شـوء رسمآ شروع میشه و
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] و آتیش بازی ها انجام میشه
::::::::
J B L iN The Ring
آهنگ امیر به صدا درمیاد و امیر با پیکان جوانان گوجه ای 6 درب (:D) وارد میشه
امیر میگه هفته پیش توی شو "آی ای دوبولو" دیدید که
سلطان کیه !!
اونی که ادعای سلطان بودن میکرد لِه و لَوَرده شد (خنده)
من اینجام تا ثابت کنم کی
سلطان هست !!
همتون آی دوبوله ای منیا رو ببینید و سلطان واقعی رو بشناسید !!
قهرمان آینده هارد~کور رو بشناسید ...
خب آهنگ علی زده میشه و علی وارد میشه
علی میگه من قهرمان هارد~کور هستم چون
سلطان هستم
حالا با نامردی اومدی به ما حمله کردی اون شب فکر کردی خیلی گنده ای ؟!
سوسول بپا رو ماشینت خط نیوفته !!!
خب علی همین که این حرف رو میزنه یه پیچ گوشتی در میاره از تو جیبش و امیر قیافه ـش یه جوری میشه
علی پیچ گوشتی رو از نوک میذاره روی کاپوت ماشین امیر و امیر داره جر واجر میکنه خودشو
فـ ـ ــآآآآک, علی یه خط گنده رو کاپوت ماشین امیر میندازه و امیر روی طناب ولو میشه
علی حالا با نوک پیچ گوشتی همینطور میکوبه رو کاپوت و سوراخ سوارخش میکنه و آخر سر هم میکوبه تو شیشه ماشین پیچ گوشتی رو
امیر کلآ داغون میشه از این حرکت ، علی همینطور میخنده و روی ماشین وایمیسته و کمربند رو میبره بالا سرش !!!
Qualifying Match
Hamid vs. Arsal4n
هر دو وارد میشند و زنگ به صدا درمیاد
حمید و ارسلان با هم سرشاخ میشن که ارسلان حمید رو میندازه کف رینگ
سریع گردن حمید رو قفل میکنه که حمید با یه حرکت خودشو ازاد میکنه
حالا کلوزلاین از هر دو نفر و هر دو کف رینگ درازکش میشن
داور شروع به شمارش میکنه و تا 5 میشماره
هر دو به یه نحوی بلند میشن ، حمید میره طرف ارسلان که ارسلان یهو با آرنج میکوبه زیر فَک حمید
حمید فَک ـشو گرفته که ارسلان یه کلوزلاین وحشیانه بهش میزنه
ارسلان یه عربده میکشه و حمید رو بلند میکنه رو شونه هاش که حمید از پشت میاد پایین و ژرمن سوپلکس عالی از حمید
حمید سریع کاور میکنه که داور تا 2 میشماره و دیگه به 3 نمیرسه
حمید اسلیپر هولد رو روی ارسلان انجام میده و فشار سنگین هست که ارسلان روی پاهاش وای میسته
حالا یه چرخش عالی از ارسلان و اسپاین باستر رو تو اون حالت انجام میده روی حمید
ارسلان حمید رو بلند میکنه و حالا یه پدیگری از ارسلان و کاور
1 .. 2 .. 3
ارسلان موفق میشه با پیروزی در برابر حمید آخرین نفری باشه که به مسابقه MiTB راه پیدا کنه
ویدیویی از یک مصاحبه با علی هآف پخش میشه که علی توی این مصاحبه اعلام کرده یک مسابقه برای استار سال 2013 انجام میشه
Fatal 4 Way Match : ABOLFAZL vs. The Dark Knight vs. Goldberg The Man vs. I Am Legend
بعد از پخش ویدیو موزیک رسمی "
IWE MANIA IV" معرفی میشه >>>
EMIN3M ft. Sia - Beautiful Pain
تو بکستیج هستیم و علی یه بازی جدید گیر اورده و داره Real Boxing بازی میکنه ...
