنـگام می کند اما موفق
نیست . سندو در گـوشه رینـگ ضرباتی با شانه به وَن دَم وارد می کند . سـنـدو Elbow Of Disdain را وارد می کـنــد و کاور
می کند امــا موفق نیست . کش و قــوس هایی در گوشـه رینــگ انجام میشه و حالا وَن دَم CrossBody می زند و کاور می کند
امــا موفق نیست . وَن دَم میخواد Rolling Thunder رو بـزنــد اما سندو زانو هایش را بالا می آورد و نمیذارد ضربه بخورد .
حالا وَن دَم ضربه ای وارد می کند و سـنــدو نقش بر زمین میشه و وَن دَم Five Star Frog Splash را اجرا می کند و کاور
می کـنــد : 1..2..3
Winner : R.V.D
پس از مسابقه سـنـدو میکروفن میگیره و میگه : من قهرمان بعدی تایتل WHC خواهم بود !
آرمسترانـــگ و تریپـل اچ در بکستیج بـحث می کنند که HHH , آرمسترانگ رو اخراج میکنه ..
Randy Orton Vs. The Miz
دِ مـیــز وارد میشه و پدر و مادر ــش را که در بین هواداران هستند در آغوش میگیره که ناگهان اورتن از پشت به
او حـمـله ور میشه و به کـامرشـال میریم .. در بازگشت از کامرشال , مسابقه شروع شــده و در گوشه رینــگ
دِ میز ضرباتی از اورتن دریافت می کند . حالا میز کنترل رو بدست داره و اورتن را به خارج از رینــگ می فرستد و
او را به دیواره ی تماشاگران می کـوبـد . حالا نوبت اورتن است و او حملات پیاپی انجام می دهد . اورتن ضرباتی
را جلوی مادر مـیـز به میز وارد می کند و حالا یک صـنـدلی می آورد و سر میز را بین صندلــی قرار می دهد و
به او ضربه ای وارد مـی کـنــد و تـریـنـر ها میان و وضعیت میز رو چـک می کنند و به کامرشال میریم ..
در بازگشت از کــامرشــال , رایبک به همراه اکسل و هیمن وارد می شود که هـیمن بر روی ویـلــچــر
قرار دارد . هیمن صحبت هایی در مورد اتفاقات دیشب انجام میده و میگه این کار از قـبــل برنامه ریزی نشده بود و
میگه که زنـدگی ـش رو مدیون رایبــک هست . رایبک شروع به صحــبت میکنه : من نمی توانم زور گویی را تحمل
کنم و پانک دیشب داشت به هــیمن زور می گفت . من از هیــچ چیــز پانک خوشــم نمیاد و او یـک زورگو هست !
من اینجام تا پـانـک رو متوقف کنم . هیمن دیگه نباید نگــران باشد چـون من در کنار او هستم . دستِ پـانـک هیچوقت
به هیمن نخواهد رسید و اونا رینــگ رو ترک می کنند .
Tons Of Funk Vs. The Real Americans Vs. The Usos | Elimination Match
این مـســابقــه No.1 Contender Match اســت .
کـلــی ضربه ای به اوسو وارد میکنه و کنترل بازی رو بدست داره و حالا Backbreaker و Splash می زند . آنتونیـــو سزارو
تــَـگ می کند و برادران اوسو بر روی او کار های تـیـمی انجام می دهند . حالا سزارو کـامبــَـک میکنه و آپرکات میزنه .
سزارو با سوپلکس اوسو را نقش بر زمین می کند . حالا تنسای تــَگ میکنه و وارد میشه . تنسای , سزارو را بالای
سر ـــش نگه می دارد و او را به زمین می کوبد و کاور می کند اما موفق نیست . سزارو کنترل بازی رو بدست داره و
باز هم آپـرکـات وارد می کند . تنسای با یـک کلوزلاین , سزارو رو به خارج از رینــگ می فرستد . تنسـای به اوسو هم
یک کلوزلایــن وارد می کند . حالا تنسای , سواگر را ناک اوت می کند و حالا یک ضربه هم به اوسو می زند و کاور می کند
اما باز هـم موفق نیست . سزارو وارد میشه و تنسای رو رول آپ مـیـکـنه : 1..2..3
Tons Of Funk حــذف شــد !
