[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام
در این تاپیک اخبار امروز مهم فوتبال جهان قرار میگیرد .
نمایش نسخه قابل چاپ
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام
در این تاپیک اخبار امروز مهم فوتبال جهان قرار میگیرد .
لام : دوس نداشتیم به آرسنال بخوریم
همانطور که میدانید دیشب مراسم قرعه کشی مرحله ی 1/8 نهایی لیگ قهرمانان اروپا انجام شد و مشخص شد که بایرن مونیخ باید مقابل آرسنال به میدان برود .
این دو تیم فصل پیش هم به هم خوردند و بایرن مونیخ به مرحله ی بعد رفت اما به زحمت و حتی تنها باخت بایرن در چمپیونزلیگ را هم همین آرسنال رقم زد .
فیلیپ لام به خبرنگاران گفت : " از نظر من آرسنال سخت ترین قرعه ای بود که میتونست به ما بخوره , ما امید زیادی نداریم . "
" آرسنالی ها امسال خرید های خوب و با کیفیتی داشتند که کار را برای ما سخت میکند ولی تنها هدف ما رفتن به دور بعدی است . "
همچنین دیگر دفاع تیم بایرن یعنی بواتنگ نیز گفت :
" قرعه ی سختی به ما افتاد ولی ما آنها را سال پیش حذف کردیم و امسال هم میتواینم . انتظار دو بازی شدید را داریم . "
پلگرینی خوشحال از برخورد به بارسلونا در 1/8 نهایی چمپیونز لیگ
حساس ترین بازی مرحله ی 1/8 نهایی چمپیونزلیگ را میتوان دیدار دو تیم بارسلونا در مقابل من سیتی دانست که در خبرگزاری ها توجه همگان را جلب کرد .
اما مانوئل پلگرینی امروز مصاحبه ای انجام داد که نشان میدهد که از برخورد به بارسلونا خوشحال است و رضایت دارد .
او گفت : " یک بازی بسیار زیبا بین دو تیم یک دست در فوریه برگزار میشود "
" 16 تیمی که به این مرحله رسیدند 16 تیم برتر اروپا هستند که من دوست دارم به تیم های اسپانیایی این دوره بخورم. ( رئال مادرید - بارسلونا - اتلتیکو مادرید )"
من سیتی پس از درخشش در آلیانز آرنا پا به این مرحله گذاشته که تیم بایرن رو 3-2 شکست داد و پلگرینی در این باره میگوید .
" ما بازی را 3-2 بردیم ولی دست از تلاش بر نداشتیم و میخواستم تا گل چهارم و پنجم هم به بایرن بزنیم ولی نشد . "
او ادامه داد : " ما نیاز به اعتماد به نفس داشتیم که بعد از برد در برابر بایرن آن را به دست آوردیم و تجربه ی کافی برای بازی های آینده را کسب کردیم و میخواهیم تا موفق شویم . "
باکاری سانیا خبر تمدید قراردادش را تکذیب نکرد
همانطور که چند روز پیش خبری منتشر شد و نشان از علاقه مندی ونگر به تمدید قرار داد سانیا می داد امروز هم سانیا این خبر را تکذیب نکرد .
سانیا در مصاحبه با Bein Sport گفت :
" من ناراحتم که چرا بازیکنای بزرگی را تیم اجازه داد تا جدا شوند . اگر آنها می ماندند تا الان تو جمع مدعیان قهرمانی برای جام های مختلف بودیم . "
" من دوست دارم تا با این باشگاه جامی بگیرم . آرسنال باشگاهی هست که من علاقه ی زیادی بهش دارم . هنوز چیزی از دست نرفته , فعلا من 6 ماه از قراردادم با آرسنال مانده . "
او ادامه داد : " یکی از گزینه ها جدایی در ژانویه هست ولی من روابط خوبی با دوستانم در این تیم داشته ام "
" من هفت سال در این باشگاه بازی کرده ام و امیدوارم پایان خوبی در این باشگاه داشته باشیم در این فصل. "