خب مهرزاد یهو از بغل به علی حمله میکنه و کل اتاقشو به هم میریزه و هر چی تو اتاق هست رو توی سره علی خورد میکنه
تا تیم سیکیوریتی میریزه تو اتاق و مهرزاد رو میبرن بیرون
iWE Champions "MAMAD & SHAHIN" TEAM PUNISHER vs. "The Great One & S.H.A.Y.A.N" Team President
هر دو گروه وارد رینگ میشند و شایان و ممد داخل رینگ هستند
زنگ به صدا درمیاد و هر دو سرشاخ میشن که شایان یهو ممد رو میبره گوشه رینگ و پشت سره هم
با سر شونه بهش ضربه میزنه و بعد میکشتش و یه کلوزلاین عالی رو انجام میده
ممد درحال بلند شدنه که شایان فرصت نمیده و سریع گردن ممد رو قفل میکنه
ممد داره ازاد میکنه خودشو که شایان چند تا ضربه مشت میکوبه تو فَرق سَر ممد و آیرش ویپ میکنه که ممد
خودشو به طناب گیر میندازه ، شایان بهش حمله میکنه که ممد طناب رو میکشه پایین و شایان پرت میشه بیرون رینگ
داور شروع به شمارش میکنه که ممد هم میره بیرون رینگ و شایان رو بلند میکنه و میکوبه به پله های گوشه رینگ که شایان زانوش میخوره
به پله ها و پرت میشه اونور پله ها
شایان به زور بلند میشه که ممد میپره روی پله ها و با یه پرش دیگه میپره رو شایان که شایان جا خالی میده و ممد با صورت فرود میاد روی دیوار جلوی مردم و داغون میشه
شایان سریع ممد رو میندازه داخل رینگ و کاور میکنه
1 .. 2 .. خب شاهین میاد و کاور رو قطع میکنه
حالا نوید میاد سراغ شاهین که شاهین سریع از رینگ خارج میشه و نوید به طناب ها میرسه که شاهین یهو پاشو میگیره و میکشه بیرون و میکوبتش به دیوار جلو مردم
شایان ممد رو بلند میکنه ، انگار ممد بیهوشه !!!!!!
شایان میخواد پدیگری رو روی شایان انجام بده که یهو شاهین میاد داخل رینگ
شایان متوجه میشه و برمیگرده که یه کلوزلاین دریافت میکنه
شاهین وضعیت ممد رو وخیم میبینه شایان بلند میشه که شاهین بهش حمله میکنه و یه اسپاین باستر از شایان
شایان قاطی کرده و ممد رو بلند میکنه و یه پدیگری روش انجام میده
1 .. 2 .. 3
خخخخخخوب تیم پرزیدنت موفق میشه قهرمان های تگ تیم رو ببرن و نوید هم به رینگ میاد با شایان خوشحالی میکنه !!
شایان و نوید دارن خوشحالی میکنن و ممد هم بیرون رینگ حالش بهتر شده که یهو
با شاهین میان داخل رینگ و به نوید و شایان حمله ور میشن و تا جا داره میزننشون !!!
ممد شایان رو بلند میکنه و یه باتیستا بمب انجام میده !!
شاهین هم روی نوید آر کی او انجام میده ، ممد دوباره یه باتیستا بمب رو روی شایان انجام میده
کاملآ قاطی کرده ممد ، دوباره شایان رو بلند میکنه و سومین باتیستا بمب رو روی شایان انجام میده
شـ ـ ـِت ممد میخواد چهارمین باتیستا بمب رو انجام بده که یهو آهنگ "این دِ انـِـد" زده میشه و ساسان میاد داخل آرنا
خب ساسان مسابقه سره تایتل های تگ تیم رو با توجه به برد نوید و شایان برای آی دوبوله ای منیا ثبت میکنه
iWE Tag Team Championship Match : "MAMAD & SHAHIN" TEAM PUNISHER © vs. "The Great One & S.H.A.Y.A.N" Team President
خب مسابقه Der TitaN vs. ARMAN با داوری WHC TeZAR تبلیغ میشه !!!
به بکستیج میریم ، علی رو پیش دکترا میبینیم که سامی سر میرسه و از علی یه مسابقه با موفا رو میخواد !!
علی بهش اجازه این مسابقه رو نمیده و سامی هر چی زور میزنه علی راضی نمیشه که یهو سر و صدا از بیرون اتاق میاد
همه میرن بیرون ببینن چه خبره که ساسان رو کف زمین میبینن ولو شده و خون هم از سرش سرازیر شده
علی میپرسه چی شده که هیچکس نمیدونه !!!
Mr. Movie iN The Ring
آهنگ بندری مهرزاد به صدا درمیاد و مهرزاد به رینگ میاد
مهرزاد میگه علی تو جواب حمله هفته پیشت که از پشت بود رو گرفتی
من نمیدونم چرا از پشت حمله میکنی ، تو جرئت داری بیا رو در رو مسابقه بدیم
اره منظورم یه مسابقه رو در رو هست ، بیا و مردونه فیس تو فیس مسابقه بدیم
خب آهنگ علی به صدا درمیاد و علی خیلی سالم به رینگ میاد
علی میگه من از پشت حمله میکنم چون از پشت ضربه خوردم و تا وقتی ضربه بخورم ضربه میزنم
همین الان فیس تو فیس شدم باهات ، فکر میکنم تو الان چلنج کردی منو
باشه چلنجت رو قبول میکنم !!
