× پــانــک به براین حسودی می کند ,, این علتِ رفتنِ تو است ! ×
× پــانــک به براین حسودی می کند ,, این علتِ رفتنِ تو است ! ×
به تازگی فردی در Wwe که اصرار داشته اســت نامش فاش نشود , مصاحبه ای جنجالی در مورد پانک انجام داده اسـت .
در زیر نگاهی می اندازیــم به صحبت های جنجالی او :
حقیقتاً , پانـک جدیداً یکم جـــنــ ـده شده ! من قبلاً خیلی او را دوســت داشتم اما او کاملاً تغییر کرده است . بعد از Money In The Bank در شیـکاگو ,
او مغرور شـد و همه را به نوعی بَرده ی خود می دید .
فیود با کـیــن و سپس مسابقه با تریپل ایچ در WrestleMania بــد نیست . او احساس می کرد که این آخرین WrestleMania او خواهد بود و دوست داشت
که در مـیــن اونـت باشد . افراد زیادی حسرتِ جایگاه پانک رو می خورند اما پانک قدرِ جایگاه ـش رو نمیدونه . من شــک ندارم که او نسبت به ریکشن هواداران
نسبت به برایــن حسودی می کند و این دلیل رفتنِ او از Wwe است ! این باعـث می شود او کـ ــیـ ــری ( :22: ) باشد .
پانک نمیخواد فیسِ Wwe باشد , او چیزِ دیگری می خواهد . من از شنیدن جملات کلیشه ای و تــ ــخــ ـمــ ـی پانک متنفرم ! اینجا ROH و OvW نیســـت ,
بلکه اینجا Wwe است و باید برای بدسـت آوردن پولِ زیاد زحمت بکشی . باید دوشنبه به شهرِ راء سفر کنی , قبل از راء Make-A-Wish داشته باشی , در راء
حضور داشته باشی . در اسـمــکدَون حاضر باشی , در لایـو اونــت ها باشی و و و ... اما انجامِ این کارها برای پانــک سخت بود ! او شاید به Wwe برگرده اما
شاید هم اصلاً برنگرده . به نفع ــشِ برگرده چون اگه بر نگرده خودش میدونه هواداران چقدر پشتِ سرش حرف های صدمَن یه غاز می زنند .
او فـکــر می کند Wwe در حق ــش نامردی کرده اما اینطور نیست . من از وینس و تریپـل ایچ دفاع نمی کنم , مخصوصاً اون تریپل ایچِ لعنتی ! کسی که با تریپل ایچ
دوست باشد ، رول خوبی می گیرد .. شان مایکلز , X-Pac , فلـیر , باتیستا , .. و این جادوی تــ خــ ـمیِ تریپل ایچ است !!