[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خبر های مهم امروز
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
صحبت های مورینیو با ویلاش بواش
مورینیو : به او گفتم چیزی نشده، دنیا که به آخر نرسیده. فردا روز دیگری است و یک شغل دیگر به زودی به او پیشنهاد می شود. کریسمس مبارک.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
فروش اجباری رونالدو و بیل در صورت ثابت شدن تخلف
به تازگی کمیسیون اروپایی بررسی از نحوه هزینه بودجه های کمکی از منابع عمومی به 7 باشگاه اسپانیایی از جمله باشگاه های بارسلونا و رئال مادرید را آغاز کرد در صورتی که مشخص شود این باشگاه ها در این زمینه تخلفاتی داشتند و محکوم به بازگشت این مبالغ شوند، ممکن است باشگاه رئال مجبور شود کریس رونالدو و گرت بیل، گران ترین بازیکنان تاریخ فوتبال را بفروشد تا بتوانن بدهی های شان را بپردازند. اما آنچه باشگاه را بیش از سایر باشگاه ها تحت فشار گذاشته، ابهاماتی است در مورد ارتباطات مقامات این باشگاه با مقامات دولتی و محلی برای دریافت وام هایی با بازپرداخت های سبک و مالیات پایین وجود دارد.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
مصاحبه زلاتان
زلاتان: برای تماشای بازیهای جام جهانی خودم را به آب و آتش نمی زنم؛ اگر جایزه ای نبرم، گریه نمی کنم؛بازیکن موردعلاقه ام رونالدوی برزیلی بود
احتمال انتقال به لیگ ام.ال.اس: نمی دانم. قطعا می تواند هیجان انگیز باشد.شاشید در آمریکا کسی نداند که من چه کسی هستم و شاید لازم باشد که به آنجا بیایم و چند فصلی درآم.ال.اس بازی کنم تا مردم مرا بشناسند
مسی ،رونالدو و توپ طلا: سوال سختی است. باید بازی به بازی ببینیم. چون یک هفته رونالدو3گل می زندوهفته بعد مسی 4 تاگل می زند. پس نمی دانم چطور می توان قضاوت کرد که توپ طلا مال چه کسی باشد.اگر به جوایزوجامهای قهرمانی درطول سال2013 نگاه کنید، رونالدو هیچ جام قهرمانی یاجایزه فردی ای نبرده ولی نمی دانم که افرادچطور قضاوت می کنند.کار سختی است.هرکسی که برنده توپ طلا شود شایستگی اش را دارد.باید ببینیم که چه کسی آن را می برد.من نمی دانم و امیدوارم که بهترین نفر آن را ببرد.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
لژیونر ها ی ایرانی
از هفته هجدهم ليگ فوتبال هلند، تيم فوتبال نايمخن که عليرضا جهانبخش ملي پوش کشورمان را در اختيار دارد در خانه گرونينگن به مصاف اين تيم رفت که اين ديدار در نهايت با نتيجه پرگل 5 بر 2 به سود ميزبان به پايان رسيد.یک گل نایمخن را جهانبخش به ثمر رساند.
هفته نوزدهم رقابت هاي ليگ دسته دوم اسپانيا امروز پيگيري شد و در يکي از ديدار ها لاس پالماس ميهمان رکرئاتيوو هوئلوا تيم دوم جدول بود که موفق شد با نتيجه سه بر يک به پيروزي برسد.مسعود شجاعی فقط در ترکیب ثابت قرار گرفته بود و مثل همیشه پایش به گلزنی باز نشد
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دربی دلامادونیا
هوادار های اینتر بخاطر توهین های نژادپرستانه بازی قبل جریمه شده بودند در این بازی حاضر نباشند
ولی امروز خبر بخشیده شدن انها توسط فدراسیون ایتالیا شنیده شد که باعث تعجب است.
مونتولیوو در این بازی محروم است .
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
جام باشگاه های جهان 2013
پپ گواردیولا با کسب سومین جام توسط بایرن در جام باشگاه ها به عنوان پرافتخار ترین مربی این رقابت ها لقب گرفت .
فرانک ریبری به عنوان بهترین بازیکن جام باشگاه های جهان انتخاب شد.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
یازده بازیکن برتر از نگاه فیگو
مانویل نویر: نویر در سال 2013 بهترین بود. او با بایرن در لیگ قهرمانان اروپا نمایش بسیار خوبی داشت و از دلایل اصلی قهرمانی این تیم بود. فیلیپ لام: لام هم از تاثیرگذارترین بازیکنان بایرن در سال 2013 بود. او هم همچون نویر سهم بسزایی در قهرمانی بایرن در لیگ قهرمانان اروپا داشت. متس هوملس: او فاکتورهای یک مدافع خوب را دارد. تیاگو سیلوا: قدرت بدنی بالایی دارد و در کارهای دفاعی قوی و مستحکم است. دیوید آلابا: بازیکن سریعی است و فاکتورهای یک دفاع چپ مدرن را دارد. فرانک ریبری: فصل بسیار خوبی را با بایرن پشت سرگذاشت و از دلایل اصلی قهرمانی این تیم در لیگ قهرمانان اروپا بود. مارکو ریوس: اگر قرار باشد با بازیکنی قرار داد امضا کنم آن مارکو ریوس خواهد بود. یحیی توره: توازن زیادی به میانه میدان می دهد. کریستیانو رونالدو: ترجیح می دهم تا در سمت چپ از او استفاده کنم. مسی: استثنایی است. زلاتان ابراهیموویچ: از نظر من یکی از سه بازیکن برتر کنونی فوتبال جهان است.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
گفتگوی فرناندا لیما مجری برزیلی با "دیلی میل"
لیما که در مراسم انتخاب بهترین بازیکن فوتبال جهان در زوریخ سوئیس هم حاضر خواهد بود، گفت در این مراسم لباسی را بر تن خواهد کرد که دیگر توهین به هیچ ملت و فرهنگی نباشد: به خاطر جنجالی که به دنبال پوشیدن لباس من به وجود آمد عذرخواهی می کنم . من قصد توهین به ایرانی ها و هیچ کشور دیگه را نداشتم. در جایزه توپ طلا لباسی را بر تن خواهم کرد که همگان به راحتی بتوانند این برنامه را ببینند.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------