×× اخـــــبــــــار تــــــی ان ای به تـــاریـــخ 17 و 18 مارس ××
»توییت جدید کرت انگل«
به تازگی ستاره سابق wwe و ستاره حال حاضر tna در توی*تر مطلبی درمورد زانویش ارسال کرده است که به شرح زیر میباشد:
"بازیابی زانو به خوبی می گذرد.توان در رینگ را دارم بزودی دوستان من"
»تصویر مگنوس برروی مجلات عضلات و تناسب اندام«
مگنوس قهرمان کمربند سنگین وزن tna درحال حاضر در شماره جدید مجلات عضلات و تناسب اندام تصویری از خود به نمایش گذاشته است
که در حال حاضر در سراسر کشورهای انگلستان، آلمان، فرانسه، ایتالیا، هلند و استرالیا در حال فروش است.
»tna سعی دارد استینگ را بازگرداند«
همانطور که در اخبارها اشاره شد استینگ در لندن مصاحبه ای انجام داده بود که در آن به wwe و آینده اش اشاره کرد البته گفتیم
که استینگ با wwe به توافق اولیه رسیده اند بنابراین tna سعی کرده است استینگ ستاره tna را بازگردانند
تلاشهای کمپانی tna ادامه دارد و میخواهد او را به پی پر ویو Sacrifice که تقریبا یک ماه به آن مانده است دعوت کنند.
»آپدیت بر وضعیت Brooke Tessmacher's«
Brooke Tessmacher's دیوای پرطرفدار tna ترک خود را از کمپانی را شایعه ای دانست ولی رسانه ها میگویند که او کمپانی را ترک میکند
یکی از نزدیکان Brooke Tessmacher's میگوید:من فکر میکنم Brooke Tessmacher's زیادی خودرا به رسانه ها نزدیک کرده است او میخواهد تمرکز کند
که چه کند بنابراین او از رسانه ها دوری میکند.او همچنین گفت:که سه روز پیش از دکتر
Brooke Tessmacher's خبر خوشی درباره سلامت جسمانی او به ما داد و او آخر هفته به مبارزه می پردازد.
»ریتینگ و تعداد بیننده tna در این هفته«
ایمپکت رستلینگ این هفته موفق شد امتیاز 0.99 را روز پنجشنبه کسب کند که از سه هفته پیش کمی بیشتر است.
همچنین تعداد بینندگان ایمپکت رستلینگ به 1.21 میلیون بیننده رسید که چهار درصد از هفته گذشته افزایش یافته است.
»اعتراض مگنوس به ام وی پی«
در مصاحبه جدید مگنوس.مگنوس به ام وی پی اعتراض کرد و گفت:»چرا مسابقه من و ساموا جو دوباره برگزار شود آن هم برای قهرمانی کمربند سنگین وزن.
این سوءاستفاده از قدرت است«
گفته شده که این مسابقه ممکن است در پی پر ویو Sacrifice برگزار شود.