نظرسنجی بهترین آپلود سنتر از نگاه مدیران و کاربرای iWE
با سلام خدمت بروبچ گل ایران دبلیو دبلیو ای
خوب دوستان یکی از مشکلات خیلی زیادی از کاربرای اینترنت اپلود سنتری هست که محدودیت دانلود نداشته باشه و سرعتش خوب باشه قابل رینینم داشته باشه و....
در این تاپیک تصمیم گرفتم یه نظرسنجی بزارم دوستان نظر خودشونون بگن تا یه هماهنگی با مدیران بکنیم تا همگی از 2 اپلود سنتر برتر استفاده کنیم که مورد رضایت دوستان باشه.
چند تا اپلودسنتر رو بررسی کردم :
1- اکسپرس لیچ : این اپلودسنتر یه چند مدتیه روی زبونا افتاده و بهترین عملکرد رو هم داشته و خیلی ها هم راضی بودن و امکانات زیادی هم داره.قلبیت ریموت و مستقیم کردن فایل ها رو داره.
2- ترنبیت : ترنبیت هم یکی از اپلودسنتر های است که لینک مستقیم میده و سرعت دانلودشم بسیار خوبه و جزو محبوب ترین ها هست.جدیدا قابلیت ریموت بهش اضافه شده.
3- آپلودباز: خوب یکی از بهترین و قدیمی ترین اپلودسنتر های که توی ایران نمورد استفاده قرار گرفته و محبوبیتی بی اندازه داره ولی خوب 2 مشک اساسی داره یکی اینکه محدودیت دانلود داره و دومین اینکه مدتیه به دلیل سرور های ضعیف امکان اپلود فقط تنها در مقاطعیه وجود نداره . قابلیت ریموت تا سقف 10 گیگ در طول روز داره این شرایط برای کاربران ویژه هست برای معمولی تا 2 گیگ میباشد.
4- رودفایل: از اون اپلودسنتر های بود که یک شبه ره صد ساله رو رفت و محبوب شد مدتی افت سرعت داشت ولی حل شد و متقاضی زیاد داره . قلبلیت ریموت تا سقف 1 گیگ داره.
5- آپلود بوی: جزو اپلود سنتر های خوبی بود اویل منتهی مدت زیادی دچار افت شد ولی جدیدا به گفته مدیرانش درست شده و کم کم داره محبوبیتشو بدست میاره .
6- پوت لاکر : از این اپلودسنتر بیشتر سایت های فیلم استفاده میکنن به عنوان لینک کمکی سرعت قابل توجهی داره و خیلی ها ازش رضایت دارن .
7- آپ تو باکس : یکی از قدیمی ترین اپلودسنتر های موجوده که کمتر کسی پیدا میشه این اپلبودسنتر رو نشناسه سرعت خوب و قابلیت اپلود تا گیگ برای کاربران معمولی یکی از امتیازات خوب این اپلودسنتر محصوب میشه .
8- ریو آپلود : خود من تازه با این اپلودسنتر اشنا شدم تا 1گیگ قابلیت اپلود میده و سرعتش خوبه و تونسته طرفدار جذب کنه .
9- فور شیر : یکی از قدرتمند ترین اپلودسنتر هاست که سرعت دانلود عالی داره و بی شمار مورد استفاده قرار میده و فایل ها رو تا مدت زیادی نگه میداره .
10- مولتی اپلود: این اپلودسنتر در سایت های نرم افزار به عنوان لینک کمکی قرار میگیره سرعتش خوبه و تا حجم های 1 گیگ قابلیت دانلود داره .
11 - آپلودکن : این اپلودسنتر لینک مستقیم میده و تمامی فرمت ها اعم از تصویر ، ویدئو و... رو میتونی توش اپلود کنی از مزایاش لینک مستقیم و سرعت دانلود عالیشه .
خوب دوستان من این 11 تا رو بررسی کردم امیدوارم اطلاعات خوبی داده باشم.
دوستان که نظر میدن در حد امکان دلیل نظرشونم بگن .
دوستانی هم که اپلودسنتری رو کمد نظر دارن جزو اینا نبوده میتونن با دلیل اینجا ذکر کنن .
هر اپلودسنتری رو که بیشتر رای رو بیاره از این به بعد سعی میشه توی فروم از اون اپلودسنتر لینک گذاشته بشه.