تلاشهای کــــمــــپــــانــــی wwe برای جذب افراد ورزشکار + حضور هالک هوگان در راو امشب
تلاشهای کمپانی wwe برای جذب افراد ورزشکار:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
امروز کمپانی به شرح زیر اعلام کرد:
کمپانی اعلام میکند که به تعدادی از ورزشکاران و افراد مشهور و پرستاران برای کار در نیواورلئان نیازمند است
و تابه الان افراد مشهوری همانند:Marlon Wayans, Tyler Perry, Jimmy Kimmel به کمپانی ملحق شده اند،کمپانی میخواهد
برای کسانیکه توانایی مبارزه در رینگ را دارند باشگاهی تشکیل دهد که شامل مرد و زن میباشد.همچنین کمپانی در این سایت [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
و با کمک هم میخواهند افسانه های کمپانی را جمع کنند گفته میشه که علت این امر آن است که برای بچه های بی سرپرست مراسمی تشکیل دهند.
همچنین ستاره فیلم کمدی A Haunted House 2 یعنی Marlon Wayans به این باشگاه میپیوندد.
حضور هالک هوگان در راو امشب:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هالک هوگان امروز در توی*تر اعلام کرد که او الان در شهر نیویورک است یکی از منابع نوشت که او در راو امشب حضور خواهد داشت.
همچنین هوگان برای رسلمنیا 30 برخی از رسانه هارا به این پی پر ویو بزرگ دعوت کرده است.
Wwe براي راو امـشب،بر روي نکات زير تمرکز مي کند :
راو امشب در مرکز بارکلیز در بروکلین، نیویورک برگزار خواهد شد.همچنین کمپانی اعلام کرده است که در راو امشب ما شاهد حضور
براک لسنر و آندرتیکر هستیم در ادامه گفته میشه که اسکوبی دوو و آرنولد شوارتزنگر بازیگر مشهور هالی وود به عنوان مهمان دعوت شده اند.
و برایان و سینا دربرابر کین و بری وایت نیز صحبتهایی نیز خواهند داشت.
*آیا مشکلی برای اسکوبی به وجود می آید که به راو نرسد؟
*آیا گروه شیلد جوابی برای کین دارد؟
*آیا آرنولد به درون رینگ می آید؟
*بهترین زمان برای کارمهم برایان چه وقت است؟
*چه اتفاقی می افتد هنگامی که آندرتیکر و براک لسنر میخواهند قرارداد را امضا کنند؟
اوون هارت به هال آف فیم سال 2015 دعوت شد:
اوون هارت با جلساتی که با Q&A در حضور هوادارن منچستر داشت به هال آف فیم سال 2015 دعوت شد.
همچنین راک هم به هال آف فیم سال 2015 دعوت شد.
دعوت کمپانی از گروه Asking Alexandria برای راو امشب:
به گفته منابع خبری باند Asking Alexandria به راو امشب دعوت شده است حرفهایی درمورد این قضیه بین مردم تبدیل به یک شایعه شده بود
که امروز باند Asking Alexandria در توی*تر مطلب زیر رانوشتنند:
"بله حقیقت دارد کمپانی بزرگ wwe گروه ما رو به راو امشب دعوت کرده است رسلمنیا باحضور ما با سبک آهنگهای راک استارت میخورد"
صحبتهای میز درمورد بازی در فیلم Marine 4:
به تازگی مسولان فیلم Marine 4 از میز دعوت بازی کرده اند و میز هم در جواب گفت
:"من...من واقعا درباره این مطلب هیجان زده ام من فعلا مشغول کاری دیگر در کمپانی هستم
من جدا خوشحالم که از مارین 3 به مارین 4 دعوت شده ام ممنون از تمامی کسانیکه من را انتخاب کردنند"
تولدها:
Barry Horowitz 54 --Orlando "Diego" Colon turns 32--Jack Swagger 32--TNA star Daniels 43 and The Undertaker 49.
برنامه های wwe network برای امروز:
12am EST - WrestleMania 28
4am EST - WCCW TV - 1/12/1983
5am EST - WCCW TV - 1/23/1983
6am EST - WCW Bash at The Beach 1994
9am EST - RAW Flashback - 7/5/1993
10am EST - RAW Flashback - 7/12/1993
11am EST - SummerSlam 2012
2pm EST - Best of SmackDown - 6/27/2002
3:30pm EST - Legends of Wrestling - Celebrities
4:30pm EST - WCW Bash at The Beach 1995
7:30pm EST - RAW Pre-show
8pm EST - Beyond The Ring - Mick Foley
10:30pm EST - ECW Hardcore TV - 6/14/1994
11:06pm EST - RAW Backstage Pass
11:30pm EST - Beyond The Ring - Mick Foley
توییت جدید سینا و حضورش در شرکت فاکس:
جان سینا فردا شب در ساعت 8pm EST (به وقت محلی) در شرکت فاکس حضور میابد.
همچنین جان سینا توییتی دررابطه با نیکی بلا در قسمت امشب Total Divas ارسال کرد که به شرح زیر است:
"من خیلی تلاش کرده ام که به اینجا کمپانی برسم.اما من او را دوست دارم و بسیار خوشحالم که این موضوع دو طرفه است"