[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام
در این تاپیک اخبار امروز فوتبال جهان قرار می گیرد .
نمایش نسخه قابل چاپ
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام
در این تاپیک اخبار امروز فوتبال جهان قرار می گیرد .
پلگرینی : آگرو بهتر از سوارز است
در این فصل از لیگ جزیره , این لیگ فورواردان خوب و آماده ای را به خودش دیده و همین باعث شده که امسال رقابت های این لیگ جذابیت خاصی داشته باشد .
دو تا از تاپ ترین فوروارد های این لیگ , آگرو و لوییس سوارز هستند ک هرقابت خاصی بین این دو هست که سوارز آمادگی خودش را در بازی با نوریچ که 4 گل زد بیشتر نشان داد .
اما امروز سرمربی تیم منچستر سیتی یعنی پلگرینی مصاحبه ای کرد که از فوروارد تیمش تعریف کرده .
پلگرینی گفت : " من نمیگم آگرو بهترین فوروارد لیگ جزیره است بلکه می گویم که او بهترین بازیکن این لیگ هست . "
" البته من میدانم که شاید از او بهتر هم باشد در این لیگ ولی تا الان کامل ترین بازیکنی که دیدم در این لیگ , سرخیو بوده است . "
او ادا مه داد : " سوارز یکی از مهم ترین بازیکنان لیورپول و لیگ جزیره هست ولی من فکر میکنم سرخیو بازیکن کامل تری نسبت به سوارز هست . آگرو الان 25 سالشه و قطعا می تواند بیشتر پیشرفت کند . "
" اگر بازی او را با سال پیش مقایسه کنید میبینید که خیلی بهتر شده چون او تلاشش را برای گلزنی می کند . او علاوه بر گلزنی , بازی بدون توپش هم عالی است که به تیم خیلی کمک میکند . "
پله : " برزیل یک پای فینال است "
پله ستاره ی نه چندان دور تیم ملی برزیل پس از قرعه کشی گروه بندی جام جهانی 2014 برزیل امروز مصاحبه ای را انجام داد که در زیر میتوانید این مصاحبه را بخوانید .
پله در این مصاحبه گفت : " من فکر میکنم که برزیل یک پای فینال خواهد بود . "
او در ادامه یکی از خاطرات دوران فوتبال خودش را به زمان حال نسبت داد و گفت : " من یادم هست که پس از شکست برزیل در جام جهانی 1950 اروگوئه , پدرم گریه می کرد و این برای من خوب نبود به همین دلیل دوست ندارم پس از باخت برزیل , بچه هایم اشک مرا ببینند . "
تیم ملی برزیل در گروه A با تیم های کرواسی - کامرون و مکزیک هم گروه شد و باید ببینیم آیا یاران لوییس فیلیپ اسکولاری در این راه موفق می شوند ؟
آرسنال به دنبال انتقال قرضی موراتا , اگر رئال مادرید سوارز را به خدمت بگیرد
همانطور که میدانید رئال مادرید خواهان به خدمت گرفتن لوییس سوارز هست در نقل و انتقالات زمستانی سال 2013. اگر لوییس سوارز هم به رئال مادرید بیاید این تیم دو فوروارد در سطح یک ( سوارز و بنزما ) دارد و دو بازیکن جوان و آینده دار ( خسه و موراتا ) دارد که این دو آینده ی این تیم را می توانند رقم بزنند به همین دلیل باید این دو رضایت داشته باشند تا در مادرید بمانند و به همین دلیل آنجلوتی و پرز می خواهند تا اگر این انتقال صورت گرفت موراتا را به صورت قرضی به یک تیم دیگر بفرستند .
همین خبر باعث شد تا اولین تیمی که خواهان جذب او به صورت قرضی شد آرسنال باشد . آرسن ونگر سرمربی هست که به جوانانش خیلی اعتماد و اعتقاد دارد و اگر موراتا به این تیم برود خیلی خوب هست اما آرسنال در نقل و انتقالات تابستان قصد داشت تا یک فوروارد با تجربه را به خدمت بگیرد و اولویت های او دمبا با - گونزالو هیگواین - سوارز - یوتویچ و وین رونی بود که موفق به جذب این بازیکنان نشد .
این در حالی هست که لیورپول قصد دارد تا قرار داد سوارز را تمدید کند . باید ببینیم یا رئال مادرید موفق به جذب سوارز می شود که موراتا به آرسنال برود ؟
معاوضه دي ماريا و فالكائو در زمستان
همان طور كه مي دانيد با امدن گرت بيل به رئال دي ماريا به يك نيمكت نشين تبديل شده او كه در ابتداي فصل بازي هاي فوق العاده اي انجام داد باعث شد كه انجلوتي مجبور شود گران ترين بازيكن تاريخ رو نيمكت نشين كند اما دي ماريا بد شانسي اورد و مصدوم شد
مصدوميت او برابر بود با درخشش بيل بازي ها زيبا بيل دي ماريا نيمكت نشين كرد
حال او نميخواهد در سال منجر به جام جهاني پيراهن تيم ملي را از دست دهد گفته ميشه كه مسئولان رئال و موناكو بر سر قراردادي به ارزش 35 ميليون به توافق رسيدند
و فقط توافق انجلوتي مانده است اما رئال هم نميخواهد يكي از مهره هاي خود را مجاني از دست بدهد و به فكر انتقال فالكائو افتاده است
رئال يك راه ديگر هم دارد اين كه 12 ميليون ديگر به پول حاصل از فروش دي ماريا اضافه كند و لويس سوارز را بخرد
آس :*رونالدو به مراسم توپ طلا ميرود
همان طور كه مي دانيد، كريس رونالدو ،*پس از اظهارات بلاتر در دانشگاه اكسفورد كه او را لايق توپ طلا ندانست رونالدو تصميم به
نرفتن به سويس را گرفته است اما امروز جي جي سانتوس اعلام كرد كه رونالدو نظرش را تغيير داده و ميخواهد به مراسم توپ طلا برود حال
ان كه اگر رونالدو احتمال دهد كه توپ طلا به او نميرسد ، نه او بلكه هيچ كسي ديگري از رئال به سويس نميرود بايد ديد اين ستاره بزرگ چه تصميمي ميگيرد