سزارو با یکی از اوسو ها درگیر میشــه و به کامرشال میریم .. در بازگشت از کامرشال سـواگــر کنترل بازی رو بدست داره
و ضرباتی وارد می کند و حالا کـش و قوس هایی انجام میشه و در آخر جیمی اوسو یک Splash می زند و کــاور می کند :
1..2..3
Winners : The Usos
برایان را در بکستیج می بینیم که قدم می زند و حالا بــِـری بــِلا وارد می شود و او را در آغوش می گیرد .
Roman Reigns Vs. Daniel Bryan
قبل از شروع مسابقه اورتن در کنار رینــگ قرار میگیره . رولینز و آمبروز هـم کنار رینــگ هستند و مسابقه شروع میشه .
برایان کنترل بازی رو بدست داره و در گوشه رینـگ با پا ضرباتی را به ریـنــز وارد می کند . برایـان , هــدبات و ضربات Kick
وارد می کند . برایان بر روی پـای رینز کار می کند و کش و قوس هایی انــجــام میشه . حالا رومن رینز یک کلوزلاین سنگین
وارد میکنه و میخواد ضربه ای دیگر وارد کنه که موفق نیست و برایان بر روی پای او کار می کـنــد . رینز هــدبات و سوپلکس
می زند و کاور می کند اما موفق نیست . رینز Headlock انجام داده ولی برایان رها می شود اما در گـوشـه رینگ رینز ضرباتی
وارد میکنه . حالا برایان کنترل رو بدست داره و Missile Drop Kick می زند و برایان رومن رینز رو به خارج از رینــگ می فرستد و
میخواد Sucide Dive بزند اما موفق نیست و رینز به او ضربه ای می زند . حالا ریــنــز , برایان رو به دیواره ی تماشاگـران می کوبد .
به کامرشال میریم ..
در بازگشت از کـامـرشـال , برایان رول آپ میکنه اما موفق نیســـت . رینز میخواد Superplex بزند اما برایان بــلاک میکنه .
برایان با هــِــدبات , رینز را بر روی زمین می اندازد . برایان Big Flying Headbutt میخواد اجرا کنه اما ریــنــز جا خالی میده و
برایان روی زمین می افتد و رینز کاور میکنه اما موفق نیست . برایان میخواد کامبــَـک کند امــا موفق نیســت . رینز Round House
و Samoan Drop میـزنه و کاور میکنه اما مــوفــق نیست . رینز میخواد PowerBomb بزنه اما برایان او را رول آپـــ می کند اما
موفق نیست . برایان RoundHouse Kick می زند و میخواد کاور کنه اما نمیتونه و رینز به خارج از رینـــگ میره . برایان حـمـله
میکنه و رولینز را به سمت آنونس تیبل می فرستد . رومن رینز را به درون رینــگ می فرستد و Drop Kick می زند و کاور میکند
اما موفق نیست . حالا دیـن آمــبـروز , میخواد دخالت کنه امـا برایان Drop Kick می زند . حالا بـرایـان Yes Lock را انـجـام می دهد و
اورتن وارد مــیــشــه و رینز DQ میشه .
Winner By DQ : Daniel Bryan
پــس از مسابقه , دنیل برایان بر روی اورتن Yes Lock را انـجـام می دهد اما دِ شـیــلـد به او حمله ور می شوند .
دِ شیلد و اورتن برایان رو نقش بر زمین می کنند . اورتن صندلی میاره و میخواد همون کاری که با میز کرد با
برایان هم بکند که برادران اوسو , زیگلر , کوفی , وَن دَم , اونیل , درن یـانـگ و سایر ســوپراستار ها وارد میشن.
رینز به کـوفـی Spear می زند اما برادران اوسو به رینز Double Kick می زنند و او را به خارج از رینــگ می فرستند .
وَن دَم هم ضربه ای به آمبروز میزنه و فـقــط میمونه رولینز که برایان به او Running Knee میزند . تمام استاران , برایان
و هوادران شروع به گـفـتـن Yes ! می کـنـنــد . اونیل و یانـگ هم برایان رو بر روی دوش ـشان می گیرند و راء همین جا
Air OFF مــی شــود .