سلام
کـمتر کسی اسـت که در حـال حاضر مـــُـنکر وضعیتِ بد Wwe باشد . همه بر این قضیه اذعـان دارد .
Wwe با انـجـام کار های مختلـفی می تواند هـواداران را راضی نـگـه دارد . در ایـن مقالـه من تصمیم
گرفـتم 4 کاری که Wwe با انـجـام آنـهـا می تواند کـمی وضعیـتِ کمپانی را بهبود ببخشد را نام ببرم .
الـبـته این نـکــته رو هم ذکر کنم که من کار هـایی رو نام بردم که انـجـام آنها ممکن اسـت نه کار هایـی
مثل برگردانـدن گـلـدبـرگ که عـملی کردن ــش کار آسانی نیست !
1. مـانـدی نـایـت راء 3 سـاعـتـه = 2 سـاعـت PG Era + یـک سـاعـت Attitude Era !
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
وقتـی Wwe از هـزارمین اپـیزود ماندی نایـت راء به بـعـد تصمیم گـرفـت مدت ایـن شوء از 2 سـاعـت به 3
سـاعـت تغییر کـنـد واکنش هـای زیادی دریـافـت کرد . در ابـتـدا من به شـخصِ موافق ایـن حرکت بودم اما
هفـته به هـفـته مانـدی نایت راء به قولـی آبـــَـکـــی تـــر شـد و ریتیـــنــگ ها بـه شـدت دچـار اُفـت شد و
این دال بر این شد کـه همه آبــَـکی شدن راء رو به سـه سـاعـتـه شدن این شــوء ربط بدهند کـه آنچنـان
بی ربـط هم نبود ! پیشنـهاد این اسـت , 2 ساعت از راء PG باشد و یـک ساعت آخر بدون PG ! جوری که
نه سـیـخ بسوزد نـه کـــباب !! اینجوری شوء راء هم یـک شوء مناسب برای کـودکـان اسـت و هم خالی از
جـذابیت نیست . اکـثـر کودکان در آمـریـکـا در اون ساعات بـه رختخـواب می رونـد و فرصتی خوبی برای برگزاری
یک راء PG اسـت البته فقط ساعت آخر شوء ! 2 ساعت ابـتدایی می توانـد با پـرومـو های خسته کننده همیشگیِ
سینا که مورد علاقه کودکـان است , مسابقه سانتینـو , مسـخره بازی هـای هورنسواگــل , .. سـاخـته شود .
سـاعـت سوم هم می تواند شامل Extreme Rules Match هـا , Bra & Panties Match , پـرومـو های فـوق العاده , ...
ساخـته شود . ایـن میشه یــک شــوء عـالــی !
2. هـیــل شــدن جـان سـیــنــا
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اگــر بازگشت گلـدبرگ امـکان پـذیر نیست , هـیل کردنِ جـان " دِ ســ ـوپـ ـــرمــَـن " سـیـنـا که امـکـان پذیرِ !
هـر چند با وجود فردی به اسم وینس مـکـمن ایـن کار کمـی بعید به نـظر می رسـد چـون فروش محصولاتِ
سینـا برای کمپانی سود بسیاری دارد امـا اگر Wwe کـمـی عاقلانـه فـکر کنـد به ایـن نتیجـه می رسـد که
با هـیـل کردن جان سینــا هم می توانـد از اُفــت ریتینــگ ها جـلوگـیری کنـد , هـم با فروش محـصولاتِ او
پولِ خـوبـی به جیـب بزنـد چرا کـه افراد هـیـل هم فروش محصولات بدی ندارند ! حـتـمـاً برای محبـوب بودن
نزد هواداران نـباید فیس بود . شـایـد جان سینـا اگر هیل باشد از الان مـحـبوب تر شود و ما کـمـتـر شعار
Cena $ucks رو در آرنـا هم بشنویم . جـان سینـا برای هـمـه به جز عده ی خاصی [ If You Know What I Mean ]
خسـتـه کننده شده اسـت . او نزدیـک به 10 سـال به مین اونـتـر بوده . حـداقـل هر رسلینــگ فـَـن حداقل 1 بار
گفته " ایـن جـان سـیـنـا از جـونِ رسـلـیـنـگ چـی مـیـخـواد ؟! " .. دیگه بـقیه چیز ها کـاملاً مشخص اسـت .
Wwe با ایـن کار می توانـد خود را از زیـر فشار های زیادی خارج کـنـد .
3. قـرار دادن پـائـول هـیــمــن در کـنـار تــَـلــنـت های NxT
پــِــیــجــی , دیــ.ــوا NxT
صـرف نـظـر از ایـن که ایـن مرد [ پـائـول هـیـمــن ] تا به اینـجـا کارنـامه درخـشـانی با تــَلـنت ها داشته است و
یکی از بـهـترین مـنیـجر های تاریـخ است , او تـبـهـر خاصی در پـیـدا کردن تــَـلـنت ها و پـرورش و گــُـنده کردن
آنـها دارد . فقـط کافـی اسـت یـک استار استعـداد خوبی داشته باشد ; هیـمن او را به مین اونــت WrestleMania
خـواهد رساند . بیـایـد نگاهـی بندازیـم به استارانـی که او پرورش داده اسـت و مروری کـنـیـم بر داستان
موفقیــت این مردِ بزرگ ! افرادی مـثـل : اسـتون کلد استیـو آستین , بیـگ شو , کــرت انـگـل , بـراک لـزنـر ,
راب وَن دَم و سـی ام پـانـک . بـه تـک تـک این استاران که نـگـاه می اندازیـم , می بینیــم که کریر درخـشانی
در Wwe داشـتـه اند و به نوعـی مـوفق بوده انـد . همه ی این افراد Paul Heyman Guys هـســتــنـــد .
اگـر Wwe اهـداف بـلـنـد مدتی دارد [ که همینطور هم هست ] نـباید از پـائول هـیمن چشم پوشی کنـد !
اگـر تــَـلنت های NxT به هـیمن سپـرده شود , بدون شــک در آینده ای نـه چندان دور افرادی عالی برای
ورود به راسـتـر اصلی Wwe آماده هست . خــیــلــی ســاده اســـت . . . .
4. بــازگــردانــدن شــیــن مــکــمــن
شـیـن مـکـمن , پسرِ وینس مـکـمن کسی کـه سرشـار از انرژی , خلاقیت و تـوانـایـی است .
آیا کـسـی مــُـنـکر این هست ؟ خـیـر . توانایـی های او غـیـرقابـل وصـف اسـت و حضور او در Wwe
مـی توانـد به جلو بردن این دوره جدید در Wwe کـمـک کند . بازگشـت " شین " مـکمن بعد از چـندین
سـال به Wwe مـی توانــد خوب باشـد و بـه نفـع کمـپانی باشد . شین مـکـمن در عین سر زنده بودن
یـک فـردِ با تـجـربه و خوش فـکــر است و حـضور او در مـجـمـوعـه این کمپـانی بدون شـــک به نفع
کـمـپـانی خواهد بـود و میتونه بـهبود وضعیــت فـعلی کمپـانی رو برای پدر ــش به ارمـغــان می آورد .
نظر شـمـا چـیـســت ؟
مـنتظر نظرات ــتون هستم !
امـیـدوارم لـذت برده باشیـد ..