من و تو ، توی آی دبوله ای منیا ، No Hold Barred Match (با صدای خَش دار بخونید :D)
خب علی میکروفن رو محکم میکوبه زمین و آهنگ "سـ ـ ـکسی بوی" به صدا درمیاد و علی از رینگ خارج میشه
مهرزاد همراه با آهنگ به علی میگه "
WELCOME TO HALL OF PAIN"
MAIN EVENT
ARMAN vs. Der TitaN | Special Guest Referee TeZAR
آهنگ "لیلی یا لیلی" به صدا درمیاد و شروین وارد رینگ میشه و همینطور هم به آرم iWE روی لباس داوریش اشاره میکنه :D
آرمان و رسول هم به رینگ میان و زنگ شروع مسابقه به صدا در میاد
آرمان با یه ضربه پا مسابقه رو شروع میکنه و همینطور پشت سره هم با مشت میکوبه تو کمر رسول !!
رسول به گوشه رینگ میره و آرمان پشت سره هم با پا بهش ضربه میزنه و شروین هم همینطور مثِ بز داره نگاشون میکنه
آرمان دست نگه میداره و میکشه عقب و یه داد میزنه که مردم مثِ خر تشویقش میکنن :D
آرمان دوباره شروع میکنه با پا به رسول ضربه بزنه که خسته میشه
رسول رو بلند میکنه و میکشه وسط رینگ و با زانو یه دونه میکوبه تو شکمش و سریع یه دی دی تی رو انجام میده
خب شروین یهو میره بیرون رینگ و آرمان هم کاور میکنه که شروین با تماشاچی ها داره عکس میگیره :22:
آرمان بعد از 1 دقیقه متوجه میشه و میره بیرون رینگ و به شروین میگه بیاد بشماره که شروین یکم بحث میکنه و بعد میاد داخل رینگ
آرمان دوباره کاور میکنه که شروین 1 رو نگفته رسول کیک اوت میکنه
آرمان از دست شروین کفری میشه و رسول رو بلند میکنه که رسول یهو دستای آرمان رو پَس میزنه سریع یه بلی تو بلی سوپلکس رو انجام میده
رسول یه چشم غره به شروین میره و آرمان رو بلند میکنه و یه پاور اسلم سنگین رو روش انجام میده و کاور میکنه
1 ............... 2 ............ با شمارش خیلی خیلی کُند شروین آرمان کیک اوت میکنه
رسول عصبی بلند میشه و میره تو صورت شروین و داد و بیداد میکنه که شروین به آرم iWE روی لباس داوری اشاره میکنه که بگه من داورم
رسول همینطور داد و بیداد میکنه که آرمان یهو رول میکنه رسول رو
1 2 کیک اوت از رسول
شروین کلآ داره کرم میریزه تو مسابقه و یا خیلی تند میشماره یا خیلی کُند و بعضی اوقات هم که نمیشماره :22:
رسول و آرمان سریع بلند میشن و به همدیگه حمله میکنن که آرمان یهو جا خالی میده و از زیر دست رسول عبور میکنه و آیرش ویپ میکنه خودش رو
و یه کلوزلاین سنگین رو انجام میده و در ادامه هم داد میزنه میگه من قهرمانم که مردم به شدت تشویقش میکنن
آرمان گارد میگیره و برای استانر آماده میشه !!
رسول بلند میشه و آرمان سریع استانر رو انجام میده و وایستاده که یه میدل فینگر هم به رسول میده که یهو شروین فیلیپینی رو روی آرمان انجام میده
خب شروین لباس داوری رو جِر میده و میندازه بیرون رینگ و آرمان رو بلند میکنه و یه هِد میکوبه تو صورتش و میندازتش روی رسول و از رینگ میره بیرون
بعد از دو سه دقیقه یه داور دیگه درحالی که داره لباسشو میپوشه میاد داخل رینگ و شروع به شمارش میکنه
1 .. 2 .. 3
خب آرمان خیلی یرخی برنده مسابقه میشه و شروین هم روی استیج کمربندشو میبره بالا سرش و شو با آهنگ "دروغ تعطیل" آرمان آف میشه !!!
AIR OFF