» کـمـپـانـی iRANWWE : تـورنـمـنـت Problem of Hell «
! Problem of Hell 2014 !
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تـاريخ برگزاري : 2 ژانویه 2014
مكـان برگزاري : تـــــهــــران
آرنـا : تــخــتــی
Live: Iran-Wwe
×××
تـوضـیـحـات
چند وقتی ـه برای زنده کردن این بخش دارم تلاش میکنم ولی به جایی نرسیدیم از طرف ادمین سایت چون درگیر مشکلاتش هست و جواب نمیده
رفتیم سراغ یکی از اعضای هیئت مدیره که یک ایده ای به ما داد و خلاصه رسیدیم به این "تـورنـمـنـت" و با بقیه ارشد های سایت هم صحبت کردیم که استقبال کردند
(ارشد ها ABOLFAZL , J B L, The Phantom Pain, The Shadow)
این تورنمنت یه چی شبیه همون King of the Ring دبلیو دبلیو ای هست فقط با این تفاوت به جای 8 نفر ما از 16 یا 32 نفر استفاده میکنیم و همه نوع مسابقه هم توش جا میدیم :D
قدیمی های سایت که با نحوه کار کمپانی iRANWWE آشنا هستند ، کسانی که با نحوه کار و انجام مسابقات آشنا نیستند میتونن به تاپیک زیـر مـراجـعه کنند
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یک نظرسنجی هم گذاشتم توی تاپیک که ببینم مسابقات 16 نفره باشه یا 32 نفره که یه جور مشورت از کاربران هست ، نظر خودم 32 نفره هست
که همه کاربرا بتونن حضور داشته باشند ، باز نظری داشتید توی پروفایل یا پیام خصوصی میتونید بگید.
حضور بزرگان سایت و قدیمی های سایت که 100% تضمینی ـه ، حضور دیگر کاربران هم بستگی به فعالیتشون داره ، این نکته رو هم بگم که کاربرانی که 3 ماه از ثبت نامشون
گذشته فقط توی این تورنمنت حضور دارند :3:
بعد از نتیجه بدست اومده از نظرسنجی مسابقات توی همین تاپیک اعلام میشه :3:
×××
همونطور که گفتم ، سـوال یـا پـیـشـنـهـادی بـود تـوی "پـروفـایـل" یا "پـیـام خـصـوصـی" مـطـرح کـنـیـد
یـک تـشـکـر ویـژه هـم از سـیـد ( The Phantom Pain ) هـم مـیـکـنـم بـابـت طـراحـی لـوگـو